Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
26/03/2021
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021

Disney Cruise Line heeft bekend gemaakt dat de Disney Magic in de zomer van 2021 diverse Europese cruises gaat aanbieden in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de speciale 'Staycations' worden er geen stops gemaakt en blijft iedereen aan boord.


Disney cruises in het Verenigd Koninkrijk

Disney verwacht dat de reguliere cruises pas in het najaar van 2021 weer hervat kunnen worden, maar gaat deze zomer alvast 'Staycations' aabieden aan boord de Disney Magic. Disney zal enkel in en rondom het Verenigd Koninkrijk gaan varen met cruises van 2, 3 of 4 nachten. Hierbij blijven alle gasten aan boord en wordt er niet aangemeerd in havens. Om te voldoen aan de geldende maatregelen zijn alleen inwoners van het Verenigd Koninkrijk welkom.

Gasten kunnen van alle faciliteiten aan boord gebruik maken met daarnaast het bekende Disney entertainment en ontmoetingen met Disney figuren. Vertrek is mogelijk vanaf Liverpool, Southampton, Newcastle en London Tilbury. Boekingen gaan vanaf 30 april open voor cruises in zomer 2021 met afvaarten tussen 15 juli en 29 september.

Vanaf augustus 2021 worden reguliere Disney cruises weer hervat in de VS. Europa volgt later met een mogelijke herstart van reguliere cruises in het najaar, onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen, maar Disney heeft dit nog niet bevestigd.

Begin juli organiseerde Disney eerst een 'testcruise' van 2 dagen voor Cast Members en hun vrienden/familie. Bekijk de eerste beelden van deze cruise met informatie over de maatregelen in de praktijk:


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Flexibele boekingsvoorwaarden

In verband met de huidige omstandigheden zorgt Disney voor flexibele boekingsvoorwaarden waarbij de onderstaande regels gelden voor voor cruises met afvaarten t/m 31 december 2021. Deze speciale voorwaarden zijn van toepassing op alle nieuwe én bestaande boekingen als je online reserveert vóór 31 juli 2021.

  • Wijzigen: Cruises kunnen tot 15 dagen vóór vertrek kosteloos worden gewijzigd naar een andere cruise die uiterlijk op 30 september 2022 vertrekt
  • Annuleren: Cruises kunnen tot 15 dagen vóór vertrek kosteloos worden geannuleerd met volledige terugbetaling als één of meerdere reisgenoten door corona gerelateerde klachten niet aan de cruise kunnen deelnemen.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Speciale diners met Disney figuren tijdens kerstavond en oudejaarsavond in Disneyland Paris
24/09/2021
Geniet van een uniek en culinair diner tijdens kerstavond of oudejaarsavond in Disneyland Paris[...] Lees meer
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Versoepelingen in Disneyland Paris met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes bij fotolocaties[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen