Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Primark opent winkel bij Disneyland Paris met grote Disney collectie in Val d'Europe
Primark opent winkel bij Disneyland Paris met grote Disney collectie in Val d'Europe
14/09/2017

Primark opent winkel bij Disneyland Paris met grote Disney collectie in Val d'Europe

Op 7 september 2017 opent Primark een winkel op steenworp afstand van Disneyland Paris in het vernieuwde en uitgebreide winkelcentrum bij Val d'Europe. De winkel krijgt tevens de grootste Disney collectie van alle Primark filialen in Europa met betaalbare kleding rechtstreeks uit de magie.


Primark bij Disneyland Paris

Primark is de laatste nieuwe winkel in het vernieuwde winkelcentrum dat sinds het voorjaar is uitgebreid met 30 nieuwe zaken. In totaal kunnen shoppers terecht in bijna 200 winkels, 16 restaurants en de Aquarium SEA Life attractie. Het shopping centre ligt op één stop met de RER-A vanuit Disneyland Paris en is daarnaast goed bereikbaar met de auto. Bekijk de Disney collectie:

Foto's: ED92, Disney Gazette, Dedicated to DLP

Naast kleding verkoopt Primark ook Disney accessoires voor in huis, gerelateerd aan een bepaald seizoen. Zo verkoopt het bedrijf in de winter speciale Mickey en Minnie kerstballen in diverse soorten en maten om de feestmaand op te vrolijke met een magisch tintje.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe 'Silhouettes' souvenirs in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel
25/03/2024
Laat je eigen silhouet maken als persoonlijk souvenir in Disneyland Paris met Mickey, Minnie of het kasteel[...] Lees meer
Turkey Leg en Churros in Disneyland Paris bij nieuwe Overland Trail Café in Frontierland
06/03/2024
De populaire Turkey Leg snack uit de Amerikaanse Disney parken is nu ook voor het eerst verkrijgbaar in Disneyland Paris[...] Lees meer
Star Tours krijgt upgrade met scenes uit The Mandalorian, Andor en Ahsoka in Disneyland Paris
05/03/2024
Nieuwe Star Wars scenes voor Star Tours in Disneyland Paris met The Mandalorian, Andor en Ahsoka[...] Lees meer
Disney Dreams avondshow tijdelijk twee keer per dag te zien als test in Disneyland Paris
01/03/2024
De populaire avondshow Disney Dreams zal tijdelijk twee keer per dag te zien zijn bij het kasteel in het Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen