Openingstijden vandaag
Maandag 18 december 2017
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
runDisney

runDisney

Wat als je de magie van Disney kon combineren met een sportieve prestatie? Doe mee aan het magische hardloopevenement runDisney in Disneyland Parijs met wedstrijden voor alle leeftijden door het hele resort. De afstanden variëren van 5km en 10km voor beginners tot de halve marathon voor gevorderden en daarnaast speciale kids runs voor de kleine sportievelingen.


Hardlopen in Disneyland Parijs

In de Amerikaanse Disney resorts is runDisney een echte traditie met jaarlijkse evenementen in zowel Disneyland Resort, als Walt Disney World Resort. Het credo 'Every mile is magical' is daarbij leidend waarbij meedoen belangrijker is dan winnen. Het doel is namelijk niet om de snelste tijd neer te zetten (al is dat wel degelijk mogelijk), maar om te genieten van een magische sfeer met wedstrijden door de parken, juichende cast members langs de kant en unieke ontmoetingen met Disney figuren tijdens het lopen. Deelnemers worden aangespoord om verkleed als Disney figuur mee te rennen.

In september 2017 werd de tweede editie van runDisney met succes georganiseerd in Disneyland Parijs. Het evenement was met 20.000 deelnemers volledig uitverkocht. Naast de wedstrijden was er tevens een speciale runDisney party in het Walt Disney Studios Park, een expositie in Disney Village en unieke merchandise te koop. Deelnemers aan de halve marathon werden gevolgd met een officiële tijdwaarneming. Klik hier voor de complete lijst met finishtijden en resultaten van runDisney 2017. In 2018 keert runDisney van 20 t/m 23 september weer terug naar Parijs met de 5km, 10km, 21km (halve marathon) en speciale kids runs van 100m, 200m en 1km.


Tickets & Hotels

Losse racetickets voor 2018 zijn nog niet beschikbaar. Op basis van de prijzen in 2017 kost de halve marathon €79 per persoon, de 10km €55 per persoon, de 5km €35 per persoon en de kids runs €12 per kind. Volledige arrangementen met een verblijf in één van de Disney hotels zijn vanaf eind 2017 beschikbaar, maar alleen via de Disney reserveringslijn, zonder aanbieding en met een minimum van 2 nachten / 3 dagen. Bestel de losse tickets vanaf voorjaar 2018 eenvoudig online via onderstaande knop.

Tip 1: Profiteer van onze vroegboekaanbieding en ontvang tot 2 nachten & 2 dagen gratis bij een verblijf in de Disney hotels en bestel de racetickets vervolgens los vanaf voorjaar 2018. Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor een voordelig verblijf (hotel + tickets) via alle aanbiedingen. 

Tip 2: Boek voor voordelig verblijf in één van de vele accommodaties rondom Disneyland Paris en bestel de racetickets vervolgens los vanaf voorjaar 2018. Maak gebruik van onze handige zoekmachine en ontdek de prijzen voor alle (partner) hotels in de buurt van de magie.


Party & PhotoPass

Om het feest compleet te maken, is er tevens een speciale runDisney Party op de vrijdagavond in het Walt Disney Studios Park. Diverse attracties zullen deze avond exclusief voor deelnemers aan de runDisney wedstrijden geopend zijn, inclusief extra entertainment en Disney figuren. Op basis van de prijzen in 2017 kosten tickets voor deze party €49 per persoon. Daarnaast zijn er twee verschillende PhotoPass pakketten beschikbaar voor professionele foto's van iedere deelnemer tijdens de wedstrijd (€39 per pakket voor maximaal 3 deelnemers) en hetzelfde pakket + foto's in de parken bij Disney figuren en attracties met fotosysteem (€69 per pakket voor maximaal 6 deelnemers).


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Parijs en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Bekijk in één oogopslag welke aanbiedingen beschikbaar zijn in de periode dat je van plan bent een bezoek te brengen aan de magie. Bekijk de voorwaarden, bereken je prijs en boek direct een voordelig verblijf in Disneyland Parijs.

Winter: GRATIS ontbijt & 3-gangen diner
Winter: GRATIS ontbijt & 3-gangen diner

Ontvang GRATIS ontbijt & 3-gangen diner in Disneyland Paris voor aankomsten van 1 december 2017 t/m 20 maart 2018

Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen GRATIS + kinderen GRATIS
Vroegboekvoordeel: Tot 2 nachten & 2 dagen GRATIS + kinderen GRATIS

Ontvang tot 2 nachten & 2 dagen gratis + kinderen t/m 6 jaar gratis in Disneyland Paris voor aankomsten van 21 maart 2018 t/m 30 september 2019

Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties
Villages Nature: Tot 20% korting op alle accommodaties

Ontvang tot 20% korting op een verblijf in de accommodaties van Villages Nature bij Disneyland Paris voor aankomsten vanaf september 2017

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen