Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Rondleiding door de winkels in Disneyland Paris met speciale merchandise en uniek interieur
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Rondleiding door de winkels in Disneyland Paris met speciale merchandise en uniek interieur
20/03/2018

Rondleiding door de winkels in Disneyland Paris met speciale merchandise en uniek interieur

Van theedoeken tot standbeeldjes en van sleutelhangers tot prinsessenjurken: je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het kopen in Disneyland Paris. Er zijn meer dan 60 winkels in het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park en Disney Village. In dit artikel besteden we aandacht aan een aantal van die winkels. Met veel foto’s, zodat je een goed beeld krijgt van het interieur en het assortiment.


The Storybook Store

Je vindt deze winkel aan Town Square in het Disneyland Park. De naam zegt het al: hier kun je boeken kopen. Veel boeken zelfs, maar ook schrijfwaren en accessoires voor je mobiele telefoon. En kijk ook eens naar boven, want daar vind je veel Disney-figuren in een prachtige bibliotheek.

Emporium

Emporium is één van de zogenaamde “warenhuizen” in het Disneyland Parijs. Je vindt deze winkel in het Disneyland Park, op de hoek van Town Square en Main Street, USA, aan de kant van Liberty Arcade. Tot aan Flower Street (halverwege Main Street, USA). Emporium heeft een uitgebreid assortiment, zoals kleding, knuffels, schrijfwaren, speelgoed, glazen en mokken en nog veel meer.

Kijk ook eens binnen in Dapper Dan’s Hair Cuts, de kapsalon die aan Flower Street ligt, te bereiken vanuit Emporium. En als je even niets wilt kopen, geniet dan zeker van de prachtige glas-in-lood decoraties in het plafond van Emporium.

Lilly’s Boutique

Deze boetiek vind je aan Main Street, USA, aan de kant van Liberty Arcade, tussen Flower Street en Central Plaza. De naam verwijst naar de vrouw van Walt Disney en je ziet haar en Walt dan ook veelvuldig terug op allerlei prachtig ingelijste foto’s. De winkel is ingericht als huis: met een woonkamer-, keuken en slaapkamergedeelte met bijbehorend assortiment. Van pyjama’s tot theelichthouders en van glazen tot pannenlappen, hier vind je het allemaal. Neem de tijd om rond (en omhoog!) te kijken, want de inrichting van deze winkel is uniek in Disneyland Paris en een persoonlijk eerbetoon aan de vrouw van Walt Disney.

Disney & Co.

Naast Lilly’s Boutique, richting Central Plaza, vind je Disney & Co, een winkel volledig gericht op kinderen: speelgoed, knuffels en verkleedkleding in een prachtige omgeving die is ingericht als circus: met affiches, circuswagens, lachspiegels en als grote aandachttrekker een heteluchtballon met Mickey, Donald en Goofy aan het plafond.

Ribbons & Bows – Hat Shop

Anders dan de naam doet vermoeden vind je in deze winkel, gelegen tegenover de ingang van Discovery Arcade aan Town Square, geen hoeden en linten, maar kerstartikelen. Van ornamenten voor in de kerstboom tot knuffels in kerstoutfits: hier vind je het!

New Century Notions – Flora’s Unique Boutique

Op de hoek van Main Street, USA, aan de kant van Discovery Arcade en Town Square, vind je deze zogenaamde seizoenswinkel met een wisselend assortiment dat vooral uit kleding bestaat, maar je vindt er ook speelgoed en knuffels.

Boardwalk Candy Palace

Aan Main Street, USA, aan de kant van Discovery Arcade, halverwege Town Square en Flower Street, vind je de zoetste winkel van Disneyland Parijs: Boardwalk Candy Palace. Hier kun je terecht voor allerlei soorten koekjes, popcorn, schepsnoep, chocolade, suikerspin en een klein assortiment keukenspullen. Zoetheid gegarandeerd!

Disney Clothiers, Ltd.

Vanuit Boardwalk Candy Palace kun je doorlopen naar Disney Clothiers, Ltd. Zoals de naam al aangeeft vind je hier vooral kleding in het assortiment, maar je kunt er ook terecht voor knuffels.

Main St. Motors

Als je vanuit Disney Clothiers, Ltd. doorloopt richting Central Plaza, kom je uit in Main St. Motors. Beide winkels zijn vergelijkbaar qua assortiment: het betreft vooral kleding voor kinderen èn volwassenen. Daarnaast kun je hier ook mutsen, sjaals, tassen en accessoires kopen.

Disneyana Collectibles

Tussen Flower Street en Central Plaza, aan de Discovery Arcade-kant van Main Street, USA, vind je een winkel vol kleurrijke kunstvoorwerpen: schilderijen, beeldjes, glazen (met de mogelijkheid om ze te laten graveren met je eigen naam) en nog veel meer prachtige objecten.

Star Traders Boutique

Na een spannende vlucht in een Starspeeder 1000 kom je weer naar buiten via de grootste Star Wars-winkel in Disneyland Parijs. Hier vind je alles wat te maken heeft met het universum van Star Wars: speelgoed, kleding, lightsabers, mokken, beeldjes, tassen, modelvoertuigen en nog veel meer!

Le Coffre du Capitaine

Is een Starspeeder 1000 iets te wild voor je? Probeer dan een vaartocht bij Pirates of the Caribbean. Na je tocht wandel je rustig door de grootste piratenwinkel in het park: Le Coffre du Capitaine. Hier kun je piratenkleding, -zwaarden, -mokken, -speelgoed en -accessoires vinden, maar ook Jack Skellington-merchandise.

Walt Disney Studios Store

Dit is het tweede zogenaamde “warenhuis” in het Disneyland Parijs. Je vindt deze winkel in meteen links na het binnenkomen van het Walt Disney Studios Park. Walt Disney Studios Store heeft een uitgebreid assortiment, zoals kleding, knuffels, schrijfwaren, speelgoed, glazen en mokken en nog veel meer.

La Chaumière des Sept Nains

Vlak achter het Kasteel van Doornroosje vind je deze prachtig gedecoreerde winkel die vooral bekend staat om de grote collectie prinsessenjurken. Maar ook voor ridderkleding en -accessoires ben je hier aan het goede adres.

La Boutique du Chateau

In het prachtige Kasteel van Doornroosje vind je deze Kerstwinkel. Hier kun je iedere dag van het jaar terecht voor alles wat met Kerst en Disney te maken heeft: kerstboomornamenten, beeldjes, muziekdoosjes, theelichthouders en nog veel meer!

World of Disney

Buiten de parken, op het kruispunt tussen Disney Village, het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park vind je de grootste winkel van heel Disneyland Paris. Dit is het derde “warenhuis” en hier vind je werkelijk een enorm assortiment aan merchandise. Kleding, schrijfwaren, speelgoed, snoepgoed, keukenspullen, mokken en glazen, knuffels, fotoalbums, koffers, tassen en nog veel meer! En ook in deze winkel geldt: kijk op je gemak eens rond en  vergeet niet naar boven te kijken om de prachtige vormgeving van deze winkel te bewonderen.

Disney Fashion

In Disney Village vind je een winkel vol met modieuze kleding, aparte collecties en kleding die je nergens vindt. Disney Fashion is dè winkel voor fashionista’s en andere mode-experts!


Disney merchandise met korting

Profiteer van onze speciale aanbiedingen op merchandise van shopDisney / Disney Store en ontvang tot 50% korting op vele reguliere Disney items, maar ook speficieke Disney Parks merchandise als je alvast in de stemming wilt komen of juist nét dat ene leuke artikel bent vergeten te kopen tijdens je laatste bezoek:

Bekijk daarnaast de complete Disney collectie van Bol.com met kortingen en voordeel op alle soorten Disney merchandise, zoals films, boeken, kleding, speelgoed en puzzels, inclusief gratis verzending vanaf €20.

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen