Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris
19/06/2019
Nieuwe show met Ursula tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Paris

Dit najaar presenteert Disneyland Paris het vernieuwde Halloween seizoen met de terugkeer van de Mickey's Halloween Celebration parade, een nieuwe show met de Disney schurken onder leiding van Ursula, ontmoetingen met Disney figuren in hun Halloween outfits en decoratie van 28 september t/m 3 november 2019.


Are You Brave Enough?

De grote vernieuwing dit jaar is de show "Are You Brave Enough?" met de Disney Schurken. De nieuwe show op de Royal Castle Stage staat onder leiding van niemand minder dan Ursula uit The Little Mermaid. De bekende zeeheks zal als 'face character' te zien zijn in het bijzijn van de overige schurken zoals Gaston, Frollo, The Evil Queen, The Old Hag, Jafar, Dr. Facilier, The Queen of Hearts en Maleficent.


Mickey's Halloween Celebration

Mickey's Halloween Celebration keert ook dit jaar terug. De populaire parade met show stop op Central Plaza is sinds vorig jaar uitgebreid met de nieuwe "Illusion Manor" float, geïnspireerd op Phantom Manor.

Nadat de parade Central Plaza heeft bereikt, zullen Disney figuren en dansers de 4 podia rond het middenplein betreden voor een korte show. Hier zullen tevens de bruid en bruidegom uit de Phantom Manor attractie als 'face characters' te zien zijn.

Foto's: ED92


Decoratie

Ook dit jaar is er weer volop Halloween decoratie te zien in zowel Main Street, U.S.A., als Fantasyland én Frontierland met de bekende spookjes, pompenmannen & -vrouwen én de vorig jaar geïntroduceerde decoratie gebaseerd op Disney/Pixar's Coco met kleurijke beelden rondom Fuente del Oro (tegenover Big Thunder Mountain). De Halloween guirlandes boven Main Street zullen wederom terugkeren.


Ontmoetingen

In Frontierland is tevens Miguel uit Coco als pop te ontmoeten. Verder zijn er diverse ontmoetingen met Disney figuren zoals o.a. Minnie (met Mickey samen in hun Mexicaanse kostuums), Stitch, Goofy, Cheschire Cat (uit Alice in Wonderland), Jack Skellington (uit The Nightmare Before Christmas). Nieuw dit jaar is de ontmoeting met Max, de zoon van Goofy.

Foto's: ED92, Characters Photos Blog


Tower of Terror - A New Dimension of Chills

Daarnaast presenteert Disneyland Paris dit jaar een nieuwe versie van de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park met drie verschillende verhaallijnen en een 'wilekeurig valprogramma' waardoor iedere rit anders zal zijn. Op deze manier weet je niet wanneer de lift omhoog zal schieten of juist omlaag zal storten. Wie durft?


Maleficent: Mistress of Evil

Een exclusieve 'sneak peak' van Maleficent: Mistress of Evil zal dagelijks te zien zijn in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park.


Snacks

Speciaal voor het Halloween seizoen zijn er dit jaar nieuwe snacks verkrijgbaar bij diverse verkooppunten in het Disneyland Park.


Disney's Halloween Party

Op 26 én 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend.

Afgelopen jaar werd de avond al vernieuwd met o.a. twee dance party's, een nieuwe Big Hero 6 show met Baymax en een "Scary Zone" in Adventureland waar piraten en ander gespuis bezoekers de stuipen op het lijf jagen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Mickey's Gift Signature Experience in Disneyland Paris met ontmoeting en VIP plekken
20/02/2020
Geniet van VIP plekken, een ontmoeting met Mickey, lunch of diner in een buffetrestaurant, FastPass en cadeaukaart met Mickey's Gift Signature Experience[...] Lees meer
Ontmoet figuren uit Guardians of the Galaxy tijdens het Marvel seizoen in Disneyland Paris
13/02/2020
De Marvel superhelden komen naar Disneyland Paris tijdens het derde Marvel Superhelden Seizoen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris krijgt nieuwe avondparade in kerststijl met speciale LED technologie
19/01/2020
Nieuwe kerstparade in het Disneyland Park wordt 's avonds een avondparade met LED technologie[...] Lees meer
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020
Ontdek het laatste Stars Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met shows, vuurwerk en ontmoetingen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen