runDisney

runDisney

Wat als je de magie van Disney kon combineren met een sportieve prestatie? Doe mee aan het magische hardloopevenement runDisney (Magic Run Weekend) in Disneyland Parijs met wedstrijden voor alle leeftijden door het hele resort. De afstanden variëren van 5km en 10km voor beginners tot de halve marathon voor gevorderden en daarnaast speciale kids runs voor de kleine sportievelingen.


Hardlopen in Disneyland Parijs

In de Amerikaanse Disney resorts is runDisney een echte traditie met jaarlijkse evenementen in zowel Disneyland Resort, als Walt Disney World Resort. Het credo 'Every mile is magical' is daarbij leidend waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Het doel is namelijk niet om de snelste tijd neer te zetten (al is dat wel degelijk mogelijk), maar om te genieten van een magische sfeer met wedstrijden door de parken, juichende cast members langs de kant en unieke ontmoetingen met Disney figuren tijdens het lopen. Deelnemers worden aangespoord om verkleed als Disney figuur mee te rennen.

Sinds 2016 wordt runDisney met succes georganiseerd in Disneyland Parijs. Het evenement was de afgelopen jaren met 20.000 deelnemers volledig uitverkocht. Naast de wedstrijden is er tevens een speciale runDisney party in het Walt Disney Studios Park, een expositie in Disney Village en unieke merchandise te koop. Deelnemers aan de halve marathon worden gevolgd met een officiële tijdwaarneming. 

Om het feest compleet te maken, is er tevens een speciale paste diner op de zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur in één van de Disney hotels. Daarnaast zijn er verschillende PhotoPass pakketten beschikbaar voor professionele foto's van iedere deelnemer tijdens de wedstrijd en een combo pakket inclusief foto's in de parken bij Disney figuren en attracties met fotosysteem.


Afstanden

In 2021 organiseert runDisney twee edities van het evenement: de reguliere runDisney medio september 2021 en de nieuwe Princess Run medio mei 2021. De edities in 2020 zijn geannuleerd vanwege de coronacrisis.

Op het programma van de reguliere Run staan: 5K (€43), 10K (€60), 21K (€77) en kids races (100m, 200m en 1K; elk €16). Tijdens de Princess Run zijn de volgende afstanden beschikbaar: 5K (vanaf 5 jaar; €43), 8K (vanaf 9 jaar; €52), Cinderella Challenge (5K + 8K; €95) en kids races (100m, 200m en 1K; elk €16).


Medailes

Ieder jaar zijn er weer exclusieve medailles te winnen waarbij elke afstand een uniek thema of Disney figuur heeft. Dit zijn de medailles van 2019 met o.a. The Lion King, Aladdin en Rapunzel:


Parcours

Het parcours van alle wedstrijden varieert per jaar waarbij iedere run een apart thema krijgt. Dit zijn de plattegronden van 2019 met het parcours per wedstrijd (5k met The Lion King, 10k met Rapunzel en de halve marathon met Mickey & Minnie) voor de reguliere Run in september:


Tickets & Hotels 2021

Volledige arrangementen met een verblijf in één van de Disney hotels inclusief racetickets zijn vanaf najaar 2020 online beschikbaar. Maak gebruik van onze speciale aanbieding en ontvang tot 25% korting op je verblijf + GRATIS ontbijt én diner. Klik hieronder op 'Aanbieding' om te profiteren van de actie en voeg de racetickets eenvoudig toe tijdens de laatste fase van de boeking.

Wil je liever in een ander hotel verblijven, boek dan een voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris (waaronder de partner hotels) en bestel de racetickets vervolgens los (zie hieronder). Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle hotels in de buurt van de magie via alle aanbiedingen.

Losse racetickets zijn vanaf voorjaar 2021 online verkrijgbaar. Dit zijn de prijzen per wedstrijd: €77 voor de halve marathon, €60 voor de 10km, €43 voor de 5km en €16 voor alle kids runs. Er zullen slechts een beperkt aantal tickets los de verkoop in gaan. Op=op! Klik op 'Tickets' hieronder om de losse racetickets online aan te schaffen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Laagste prijsgarantie met GRATIS annuleren
Laagste prijsgarantie met GRATIS annuleren

Profiteer via DiscoverTheMagic.nl van de laagste prijsgarantie bij een verblijf in Disneyland Paris met kosteloos annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021

Vroegboekvoordeel met GRATIS ontbijt én diner
Vroegboekvoordeel met GRATIS ontbijt én diner

Ontvang extra voordeel op een verblijf + GRATIS ontbijt én diner in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang en kosteloos annuleren voor aankomsten van 1 april 2021 t/m 30 september 2021

Wintervoordeel met GRATIS annuleren
Wintervoordeel met GRATIS annuleren

Ontvang extra voordeel op een verblijf in Disneyland Paris met gegarandeerde toegang en kosteloos annuleren voor aankomsten van 13 februari 2021 t/m 31 maart 2021

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen