New Year's Eve Party

New Year's Eve Party

Laat die champagneglazen klinken en ga dansend het nieuwe jaar. Vier oudejaarsavond in Disneyland Parijs tijdens de New Year's Eve Party met extra entertainment, twee unieke parades, attracties, Disney figuren, twee DJ Party's én groot vuurwerk met projecties bij het kasteel voor de hele familie op 31 december van 20:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park.


New Year's Eve Party in 2021 geannuleerd

UPDATE 23-12-2021: In verband met de huidige maatregelen en de Franse beslissing om geen vuurwerk of optredens toe te staan tijdens oudejaarsavond, heeft Disney besloten de avond in 2021 te annuleren. Gasten met een ticket krijgen hun geld terug. Het Disneyland Park blijft regulier tot 01:00 uur geopend voor iedereen met een geldig dagticket. De speciale diners in diverse restaurants blijven beschikbaar.


Entertainment

Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is extra magisch met een speciale avondhappening in het Disneyland Park. Geniet o.a. van een feestelijke sfeer met muziek, een optreden van DJ Afrojack, speciale Disney figuren in alle landen van het park, champagne stands, twee grote parades en een fantastische vuurwerkshow met projecties bij het kasteel.

Het eerste hoogtepunt van de avond is 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, in de vorm van een nieuwe variant op "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), trekt een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Dit jaar zal er tevens een tweede parade te zien zijn onder de naam "Countdown to Fun Parade" met speciale Disney figuren en nieuwe muziek. Fans herkennen de wagens uit deze parade als 'Disney Stars 'n' Cars'.

Tegen middernacht is het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand wordt het oude jaar knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Direct na de show start het optreden van DJ Afrojack op Central Plaza.


Diner

Vier oudejaarsavond in stijl met een uniek diner in diverse restaurants. Geniet van speciale uitgebreide menu's, prachtig gedecoreerde tafels en de beste alcoholische versnaperingen om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen. Tickets voor de New Year's Eve Party inclusief diner zijn online beschikbaar (zie hieronder).


Entertainmentprogramma (2019)

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor de New Year's Eve Party op 31 december 2019 in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel speciale Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven. Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht.


Tickets & Hotels 2021

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen met de laagste prijsgarantiegratis annuleren, géén boekingskosten én betalen in termijnen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies daarna voor 'Een verblijf boeken' en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar voor €109 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Belevenissen / Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen