Openingstijden vandaag
Zaterdag 20 april 2019
Disneyland Park
10:00 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Uniek boek over Pirates of the Caribbean verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/02/2019
Uniek boek over Pirates of the Caribbean verkrijgbaar in Disneyland Paris

Het eerste boek over de Pirates of the Caribbean attractie is vanaf 27 februari 2019 verkrijgbaar in Disneyland Paris. Het boek focust op de Parijse versie van de attractie die in 1992 werd geopend in het Disneyland Park en is te koop bij diverse winkels.


Het tweetalige boek (zowel Engels, als Frans) bestaat uit 96 pagina's en is gemaakt tijdens de grote renovatie van de Pirates of the Caribbean attractie in Disneyland Paris. Het team achter de upgrade van de attractie, met o.a. de figuren uit de films en een nieuwe scene met Barbossa, beschijft de historie en specificaties van de Parijse versie middels gearchiveerde documenten, foto's en anekdotes van Imagineers.

Het boek is verkrijgbaar bij Coffre du Capitaine (de winkel naast de uitgang van de attractie), Storybook Store (Main Street, U.S.A.) en The Disney Gallery in Disney Village voor €19,99 per stuk.

Naast het boek over Pirates of the Caribbean komt Disneyland Paris in het voorjaar van 2019 tevens met een nieuw boek over Phantom Manor ter ere van het heropening van de vernieuwde attractie in Frontierland. Het grote boek ter ere van de 25e verjaardag is eveneens beperkt verkrijgbaar.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris kondigt uitbreidingen en vernieuwingen aan tijdens tweede InsidEars
13/04/2019
Disneyland Paris presenteert vernieuwingen met o.a. shows, verbouwingen, upgrades en extra diensten tijdens tweede InsidEars evenement[...] Lees meer
Studio Tram Tour: Behind the Magic in Disneyland Paris wordt Cars attractie met nieuwe ingang
13/04/2019
Het Walt Disney Studios Park krijgt een tweede Cars attractie met de upgrade van de Studio Tram Tour: Behind the Magic[...] Lees meer
Herbruikbare tassen met uniek design vervangen plastic zakken in Disneyland Paris
12/04/2019
Disneyland Paris vervangt de plastic zakken, plastic rietjes en kleine shampoo flesjes voor een meer duurzaam resort[...] Lees meer
Toy Story Play Days in Disneyland Paris met Bo Peep, Forky, Buzz, Woody en Jessie
12/04/2019
Ontmoet nieuwe Toy Story figuren en doe mee aan de speurtocht naar Forky in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen