Disneyland Paris    |    Nieuws    |    The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met eigen meet & greet in Discoveryland
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met eigen meet & greet in Discoveryland
03/03/2023

The Mandalorian en Grogu in Disneyland Paris met eigen meet & greet in Discoveryland

Speciaal voor de première van het nieuwe seizoen van The Mandalorian op Disney+ komen Mando en Grogu (Baby Yoda) van 1 t/m 14 maart 2023, op 4 mei 2023 en vanaf 8 januari 2024 dagelijks naar Disneyland Paris. Het duo krijgt een eigen meet & greet locatie naast Star Tours in Discoveryland.


Mando en Grogu meet & greet in Disneyland Paris

The Mandalorian en Grogu (Baby Yoda) zullen van 1 t/m 14 maart 2023, op 4 mei 2023 en vanaf 8 januari 2024 dagelijks te zien zijn op hun eigen fotolocatie in Discoveryland, vergelijkbaar met de meet & greet met Hulk bij Avengers Campus. De populaire figuren uit de gelijknamige Disney+ serie ontmoeten hun fans onder de Disneyland Railroad naast Star Tours in het Disneyland Park.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen