Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 augustus 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/07/2019
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris

Het eerste boek over de Phantom Manor attractie is vanaf 31 juli 2019 verkrijgbaar in Disneyland Paris. Het boek focust op de Parijse versie van de attractie die in 1992 werd geopend in het Disneyland Park en is te koop bij diverse winkels en online via shopDisney.


Het tweetalige boek (zowel Engels, als Frans) bestaat uit bijna 100 pagina's en is gemaakt tijdens de grote renovatie van Phantom Manor in Disneyland Paris. Het team achter de upgrade van de attractie, met o.a. nieuwe effecten en voor het eerst de originele Engelstalige soundtrack, beschijft de historie en specificaties van de Parijse versie van The Haunted Mansion middels gearchiveerde documenten, foto's en anekdotes van Imagineers.

\


Bestellen

Het boek is verkrijgbaar bij Thunder Mesa Mercantile Building in Frontierland (de winkel tegenover The Lucky Nugget Saloon), Storybook Store (Main Street, U.S.A.) en The Disney Gallery in Disney Village voor €19,99 per stuk. Daarnaast kun je het boek tevens online bestellen via shopDisney waarbij het artikel thuis wordt afgeleverd.

Naast het boek over Phantom Manor publiceerde Disneyland Paris begin 2019 tevens met een nieuw boek over Pirates of the Caribbean ter ere van het heropening van de vernieuwde attractie in Adventureland. Het grote boek ter ere van de 25e verjaardag is eveneens beperkt verkrijgbaar.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Frozen Celebration in Disneyland Paris met speciaal entertainment en figuren
21/08/2019
Nieuw Frozen seizoen in Disneyland Paris met exclusief entertainment in het Disneyland Park[...] Lees meer
Kerst in Disneyland Paris met de shows The Starlit Princess Waltz en Surprise Mickey
03/08/2019
Ontdek de vernieuwde kerstshows, extra parade en Disney figuren in Disneyland Paris tijdens Disney's Betoverende Kerst 2019[...] Lees meer
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
29/06/2019
Bekijk de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen