Nieuws
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021
26/03/2021
Disney Cruise Line hervat cruises in Europa met 'Staycations' vanaf zomer 2021

Disney Cruise Line heeft bekend gemaakt dat de Disney Magic in de zomer van 2021 diverse Europese cruises gaat aanbieden in het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de speciale 'Staycations' worden er geen stops gemaakt en blijft iedereen aan boord.


Disney cruises in het Verenigd Koninkrijk

Disney verwacht dat de reguliere cruises pas in het najaar van 2021 weer hervat kunnen worden, maar gaat deze zomer alvast 'Staycations' aabieden aan boord de Disney Magic. Disney zal enkel in en rondom het Verenigd Koninkrijk gaan varen met cruises van 2, 3 of 4 nachten. Hierbij blijven alle gasten aan boord en wordt er niet aangemeerd in havens. Om te voldoen aan de geldende maatregelen zijn alleen inwoners van het Verenigd Koninkrijk welkom.

Gasten kunnen van alle faciliteiten aan boord gebruik maken met daarnaast het bekende Disney entertainment en ontmoetingen met Disney figuren. Vertrek is mogelijk vanaf Liverpool, Southampton, Newcastle en London Tilbury. Boekingen gaan vanaf 30 april open voor cruises in zomer 2021 met afvaarten tussen 15 juli en 29 september.

Vanaf augustus 2021 worden reguliere Disney cruises weer hervat in de VS. Europa volgt later met een mogelijke herstart van reguliere cruises in het najaar, onder voorbehoud van de dan geldende maatregelen, maar Disney heeft dit nog niet bevestigd.

Begin juli organiseerde Disney eerst een 'testcruise' van 2 dagen voor Cast Members en hun vrienden/familie. Bekijk de eerste beelden van deze cruise met informatie over de maatregelen in de praktijk:


Hebben we je interesse gewekt?

DiscoverTheMagic.nl werkt samen met de officiële Nederlandse cruisepartner van Disney Cruise Line speciaal voor Nederlandse en Belgische gasten. Benieuwd naar de prijzen van een Disney cruise en/of heb je hulp nodig bij je boeking? Neem dan contact op met de Disney expert via het contactformulier voor gratis advies en/of vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.


Flexibele boekingsvoorwaarden

In verband met de huidige omstandigheden zorgt Disney voor flexibele boekingsvoorwaarden waarbij de onderstaande regels gelden voor bepaalde cruises met afvaarten in 2022 en 2023. Deze speciale voorwaarden zijn van toepassing op alle nieuwe boekingen als je online reserveert.

  • Wijzigen: Cruises met afvaarten t/m 30 september 2022 kunnen tot 14 dagen vóór vertrek kosteloos worden gewijzigd naar een andere cruise met eventuele bijbetaling als de nieuwe cruise duurder uitvalt
  • Annuleren: Cruises met afvaarten t/m 31 maart 2023 kunnen tot 59 dagen vóór vertrek kosteloos worden geannuleerd met volledige terugbetaling zonder opgaaf van reden. Als één of meerdere reisgenoten door corona gerelateerde klachten niet aan de cruise kunnen deelnemen binnen 14 dagen van de afvaart, dan kan eveneens kosteloos geannuleerd worden met volledige terugbetaling.


Aanbiedingen

Ontdek de ongeëvenaarde service en kwaliteit van Disney en boek een magische vakantie op zee. Bekijk al onze aanbiedingen en profiteer van een voordelig all-inclusive verblijf aan boord de Disney Cruise Line. Er zijn diverse cruises voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Monopoly spel van Disneyland Paris voor de 30e verjaardag binnenkort verkrijgbaar
25/09/2022
Bekijk het eerste Disneyland Paris Monopoly spel voor de 30e verjaardag[...] Lees meer
Popcorn ijsjes van van figuren uit Alice in Wonderland bij March Hare in Disneyland Paris
13/09/2022
Bekijk de nieuwe Disney ijsjes in Disneyland Paris gebaseerd op bekende figuren uit Alice in Wonderland[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen