Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows
09/01/2020

Laatste Star Wars seizoen Legends of the Force in Disneyland Paris met vernieuwde shows

"The saga comes to an end..." - Na de succesvolle edities van het Star Wars seizoen in de afgelopen jaren, keert Legends of the Force in 2020 voor de laatste keer terug in Disneyland Paris. Het Walt Disney Studios Park vormt van 11 januari t/m 15 maart 2020 het decor voor speciaal Star Wars entertainment met dit jaar een nieuwe show, ontmoetingen en natuurlijk de populaire avondshow met vuurwerk op de Tower of Terror.


Star Wars in Disneyland Paris

Tijdens Legends of the Force zal La Place des Stars in Production Courtyard het epicentrum vormen van al het Star Wars entertainment met diverse podia voor de 5 verschillende shows en rondlopende Star Wars figuren. Stormtroopers patrouilleren dagelijks met Captain Phasma of Darth Vader om de rebellen onder de bezoekers te ontmaskeren, dus wees gewaarschuwd!

Maak kennis met alle bekende Star Wars figuren, zoals Darth Maul en Kylo Ren uit de recente films en ontmoet Darth Vader, Chewbacca én Rey. Tijdens het seizoen zijn daarnaast al je favoriete droids te zien, zoals R2D2, C3PO en BB8 tijdens diverse shows bij de Tower of Terror.


Legends of a Galaxy Far, Far Away

Op La Place des Stars zijn overdag mini shows met Star Wars figuren te zien tijdens 'Legends of a Galaxy Far, Far Away'. Nieuwe figuren, zoals BB8 en Boba Fett, zijn toegevoegd aan de show en met daarnaast twee extra podia gebouwd aan weerszijde van het hoofdpodium.


The Imperial March / First Order March

Captain Phasma uit 'The Force Awakens' patrouilleert dagelijks met haar Stormtroopers door het park. Ze zijn op zoek naar opstandelingen en kammen het hele gebied rondom Production Courtyard en de Hollywood Boulevard uit. Daarnaast marcheert ook Darth Vader door het park met zijn eigen Stormtroopers. Beide 'marsen' starten op Hollywood Boulevard en eindigen op het podium van La Place des Stars.


First Order Requitment

Nieuw dit jaar is een interactieve show op het extra podium naast het Studio Theater waarbij The First Order op zoek gaat naar kandidaten die zich bij hen willen aansluiten. Niemand minder dan Kylo Ren (met nieuwe helm uit The Rise of Skywalker) gaat de uitdaging aan en selecteert de bezoekers om het podium te betreden.


Star Wars: A Galactic Celebration

Het hoogtepunt van het Star Wars seizoen is de projectieshow met vuurwerk bij The Tower of Terror. Dit jaar zijn er tevens scenes te zien uit The Rise of Skywalker. De show bestaat, naast projecties op de toren, ook uit speciale (licht) effecten en live Star Wars figuren. Chewbacca, Darth Vader, C3PO, R2D2, Kylo Ren, Captain Phasma, Darth Maul, Jedi's en Stormtroopers zullen afwisselend op het podium te zien zijn. De show is dagelijks (met in het weekend aparte Engelstalige en Franstalige versies) te zien.


Entertainmentprogramma

Het Star Wars entertainment is de hele dag doorlopend te zien op La Place des Stars in zowel Franstalige, als Engelstalige versies. Bekijk de tijden:


Snacks & Menu's

Speciaal voor Legends of the Force zijn er een aantal unieke snacks verkrijgbaar, zoals de koekjes en wafels van Star Wars figuren. Daarnaast serveert Restaurant En Coulisse in het Walt Disney Studios Park een Star Wars menu met een 'Darth Vader' burger en een 'TIE Fighter' dessert.


Nog meer Star Wars

Naast al het entertainment in het Walt Disney Studios Park, zijn er tevens twee vernieuwde Star Wars attracties in het Disneyland Park. Star Tours: The Adventures Continue combineert nieuwe en wisselende bestemmingen in 3D met een Star Wars Pavilion waar de figuren ontmoet kunnen worden. Nieuw dit jaar zijn scenes uit The Rise of Skywalker.

Hyperspace Mountain: Rebel Mission is de nieuwe 3e missie van Space Mountain met een intergalactisch gevecht tussen TIE Fighters en een Star Destroyer.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen