Openingstijden vandaag
Woensdag 21 februari 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen

Begin februari 2018 werd Disneyland Paris voor meerdere dagen bedolven onder een dikke laag sneeuw. Het witte landschap zorgde voor sprookjesachtige taferelen in de parken met ondergesneeuwde attracties en gebouwen. Bekijk de meest magische foto's en video's en ga mee naar een winter wonderland in Disneyland Paris!


De ingang van het Disneyland Park ziet er in de sneeuw nog mooier uit dan normaal met de prachtige Fantasia Gardens en natuurlijk het majestueuze Disneyland Hotel. Eenmaal op Town Square is Main Street, U.S.A. verandert in een winters landschap met in de verte het kasteel van Doornroosje. Koningin Elsa heeft goed huisgehouden en het resort voorzien van een dikke laag sneeuw. "Let it go!"

Eenmaal in het park zijn natuurlijk ook de landen en hun iconische attracties ondergesneeuwd en dat levert magische plaatjes op, zoals hier in Adventureland bij Skull Rock, Frontierland met Big Thunder Mountain, Fantasyland met "it's a small world" en Hyperspace Mountain in Discoveryland.

De Cast Members lieten zich van hun meest kunstzinnige kant zien met het bouwen van diverse sneeuwpoppen in de vorm van Disney en Star Wars figuren. "Do You Wanna Build A Snowman?"

Vanwege het winterse weer werden diverse buitenattracties en shows geannuleerd omdat het te gevaarlijk was voor de medewerkers en bezoekers. De entertainment afdeling zorgde echter voor compensatie met vele Disney figuren in de sneeuw, zoals o.a. Daisy, Donald, Knabbel & Babbel en Rapunzel met Flinn Ryder die een Mickey sneeuwpop hadden gemaakt.

Op de dagen dat de sneeuw goed kan worden opgeruimd langs de paraderoute, was Disney Stars on Parade te zien met een unieke witte achtergrond. Ook de vertoning van avondshow Disney Illuminations kreeg een extra magisch tintje met de sneeuw rondom het kasteel.

Foto's: One5thParis (Twitter), JeromeCalvi (Twitter), ED92 (Facebook) en Disneyland Paris bons plans (Facebook). Video's: DLP Welcome


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe Disney sieraden van Pandora Jewelry met o.a. Winnie the Pooh en de prinsessen
15/02/2018
Pandora Jewelry lanceert een nieuwe 'Disney Charms' collectie met sieraden van verschillende Disney figuren[...] Lees meer
Iron Man attractie met The Avengers vervangt Rock 'n' Roller Coaster in Disneyland Paris
12/02/2018
Disneyland Paris krijgt met de nieuwe Iron Man achtbaan de eerste Marvel attractie in haar geschiedenis[...] Lees meer
Nieuwe prijzen, voordelen & special events voor jaarkaarthouders van Disneyland Paris
01/02/2018
Ontdek de nieuwe voordelen van de jaarkaarten Discovery, Magic Flex, Magic Plus en Infinity van Disneyland Paris[...] Lees meer
Disneyland Paris bezoeken zonder kinderen? Ontdek de magie voor volwassenen!
24/01/2018
Bekijk alle mogelijkheden voor een magisch verblijf in Disneyland Paris met alleen volwassenen[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen