Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten
18/02/2021
Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten

Sinds kort reserveer je twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten en maak je voor iedere accommodatie een afzonderlijke keuze voor het kamertype. Geen gedoe meer met dubbele boekingskosten of de noodzaak om te bellen.


Twee kamers in één boeking

Het was jaren een doorn in het oog voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een gezelschap dat niet in één kamer kon worden ondergebracht. Wilde je twee kamers boeken, dan moest je voor iedere accommodatie een afzonderlijke boeking maken én betaalde je twee keer reserveringskosten. Dat is nu verleden tijd. Bekijk hoe het werkt:

In het boekingssysteem selecteer je eenvoudig twee kamers én kies je afzonderlijk van elkaar welk kamertype je graag wilt hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om los van elkaar de voorkeur te geven voor een tweepersoonskamer met king size bed, een kamer met twee tweepersoonsbedden of een kamer met een bedbank.

Via DiscoverTheMagic.nl reserveer je nu online twee kamers in één boeking zonder reserveringskosten. Klik hiervoor op 'Ontdek prijzen' hieronder en vul de gegevens in van je reisgezelschap en selecteer de verdeling per kamer.


Laagste prijs kalender

Naast de mogelijkheid om nu twee kamers in één boeking te resererven, kun je tevens handig gebruik maken van onze laagste prijs kalender. Bekijk in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdag is per Disney hotel voor alle aankomsten en boek direct een voordelig verblijf. Klik op de kalender hieronder om de prijzen te bekijken:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris renoveert attracties en gebouwen tijdens de tijdelijke sluiting van de parken
01/03/2021
Bekijk alle renovaties in Disneyland Paris tijdens de sluiting van de parken[...] Lees meer
Koken met Disney: Maak gerechten uit de parken en films met deze Disney kookboeken
28/02/2021
Neem een kijkje in de Disney kookboeken met populaire snacks en gerechten uit de parken en films[...] Lees meer
Disneyland Resort opent Disney California Adventure Park met winkels en Disney figuren
25/02/2021
Disney California Advernture lanceert 'A Touch of Disney' evenement met toegang tot het hele park[...] Lees meer
Eklo Hotel in Serris bij Disneyland Paris met duurzame en voordelige accommodaties
19/02/2021
Bekijk de nieuwe ecologische kamers van Eklo Hotels bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen