Openingstijden vandaag
Dinsdag 25 februari 2020
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 19:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
New Year's Eve Party

New Year's Eve Party

Laat die champagneglazen klinken en ga dansend het nieuwe jaar. Vier oudejaarsavond in Disneyland Parijs tijdens de New Year's Eve Party met extra entertainment, twee unieke parades, attracties, Disney figuren, twee DJ Party's én groot vuurwerk met projecties bij het kasteel voor de hele familie op 31 december van 19:00 tot 02:00 uur in het Disneyland Park.


Entertainment

Oudejaarsavond in Disneyland Parijs is extra magisch met een speciale avondhappening in het Disneyland Park. Geniet o.a. van een feestelijke sfeer met muziek, een optreden van DJ Afrojack, speciale Disney figuren in alle landen van het park, champagne stands, twee grote parades en een fantastische vuurwerkshow met projecties bij het kasteel.

Het eerste hoogtepunt van de avond is 'The Incredible New Year's Eve Parade' met wagens, dansers en Disney figuren uit divere parades door de jaren heen. Op bekende parademuziek, in de vorm van een nieuwe variant op "Dancin' A Catchy Rhythm" (uit The Wonderful World of Disney Parade), trekt een bonte stoet van performers door de straten van het Disneyland Park.

Dit jaar zal er tevens een tweede parade te zien zijn onder de naam "Countdown to Fun Parade" met speciale Disney figuren en nieuwe muziek. Fans herkennen de wagens uit deze parade als 'Disney Stars 'n' Cars'.

Tegen middernacht is het tijd om te verzamelen op Central Plaza en Main Street, U.S.A. voor de 'New Year Celebration Fireworks' show met dit jaar extra lanceerplatformen naast en achter het kasteel voor de grootste vuurwerk show ooit. Met een glaasje champagne in de hand wordt het oude jaar knallend afgesloten met een indrukwekkende vuurwerkshow. Direct na de show start het optreden van DJ Afrojack op Central Plaza.


Diner

Vier oudejaarsavond in stijl met een uniek diner in diverse restaurants. Geniet van speciale uitgebreide menu's, prachtig gedecoreerde tafels en de beste alcoholische versnaperingen om het nieuwe jaar meteen goed te beginnen. Tickets voor de New Year's Eve Party inclusief diner zijn online beschikbaar (zie hieronder).

Download en bekijk de complete brochure met alle restaurants, speciale menu's en prijzen op oudejaarsavond in Disneyland Parijs.


Entertainmentprogramma 2019

Ontdek het complete entertainmentprogramma voor de New Year's Eve Party op 31 december 2019 in het Disneyland Park en bekijk welke figuren op welke tijden & locaties te vinden zijn. Daarnaast staan ook alle shows, parades en overige animaties op het programma, maar zijn er nog genoeg verrassingen te vinden die niet officieel worden vermeld.

De avond is bedoeld voor het hele gezin en er zijn veel speciale Disney figuren te zien. Gasten met een ticket voor de avondhappening hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het Disneyland Park en dienen hun ticket om te wisselen voor een polsbandje. De locaties hiervoor in Main Street, U.S.A. staan aangegeven. Wees er vroeg bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht.


Tickets & Hotels 2019

Bestel de tickets voor de avondhappening in combinatie met een arrangement in één van de Disney hotels en ontvang €15 korting. Ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. Klik op 'Ontdek prijzen', kies een aanbieding die geldig is in de periode waarin je een bezoek wilt brengen aan Disney en vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Voeg de tickets voor de avondhappening toe tijdens de tweede fase van de boeking.

Losse tickets zijn eveneens beschikbaar vanaf €99 met toegang tot het Disneyland Park vanaf 17:00 uur. Bestel ze eenvoudig online. Klik op 'Boek nu' hieronder, daarna in het boekingssysteem op 'Tickets' en kies vervolgens 'Speciale evenementen' om de tickets aan te schaffen. 

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Magical Pride (Walt Disney Studios Park)

Vier diversiteit op 6 juni 2020 tijdens Magical Pride met speciaal entertainment, meet & greets met Disney figuren, attracties, parade, karaoke en DJ Party van 20:00 tot 02:00 uur in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €89
Vanaf €89
Electroland (Walt Disney Studios Park)

Electroland (Walt Disney Studios Park)

Op 3, 4 & 5 juli 2020 presenteert Disneyland Paris van 20:00 tot 02:00 uur het unieke dance evenement Electroland met optredens van internationale DJ's bij de Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Meer informatie

Vanaf €79
Vanaf €79
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen