Val d'Europe

Val d'Europe

Val d’Europe is een kunstmatige stad ten zuiden van Disneyland Parijs met appartementen voor bewoners, kantoren, winkels, bars en restaurants. Naast de Aquarium SEA Life attractie, zijn er twee grote winkelcentra in het stadje te vinden waar je naar hartenlust kunt shoppen. Bij diverse outlets krijg je het hele jaar door korting.


La Vallée Village

La Vallée Village Chic Outlet Shopping heeft talloze winkels met fantastische Franse designermerken op het gebied van kleding en huisinrichting. Profiteer van sterk afgeprijsde merken, zoals Armani, Diesel, Missoni, Marni en nog veel meer. Na het shoppen kun je tevens moderne kunstwerken bezichtigen bij L'Espace La Vallée. Het winkelgebied is 7 dagen per week van 10:00 tot 19:00 uur geopend (met uitzondering van 1 januari, 1 mei en 25 december) en alleen per auto bereikbaar, op 10 minuten rijden van de parken en de Disney hotels.


Winkelcentrum

Het grote Val d’Europe winkelcentrum is centraal gelegen in het stadje en bevat maar liefst 160 winkels, 16 restaurants en de Aquarium SEA Life attractie. In 2017 zal een nieuwe uitbreiding van het centrum openen met nog eens 29 nieuwe winkels. Alle bekende winkelketens zijn aanwezig en tussen het shoppen door kun je genieten van authentieke Franse koffiehuisjes en heerlijke restaurants aan de zonovergoten wandelstraten van dit overdekt winkelcentrum.

Aquarium SEA Life

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen