Openingstijden vandaag
Donderdag 15 november 2018
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen

Begin februari 2018 werd Disneyland Paris voor meerdere dagen bedolven onder een dikke laag sneeuw. Het witte landschap zorgde voor sprookjesachtige taferelen in de parken met ondergesneeuwde attracties en gebouwen. Bekijk de meest magische foto's en video's en ga mee naar een winter wonderland in Disneyland Paris!


De ingang van het Disneyland Park ziet er in de sneeuw nog mooier uit dan normaal met de prachtige Fantasia Gardens en natuurlijk het majestueuze Disneyland Hotel. Eenmaal op Town Square is Main Street, U.S.A. verandert in een winters landschap met in de verte het kasteel van Doornroosje. Koningin Elsa heeft goed huisgehouden en het resort voorzien van een dikke laag sneeuw. "Let it go!"

Eenmaal in het park zijn natuurlijk ook de landen en hun iconische attracties ondergesneeuwd en dat levert magische plaatjes op, zoals hier in Adventureland bij Skull Rock, Frontierland met Big Thunder Mountain, Fantasyland met "it's a small world" en Hyperspace Mountain in Discoveryland.

De Cast Members lieten zich van hun meest kunstzinnige kant zien met het bouwen van diverse sneeuwpoppen in de vorm van Disney en Star Wars figuren. "Do You Wanna Build A Snowman?"

Vanwege het winterse weer werden diverse buitenattracties en shows geannuleerd omdat het te gevaarlijk was voor de medewerkers en bezoekers. De entertainment afdeling zorgde echter voor compensatie met vele Disney figuren in de sneeuw, zoals o.a. Daisy, Donald, Knabbel & Babbel en Rapunzel met Flinn Ryder die een Mickey sneeuwpop hadden gemaakt.

Op de dagen dat de sneeuw goed kan worden opgeruimd langs de paraderoute, was Disney Stars on Parade te zien met een unieke witte achtergrond. Ook de vertoning van avondshow Disney Illuminations kreeg een extra magisch tintje met de sneeuw rondom het kasteel.

Foto's: One5thParis (Twitter), JeromeCalvi (Twitter), ED92 (Facebook) en Disneyland Paris bons plans (Facebook). Video's: DLP Welcome


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Food Festival 'L'Hiver Gourmand' in Disneyland Paris met traditionele winterse lekkernijen
11/11/2018
Geniet van winterse lekkernijen, snacks, bier en wijn tijdens het "L'Hiver Gourmand" Food Festival in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magische onderwaterwereld Aquarium SEA Life Paris Val d'Europe bij Disneyland Paris
04/11/2018
Ontdek een magische onderwaterwereld in SEA Life Paris Aquarium bij Disneyland Paris met maar liefst 5000 zeedieren[...] Lees meer
Disney's Halloween Party in Disneyland Paris met parade, shows, figuren en 'scare zone'
01/11/2018
Beleef het hoogtepunt van Halloween met o.a. een Big Hero 6 show, de grote parade en een 'scare zone' tijdens Disney's Halloween Party in Disneyland Paris[...] Lees meer
Magic Pass voor hotelgasten vervangt alle papieren tickets en vouchers in Disneyland Paris
30/10/2018
Ontdek de nieuwe mogelijkheden van de Magic Pass als gast van de Disney hotels in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen