Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024

Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger

Speciaal voor de première van Inside Out 2 komen diverse figuren uit de Pixar film deze zomer naar Disneyland Paris, waaronder Joy, Sadness en Anger. Je ziet ze in shows of als meet & greet character in de parken.


Joy, Sadness en Anger uit Inside Out in Disneyland Paris

De meest bekende figuren uit de eerste Inside Out film zijn op bepaalde momenten te zien in Disneyland Paris. Joy is onderdeel van de "A Million Splashes of Color" show bij het kasteel, Sadness is te zien tijdens de jaarlijkse Disney+ Day en Anger krijgt vanaf 19 juni 2024 een eigen meet & greet ter promotie van de tweede film die in juli in de Nederlandse bioscopen te zien is.

Naast de figuren, zullen er ook nieuwe snacks en lekkernijen geïnspireerd op Inside Out te vinden zijn in Disneyland Paris, waaronder donuts in de smaken appel, framboos en limoen en drie soorten gekleurde popcorn van Inside Out figuren.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Disney Genie+ wordt vervangen door Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World
25/06/2024
Ontdek de nieuwe Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World met snelle toegang tot attracties en belevenissen[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen