Disneyland Paris    |    Seizoenen & Entertainment   |   Entertainment    |    Avondhappenings
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
New Year's Eve Party

New Year's Eve Party

Laat die champagneglazen klinken en ga dansend het nieuwe jaar. Vier oudejaarsavond in Disneyland Parijs tijdens de New Year's Eve Party met extra entertainment, een unieke parade, attracties, Disney figuren, dance paty's én groot vuurwerk met projecties bij het kasteel voor de hele familie op 31 december van 20:30 tot 02:00 uur in het Disneyland Park.

Belangrijk: In 2023 is er géén New Year's Eve Party en heeft iedereen met een geldig toegangsticket voor 31 december toegang tot beide parken in de avond.


Entertainment

Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is extra magisch met een speciale avondhappening in het Disneyland Park. Geniet o.a. van een feestelijke sfeer met muziek, dance party's, speciale Disney figuren in alle landen van het park, champagne stands, een grote parade, de Dream and Shine Brighter show op Central Plaza en een fantastische vuurwerkshow met projecties bij het kasteel.

Het eerste hoogtepunt van de avond is 'The Ride for the Night Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek van Dream and Shine Brighter trekt een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Tegen middernacht is het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'Sparkling Wishes Fireworks' show met extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand wordt het oude jaar knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Direct na de show start het optreden van een DJ op Central Plaza.


Diner (2022)

Vier oudejaarsavond in stijl met een uniek diner in diverse restaurants. Geniet van speciale uitgebreide menu's, prachtig gedecoreerde tafels en de beste alcoholische versnaperingen om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen. Prijzen variëren van €65 (buffet) tot €150 (maaltijd met Disney figuren) per persoon. Tickets voor de New Year's Eve Party zijn online beschikbaar (zie hieronder).


Entertainmentprogramma (2022)

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor de New Year's Eve Party op 31 december in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld. Klik op onderstaande afbeelding om het volledige programma te downloaden.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel speciale Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:30 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven. Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht.


Tickets & Hotels (2022)

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €109 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:30 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Belevenissen / Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen