Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten
Openingstijden vandaag
Saturday 01 April 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten
18/02/2021
Handig: Reserveer twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten

Sinds kort reserveer je twee kamers voor Disneyland Paris in één boeking zonder reserveringskosten en maak je voor iedere accommodatie een afzonderlijke keuze voor het kamertype. Geen gedoe meer met dubbele boekingskosten of de noodzaak om te bellen.


Twee kamers in één boeking

Het was jaren een doorn in het oog voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een gezelschap dat niet in één kamer kon worden ondergebracht. Wilde je twee kamers boeken, dan moest je voor iedere accommodatie een afzonderlijke boeking maken én betaalde je twee keer reserveringskosten. Dat is nu verleden tijd. Bekijk hoe het werkt:

In het boekingssysteem selecteer je eenvoudig twee kamers én kies je afzonderlijk van elkaar welk kamertype je graag wilt hebben. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om los van elkaar de voorkeur te geven voor een tweepersoonskamer met king size bed, een kamer met twee tweepersoonsbedden of een kamer met een bedbank.

Via DiscoverTheMagic.nl reserveer je nu online twee kamers in één boeking zonder reserveringskosten. Klik hiervoor op 'Ontdek prijzen' hieronder en vul de gegevens in van je reisgezelschap en selecteer de verdeling per kamer.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
BREAKING: Disneyland Paris stopt tijdelijk met de verkoop jaarkaarten vanaf 30 maart 2023
29/03/2023
Disneyland Paris heeft de verkoop van jaarkaarten tijdelijk stopgezet ter voorbereiding op nieuwe varianten[...] Lees meer
Studio 1 in Disneyland Paris krijgt grote upgrade tijdens vernieuwing Studios Park
20/03/2023
Bekijk de grote upgrade van Disney Studio 1 in Disneyland Paris als toegangspoort tot het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Hulk in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in het Walt Disney Studios Park
13/03/2023
Ontmoet Hulk in zijn Avengers outfit op z'n eigen meet & greet locatie bij Avengers Campus in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met tijdelijke meet & greet in Discoveryland
03/03/2023
Ontmoet Mando en Grogu uit The Mandalorian op hun eigen meet & greet locatie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen