Nieuws
Openingstijden vandaag
Maandag 20 mei 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe projectieshow 'Our Home' op het kasteel in Disneyland Paris tijdens Earth Month
05/04/2024

Nieuwe projectieshow 'Our Home' op het kasteel in Disneyland Paris tijdens Earth Month

In april is het 'Earth Month' en speciaal voor deze gelegenheid presenteren National Geographic en Disneyland Paris een nieuwe avondshow met projecties op het kasteel in het Disneyland Park onder de naam 'Our Home'. De show is van 5 t/m 30 april 2024 dagelijks te zien.


Nieuwe avondshow tijdens Earth Month in Disneyland Paris

Al meer dan een eeuw creëert Disney verhalen die de wonderen van de wereld vieren die we allemaal delen. En al meer dan 136 jaar staat National Geographic synoniem voor het inspireren van een diepere verbinding met onze wereld. Dit jaar komen deze twee krachtige erfenissen samen om deze prachtige planeet die we thuis noemen te vieren en de kracht in ieder van ons om verandering ten goede te creëren.

Earth Month is de perfecte gelegenheid om de acties van Disneyland Parijs onder de aandacht te brengen om het milieu te beschermen en om gasten en cast members bewust te maken van het belang van het samen bouwen aan een duurzame toekomst. Tijdens de "Our Home" show zijn diverse scènes te zien die zijn geïnspireerd door ontdekkingsreizigers van National Geographic.

Door middel van projecties van adembenemende beelden uit documentaires van National Geographic krijgen gasten de kans om enkele van de mooiste landschappen op aarde te ontdekken, samen met een grote verscheidenheid aan dieren in hun natuurlijke habitat. Dit spectaculaire eerbetoon aan de natuur herinnert ons aan het belang van het beschermen van de ecosystemen om ons heen.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Disneyland Paris Pride in het Disneyland Park op 29 juni 2024 met speciale parade
16/05/2024
Ontdek het Pride entertainment in Disneyland Paris op 29 juni 2024 in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlander Michel den Dulk wordt vice president van Imagineering in Disneyland Paris
12/05/2024
Nieuwe functie als vice president van Imagineering in Disneyland Paris voor Nederlander Michel den Dulk[...] Lees meer
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen