The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris
28/06/2019
The Jungle Book Jive parade met swingende show op Central Plaza in Disneyland Paris

Tijdens het Lion King & Jungle Festival in Disneyland Paris is een nieuwe parade met show te zien bij het kasteel in het Disneyland Park. Drummers, dansers, zangers en Disney figuren swingen op de Indiase soundtrack van The Jungle Book Jive terwijl diverse wagens en units een rondje maken om Central Plaza. 


De nieuwe parade is geïnspireerd op de Indiase cultuur uit zowel de animatiefilm van The Jungle Book, als de nieuwe live action versie met sfeervolle muziek en unieke live gezongen varianten op bekende nummers zoals 'Trust In Me' en 'I Wanna Be Like You'. Vanuit Main Street en Fantasyland trekken de kleurrijke wagens met diverse Disney figuren eerst richting Central Plaza.

Foto's: ED92

De show wordt vervolgens geopend door Goofy met drummers, dansers en nog meer Disney figuren die vanuit het kasteel het plein op komen lopen. Als iedereen op zijn plek staat begint het showgedeelte op de 4 podia van Central Plaza, vergelijkbaar met de 'Disney Pirate or Princess: Make Your Choice!' show stop tijdens het Festival van Piraten & Prinsessen. We zien o.a. Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy en Knabbel & Babbel in hun nieuwe 'Jungle Jive' outfits.

Foto's: ED92

Tijdens de finale van de show zijn alle Disney figuren op de podia te zien en wordt het publiek verrast met poedervuurwerk in diverse kleuren. Dit vuurwerk wordt afgeschoten bij de podia en vanuit het hoogste torentje van het kasteel.

Foto's: ED92

Bekijk de show tijdens de soft opening op vrijdag 28 juni 2019:


The Lion King & Jungle Festival

De show is onderdeel van het zomerseizoen The Lion King & Jungle Festival met speciaal entertainment in het Disneyland Park. Geniet o.a. van de grote Lion King show in het Frontierland Theater, de nieuwe Jungle Book Jive parade met show op Central Plaza, diverse interactieve happenings en ontmoetingen met Disney figuren in unieke outfits.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Flexibele boekingsvoorwaarden Disneyland Paris: gratis annuleren en betalen in termijnen
29/07/2020
Ga met een gerust hart naar Disneyland Paris met kosteloos annuleren en betalen in termijnen[...] Lees meer
Mini parades in Disneyland Paris met Rapunzel, Mickey, Minnie, Stitch en The Incredibles
27/07/2020
Zwaai naar je favoriete Disney figuren tijdens de nieuwe mini parades in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe 'Magic Shots' in Disneyland Paris bij professionele fotografen van Disney PhotoPass
22/07/2020
Bekijk alle Magic Shots die beschikbaar zijn bij fotografen van Disney PhotoPass in Disneyland Paris[...] Lees meer
Feestelijke opening Disneyland Paris met Disney figuren en uitbundige cast members
19/07/2020
Geniet van de speciale openingsceremonie van Disneyland Paris op 15 juli 2020[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen