Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken
06/09/2021
Disneyland Paris stopt met mondkapjes plicht bij officiële fotolocaties in de parken

Goed nieuws! Nu het meerendeel van de bevolking is gevaccineerd, kan Disney de maatregelen stap voor stap gaan loslaten. Als eerste wordt de mondkapjes plicht vanaf 6 september 2021 aangepast en zijn de maskers niet langer nodig bij alle officiële fotolocaties met Disney figuren én PhotoPass fotografen in de parken.


Geen mondkapjes meer bij Disney figuren en PhotoPass locaties

Bezoekers van Disneyland Paris mogen de mondkapjes bij fotolocaties met Disney figuren af doen op het moment dat zij op de groene stip staan voor een foto. Hetzelfde geldt voor foto momenten met Disney PhotoPass fotografen in beide parken. De mondkapjes blijven voorlopig verplicht in de wachtrij voor een foto en in de rest van de parken.

De aanpassing wordt gezien als eerste stap richting normaal waarbij de Franse minister van Volksgezondheid eerder heeft aangegeven dat de mondkapjes plicht als eerste zal worden afgeschaft op locaties met een verplicht coronapaspoort, zoals Disneyland Paris. Benieuwd hoe het coronapaspoort voor Disneyland Paris werkt? Bekijk ons handige stappenplan met foto's en informatie over alles wat je nodig hebt.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris versoepelt mondkapjesplicht in de parken voor kinderen t/m 10 jaar
25/10/2021
Kinderen onder de 11 jaar hoeven vanaf 25 oktober 2021 geen mondkapjes meer te dragen in Disneyland Paris[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Frozen - A Musical Invitation show keert vanaf 23 oktober 2021 terug in Disneyland Paris
23/10/2021
De populaire attractie Frozen - A Musical Invitation keert terug in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen