Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten
18/02/2021

Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten

Sinds kort reserveer je twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten en maak je voor iedere accommodatie een afzonderlijke keuze voor het kamertype. Geen gedoe meer met dubbele boekingskosten of de noodzaak om te bellen.


Twee kamers in één boeking

Het was jaren een doorn in het oog voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een gezelschap dat niet in één kamer kon worden ondergebracht. Wilde je twee kamers boeken, dan moest je voor iedere accommodatie een afzonderlijke boeking maken én betaalde je twee keer reserveringskosten. Dat is nu verleden tijd. Bekijk hoe het werkt:

In het boekingssysteem selecteer je eenvoudig twee kamers én kies je afzonderlijk van elkaar welk kamertype je graag wilt hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om los van elkaar de voorkeur te geven voor een tweepersoonskamer met king size bed, een kamer met twee tweepersoonsbedden of een kamer met een bedbank.

Via DiscoverTheMagic.nl reserveer je nu online twee kamers in één boeking zonder reserveringskosten. Klik hiervoor op 'Ontdek prijzen' hieronder en vul de gegevens in van je reisgezelschap en selecteer de verdeling per kamer.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen