Openingstijden vandaag
Dinsdag 21 augustus 2018
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen
09/02/2018
Sneeuw in Disneyland Paris zorgt voor sprookjesachtige taferelen

Begin februari 2018 werd Disneyland Paris voor meerdere dagen bedolven onder een dikke laag sneeuw. Het witte landschap zorgde voor sprookjesachtige taferelen in de parken met ondergesneeuwde attracties en gebouwen. Bekijk de meest magische foto's en video's en ga mee naar een winter wonderland in Disneyland Paris!


De ingang van het Disneyland Park ziet er in de sneeuw nog mooier uit dan normaal met de prachtige Fantasia Gardens en natuurlijk het majestueuze Disneyland Hotel. Eenmaal op Town Square is Main Street, U.S.A. verandert in een winters landschap met in de verte het kasteel van Doornroosje. Koningin Elsa heeft goed huisgehouden en het resort voorzien van een dikke laag sneeuw. "Let it go!"

Eenmaal in het park zijn natuurlijk ook de landen en hun iconische attracties ondergesneeuwd en dat levert magische plaatjes op, zoals hier in Adventureland bij Skull Rock, Frontierland met Big Thunder Mountain, Fantasyland met "it's a small world" en Hyperspace Mountain in Discoveryland.

De Cast Members lieten zich van hun meest kunstzinnige kant zien met het bouwen van diverse sneeuwpoppen in de vorm van Disney en Star Wars figuren. "Do You Wanna Build A Snowman?"

Vanwege het winterse weer werden diverse buitenattracties en shows geannuleerd omdat het te gevaarlijk was voor de medewerkers en bezoekers. De entertainment afdeling zorgde echter voor compensatie met vele Disney figuren in de sneeuw, zoals o.a. Daisy, Donald, Knabbel & Babbel en Rapunzel met Flinn Ryder die een Mickey sneeuwpop hadden gemaakt.

Op de dagen dat de sneeuw goed kan worden opgeruimd langs de paraderoute, was Disney Stars on Parade te zien met een unieke witte achtergrond. Ook de vertoning van avondshow Disney Illuminations kreeg een extra magisch tintje met de sneeuw rondom het kasteel.

Foto's: One5thParis (Twitter), JeromeCalvi (Twitter), ED92 (Facebook) en Disneyland Paris bons plans (Facebook). Video's: DLP Welcome


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Vlieg op grote hoogte boven Disneyland Paris met PanoraMagique in Disney Village
16/08/2018
Stap aan boord de heteluchtballon PanoraMagique in Disney Village met uitzicht over Disneyland Paris[...] Lees meer
Behind the Magic: Verleden & toekomst van het Chaparral Theater in Disneyland Paris
12/08/2018
Ontdek het verleden, de shows en de toekomst van het Chaparral Thearer in Disneyland Paris[...] Lees meer
Auberge de Cendrillon Bar bij het kasteel met bier, wijn en smoothies in Disneyland Paris
06/08/2018
Eerste bar bij Auberge de Cendrillon in het Disneyland Park met alcoholische dranken en tafelservice[...] Lees meer
Nieuwe paradewagen tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris
02/08/2018
Beleef een griezelig leuk najaar tijdens Disney's Halloween Festival 2018 in Disneyland Paris met een nieuwe wagen voor de Halloween parade[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen