Openingstijden vandaag
Woensdag 24 juli 2019
Disneyland Park
10:00 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
runDisney

runDisney

Wat als je de magie van Disney kon combineren met een sportieve prestatie? Doe mee aan het magische hardloopevenement runDisney (Magic Run Weekend) in Disneyland Parijs met wedstrijden voor alle leeftijden door het hele resort. De afstanden variëren van 5km en 10km voor beginners tot de halve marathon voor gevorderden en daarnaast speciale kids runs voor de kleine sportievelingen.


Hardlopen in Disneyland Parijs

In de Amerikaanse Disney resorts is runDisney een echte traditie met jaarlijkse evenementen in zowel Disneyland Resort, als Walt Disney World Resort. Het credo 'Every mile is magical' is daarbij leidend waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Het doel is namelijk niet om de snelste tijd neer te zetten (al is dat wel degelijk mogelijk), maar om te genieten van een magische sfeer met wedstrijden door de parken, juichende cast members langs de kant en unieke ontmoetingen met Disney figuren tijdens het lopen. Deelnemers worden aangespoord om verkleed als Disney figuur mee te rennen.

Sinds 2016 wordt runDisney met succes georganiseerd in Disneyland Parijs. Het evenement was afgelopen jaar met 20.000 deelnemers volledig uitverkocht. Naast de wedstrijden is er tevens een speciale runDisney party in het Walt Disney Studios Park, een expositie in Disney Village en unieke merchandise te koop. Deelnemers aan de halve marathon worden gevolgd met een officiële tijdwaarneming. 

In 2019 keert runDisney van 19 t/m 22 september weer terug naar Parijs met de 5km, 10km, 21km (halve marathon) en speciale kids runs van 100m, 200m en 1km. Ook dit jaar zijn er weer exclusieve medailles te winnen. Dit zijn de medailles van dit jaar met The Lion King, Aladdin en Rapunzel:


Tickets & Hotels

Volledige arrangementen met een verblijf in één van de Disney hotels inclusief racetickets zijn online beschikbaar. Profiteer van onze speciale aanbieding en ontvang tot 25% korting + €200 cadeaukaart bij een verblijf in de Disney hotels voor aankomsten tijdens runDisney 2019. Klik op 'Arrangementen' hieronder en daarna in het boekingssysteem op 'Ontdek prijzen'. Vul vervolgens de samenstelling van je reisgezelschap in om de prijzen te bekijken. Bestel de racetickets eenvoudig tijdens de tweede fase van de boeking onder 'Magische Extra's'.

Optie: Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de racetickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse racetickets zijn vanaf 18 juni 2019 (16:00 uur) beperkt online verkrijgbaar. Dit zijn de prijzen per wedstrijd: €77 voor de halve marathon, €59 voor de 10km, €40 voor de 5km en €15 voor alle kids runs. Er zullen slechts een beperkt aantal tickets los de verkoop in gaan. Op=op! Wij adviseren om de racetickets samen met een arrangement te boeken (zie hierboven). Klik op 'Tickets' hieronder om de losse racetickets online aan te schaffen.


Pasta Diner & PhotoPass

Om het feest compleet te maken, is er tevens een speciale paste diner op de zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur in één van de Disney hotels. De prijs voor het diner is €32. Daarnaast zijn er twee verschillende PhotoPass pakketten beschikbaar voor professionele foto's van iedere deelnemer tijdens de wedstrijd (€29 per pakket voor maximaal 3 deelnemers) en hetzelfde pakket + foto's in de parken bij Disney figuren en attracties met fotosysteem (€79 per pakket voor maximaal 6 deelnemers).


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Top Deal: Tot 20% korting + €100 cadeaukaart
Top Deal: Tot 20% korting + €100 cadeaukaart

Ontvang tot 20% korting op toegang en verblijf + €100 cadeaukaart in Disneyland Paris voor aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019

Voordeelarrangement: 2 nachten / 2 dagen + €100 cadeaukaart
Voordeelarrangement: 2 nachten / 2 dagen + €100 cadeaukaart

Speciaal voordeelarrangement met een 2 nachten / 2 dagen verblijf + €100 cadeaukaart in Disneyland Paris voor aankomsten van 12 juli t/m 6 november 2019

Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner
Vroegboekvoordeel: Tot 25% korting + GRATIS ontbijt & diner

Ontvang tot 25% korting op toegang en verblijf + gratis ontbijt & diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 7 november 2019 t/m 30 september 2020

Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon
Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon

Boek een verblijf in Disney's Davy Crockett Ranch vanaf €183 per persoon in Disneyland Paris voor bepaalde aankomsten van 4 mei t/m 10 oktober 2019

Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €209
Disney's Magische Vuurwerk Festival: 3-daags verblijf vanaf €209

Geniet van Disney's Magische Vuurwerk Festival in Disneyland Paris vanaf €209 per persoon tijdens 3-daags verblijf met aankomst op 3, 5 of 7 november 2019

Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 36% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 36% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris als je minimaal twee maanden vóór aankomst boekt

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen