Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones
10/06/2018
Stuntshow 'Marvel Super Heroes United' in Disneyland Paris met superhelden, projecties en drones

De Marvel superhelden hebben sinds kort een eigen stuntshow in Disneyland Paris. Het vernieuwde Studios Theater in het Walt Disney Studios Park is de thuishaven van 'Marvel Super Heroes United' met o.a. projecties, special effects, drones en superhelden uit The Avengers.


De nieuwe show is onderdeel van 'Marvel Superhelden Zomer' en is de meest geavanceerde productie sinds de opening van Disneyland Paris in 1992. In nauwe samenwerking met Marvel Entertainment heeft Disney de laatste nieuwe technologieën gebruikt om de wereld van de Marvel superhelden tot leven te wekken. Het voormalige CinéMagique theater werd hiervoor hernoemd naar Studio Theater en is compleet verbouwd met o.a. een nieuw podium, 180 graden projecties, gigantische LED schermen en unieke high-tech tunnels die uitkomen in de vernieuwde zaal.

Foto's: ED92

De show begint met het iconische Marvel logo op het doek dat tevens te zien is vóór iedere bioscoopfilm waarbij illustraties van de superhelden aan de zijkanten van het theater worden geprojecteerd. De schurk uit de show, Thanos, neemt het vervolgens over en heeft een manier gevonden om de superhelden te manipuleren en tegen elkaar op te zetten.

Vervolgens belanden we in New York waar Iron Man boven het podium zweeft en na de landing geraakt wordt door de betovering van Thanos. Ook Captain America valt ten prooi aan de manipulatie en beiden raken verwikkeld in een gevecht. Natalia "Natasha" Alianovna Romanova (Black Widdow) en Bruce Banner (The Hulk als mens) zijn de enigste twee Avengers die niet vatbaar zijn voor de manipulatie en gaan samen op zoek naar een manier om de betovering te verbreken. 

Het begint allemaal met Thor (de dondergod) en zijn ontmoeting met Doctor Steven Strange (Master of the Mystic Arts) waarbij beide superhelden elkaar plotseling aanvallen. Thor gebruikt zijn hamer om de grond te laten schudden, terwijl Dr. Strange zijn tovernaarskrachten gebruikt om Thor te verlammen. De show maakt tevens gebruik van projecties boven het podium om bezoekers het idee te geven midden in de actie te zitten.

Dan verschijnt Thanos zelf in een nieuw 3D-effect op de LED schermen en spreekt Black Widdow toe dat het geen zin heeft om te vechten tegen het kwade. Uiteraard neemt zij daar geen genoegen mee en gaat op zoek naar de andere superhelden. Vervolgens wordt Spider-Man (in zijn nieuwe pak uit Infinity War) geïntroduceerd in een scene waarbij hij wordt gebeten door een spin en zijn superkrachten ontdekt. Black Widdow neemt het daarna op tegen zichzelf in de vorm van haar schaduw terwijl Iron Man ongecontroleerd door de lucht vliegt.

In de volgende scene ontwaakt Captain America uit zijn capsule en krijgen we alle superhelden te zien die, onder invloed van Thanos, elkaar te lijf gaan. Spider-Man heeft geen last van de manipulatie. Hij wordt vervolgens oor de lucht geslingerd en bruut van het podium gesmeten door de kinetische krachten van Scarlet Witch (Wanda Maximoff). Samen met Bruce Banner probeert hij vervolgens de betovering te verbreken door de zwevende Mind Stone (drone) uit te schakelen.

Nu de betovering is verbroken toont Thanos zich opnieuw aan het publiek en schakelt Nebula (uit Guardians of the Galaxy) in om de superhelden te verslaan met de Mind Stone Intensifier. Deze gigantische drone vliegt boven het publiek waarna het echte gevecht kan beginnen. Captain America, Iron Man, Black Panther, Spider-Man, Black Widdow, Scarlet Witch en Dr. Strange zijn allemaal te zien in een scene vol special effects die zich afspeelt op meerdere niveau's. 

Tijdens de finale wordt alles uit de kast getrokken met o.a. een vliegende auto, drones en vuurwerk. Black Widdow neemt het op tegen Nebula en probeert de console waarmee de Mind Stone Intensifier wordt bestuurd te vernietigen. Als alle hoop verloren lijkt, verandert Bruce Banner via projecties op een doek van mist in The Hulk en sloopt Thor met één grote dreun de console.

Bekijk de volledige show:

De show markeert de eerste grote aanwezigheid van Marvel superhelden in Disneyland Paris. In de komende jaren wordt het aantal attracties, shows en restaurants met superhelden in het Walt Disney Studios Park stapsgewijs uitgebreid met de komst van Marvel Land in het voormalige Back Lot gebied. Klik hier voor meer informatie over de grote uitbreidingen in de Studios.


Marvel Superhelden Zomer

Geniet van nog meer superhelden tijden het nieuwe zomerseizoen 'Marvel Superhelden Zomer' met o.a. bovenstaande nieuwe attractie 'Marvel: Super Heroes United', een show met Spider-Man & Loki bij de Tower of Terror, een interactieve dance party met de Guardians of the Galaxy op La Place des Stars en een ontmoeting met Captain America in het Walt Disney Studios Park van 10 juni t/m 30 september 2018.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe prijzen voor restaurants in Disneyland Paris met tafelservice, buffet en counterservice
29/11/2022
Disneyland Paris verhoogt prijzen van restaurants in de parken en hotels en wijzigt de menu's in counterservice locaties[...] Lees meer
Cyber Monday shopDisney: 2e artikel voor de HALVE prijs op veel Disney merchandise
28/11/2022
Ontvang het 2e artikel voor de halve prijs op merchandise uit de Disney Store tijdens de Cyber Monday uitverkoop[...] Lees meer
BREAKING: Bob Iger vervangt Bob Chapek als CEO van The Walt Disney Company en keert terug
25/11/2022
Disney kondigt het ontslag aan van Bob Chapek en de terugkeer van Bob Iger als zijn vervanger[...] Lees meer
Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris krijgt Luca thema na upgrade en uitbreiding
15/11/2022
Bekijk de nieuwe Luca uitbreiding en upgrade van Pizzeria Bella Notte in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen