Nieuws
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World
09/07/2019

Gran Destino Tower opent bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World

In 2019 opent de Gran Destino Tower bij Disney's Coronado Springs Resort in Walt Disney World met in totaal 545 nieuwe kamers en suites. De toren is geïnspireerd op de Destino short film die Disney samen met Salvador Dali heeft gemaakt. Het Spaans georiënteerde resort heeft daarnaast zakelijke faciliteiten voor conventies en bijeenkomsten.


Tijd voor een eerste blik op dit nieuwe markante gebouw met spectaculair uitzicht over heel Walt Disney World. De toren bestaat o.a. uit een twee verdiepingen tellende lobby, eetgelegenheden en lounges. Voor gasten die vanaf 9 juli 2019 arriveren voor een verblijf in Disney's Coronado Springs Resort wordt de toren de nieuwe check-in locatie met een overdekte looproute naar het bestaande El Centro waar de originele winkels en restaurants zich bevinden.

Het grote restaurant in Gran Destino Tower is Toledo – Tapas, Steak & Seafood. Zoals de naam al doet vermoeden zijn er veel verschillende soorten gerechten verkrijgbaar van kleine gerechten tot vlees- en visspecialiteiten. Het plafond bestaat uit prachtige glas-in-lood ramen inclusief uitzicht over Walt Disney World.

Er zijn twee lounges te vinden in de toren: de Barcelona Lounge op de eerste en tweede verdieping (zichtbaar vanuit de lobby) en de Dahlia Lounge op de bovenste verdieping met een fantastisch uitzicht over Disney's Hollywood Studios.

De kamers zijn onderverdeeld in twee categorieën: Standard (met of zonder Water View) en Suites (Deluxe, One Bedroom en Presidential). De accommodaties bestaan uit moderne en ruime badkamers met inloopdouche.

Daarnaast introduceert Disney voor de eerst de nieuwe interactieve TV's. Gasten kunnen hun My Disney Experience koppelen aan de tv voor persoonlijke informatie, films en series on demand bekijken en content vanuit een mobiele telefoon of tablet streamen naar de tv.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen