Tea Time in Disneyland Paris met high tea bij Plaza Gardens, Victoria's Bar en Lucky Nugget
11/08/2021
Tea Time in Disneyland Paris met high tea bij Plaza Gardens, Victoria's Bar en Lucky Nugget

Wie heeft er zin in high tea in Disneyland Paris? Naast Victoria's Bar biedt nu ook Plaza Gardens en The Lucky Nugget Saloon in het Disneyland Park 'Tea Time' aan met luxe gebakjes en drankjes. Eerder was deze service alleen beschikbaar bij Café Fantasia in het Disneyland Hotel. In dit artikel nemen we een kijkje bij alle high tea's in Disneyland Paris.


Tea Time bij Plaza Gardens in het Disneyland Park

Plaza Gardens Restaurant in Main Street, U.S.A. biedt dagelijks 'Team Time' aan van 15:30 tot 17:30 uur. Reservering is niet nodig. Volwassenen krijgen 5 luxe gebakjes met een warme drank naar keuze voor €11 en kinderen ontvangen 3 gebakjes met een koude drank naar keuze voor €8.


Tea Time bij Victoria's Bar in het Disneyland Park

Victoria's Bar in Main Street, U.S.A. biedt dagelijks 'Team Time' aan van 13:30 tot 18:00 uur. Reservering is niet nodig. Gasten kunnen kiezen uit 5 luxe gebakjes voor €8 of 3 luxe gebakjes voor €6. Drank (waaronder zelfgemaakte tea in unieke glazen) moet los worden besteld.


Tea Time bij The Lucky Nugget Saloon in het Disneyland Park

The Lucky Nugget Saloon in Frontierland biedt dagelijks 'Team Time' aan van 15:30 tot 17:30 uur. Reservering is niet nodig. Gasten kunnen kiezen uit een donut of brownie met een koude of warme drank en een Sundae met chocola, caramel of rode fruit saus voor €15. Tijdens het Halloween seizoen is er tevens een speciale Halloween Sundae verkrijgbaar voor €8.


Victorian Tea Time bij Café Fantasia in het Disneyland Hotel

Café Fantasia in het Disneyland Hotel biedt dagelijks 'Victorian Team Time' aan van 15:00 tot 18:00 uur. Reservering is niet nodig. Er zijn twee soorten Afternoon Tea arrangementen verkrijgbaar: Victoriaanse Tea Time (€45) en Royal Victoriaanse Tea Time met champagne (€60). Beide arrangementen zijn inclusief onbeperkt thee. Klik hier voor meer informatie.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Disney Stars on Parade en Disney Illuminations keren terug in Disneyland Paris
18/10/2021
Bekijk alle terugkerende shows, parades en vuurwerk in Disneyland Paris vanaf 23 oktober 2021[...] Lees meer
Buffetservice met all-you-can-eat keert vanaf 20 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
18/10/2021
De all-you-can-eat formule bij buffetrestaurants in Disneyland Paris keert terug[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen