Openingstijden vandaag
Woensdag 24 juli 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris
19/06/2019
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris

Dit najaar presenteert Disneyland Paris het vernieuwde Halloween seizoen met de terugkeer van de Mickey's Halloween Harvest Celebration parade, een nieuwe show met de Disney schurken onder leiding van Ursula, ontmoetingen met Disney figuren in hun Halloween outfits en decoratie van 28 september t/m 3 november 2019.


De grote vernieuwing dit jaar is de show met de Disney Schurken. De nieuwe show op de Royal Castle Stage staat onder leiding van niemand minder dan Ursula uit The Little Mermaid. De bekende zeeheks zal als 'face character' te zien zijn in het bijzijn van de overige schurken zoals Gaston, Frollo, The Evil Queen, The Old Hag, Jafar, Dr. Facilier, The Queen of Hearts en Maleficent.

Mickey's Halloween Harvest Celebration keert ook dit jaar terug. De populaire parade met show stop op Central Plaza is sinds vorig jaar uitgebreid met de nieuwe "Illusion Manor" float, geïnspireerd op Phantom Manor.

Nadat de parade Central Plaza heeft bereikt, zullen Disney figuren en dansers de 4 podia rond het middenplein betreden voor een korte show. Hier zullen tevens de bruid en bruidegom uit de Phantom Manor attractie als 'face characters' te zien zijn.

Foto's: ED92

Ook dit jaar is er weer volop Halloween decoratie te zien in zowel Main Street, U.S.A., als Fantasyland én Frontierland met de bekende spookjes, pompenmannen & -vrouwen én de vorig jaar geïntroduceerde decoratie gebaseerd op Disney/Pixar's Coco met kleurijke beelden rondom Fuente del Oro (tegenover Big Thunder Mountain). De Halloween guirlandes boven Main Street zullen wederom terugkeren.

In Frontierland is tevens Miguel uit Coco als pop te ontmoeten. Verder zijn er diverse ontmoetingen met Disney figuren zoals o.a. Minnie (met Mickey samen in hun Mexicaanse kostuums), Stitch, Goofy, Cheschire Cat (uit Alice in Wonderland), Jack Skellington (uit The Nightmare Before Christmas). Nieuw dit jaar is de ontmoeting met Max, de zoon van Goofy.

Foto's: ED92


Tower of Terror: Halloween Edition

Daarnaast presenteert Disneyland Paris dit jaar een nieuw 'willekeurig valprogramma' voor de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park waardoor iedere rit anders zal zijn. Op deze manier weet je niet wanneer de lift omhoog zal schieten of juist omlaag zal storten. Wie durft?


Disney's Halloween Party

Op 26 én 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend.

Afgelopen jaar werd de avond al vernieuwd met o.a. twee dance party's, een nieuwe Big Hero 6 show met Baymax en een "Scary Zone" in Adventureland waar piraten en ander gespuis bezoekers de stuipen op het lijf jagen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Exclusief boek over Phantom Manor verkrijgbaar in Disneyland Paris
22/07/2019
Disneyland Paris publiceert een exclusief Phantom Manor boek over de gelijknamige attractie[...] Lees meer
Kyriad Hotel in Disneyland Paris wordt Campanile Val de France met nieuwe lobby
06/07/2019
Ontdek het vernieuwde Campanile Van de France partner hotel bij Disneyland Paris[...] Lees meer
The Lion King: Rhythms of the Pride Lands show met zangers en acrobaten in Disneyland Paris
29/06/2019
Bekijk de nieuwe show The Lion King: Rhythms of the Pride Lands in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris
28/06/2019
Bekijk de nieuwe Jungle Book Jive parade in Disneyland Parijs tijdens The Lion King & Jungle Festival[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen