Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 24 februari 2024
Disneyland Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
29/11/2022

'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon

Eind 2022 start Walt Disney World met de uitrol van de 'Hey Disney!' Voice Assistant van Amazon in de Disney hotels waarbij gasten van Disney's Polynesian Village Resort als eerste de mogelijkheid krijgen om het apparaat te gebruiken. Vanaf begin 2024 is de service in alle Disney hotels te vinden.


Digitale assistent 'Hey Disney!' in de Disney hotels van Walt Disney World

De 'Hey Disney!' assistent wordt gemaakt door Amazon via Alexa en geeft gasten o.a. de mogelijkheid om vragen te stellen over de parken en het hotel, spellen te spelen en contact op te nemen met de klantenservice. De Disney versie van Alexa is te gebruiken op alle Echo apparaten, maar een speciale versie zal te vinden zijn in alle kamers van de Disney hotels.

Het apparaat bevat 25 stemmen van bekende Disney, Pixar, Star Wars en Marvel figuren en werkt samen met de interactieve MagicBand+. Relevante figuren werken samen met bepaalde diensten, zoals Olaf uit Frozen die het weerbericht doet. De uitrol begint bij Disney's Polynesian Village Resort en zal vervolgens gefaseerd in alle Disney hotels te vinden zijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuw partner hotel Ki Space Hotel & Spa bij Disneyland Paris met 4-sterren in Val d'Europe
21/02/2024
Ontdek het nieuwe partner hotel Ki Space Hotel & Spa in Disneyland Paris met luxe kamers en wellness faciliteiten[...] Lees meer
FOTO'S, VIDEO: Opening van het Disneyland Hotel in Disneyland Paris met rondleiding
24/01/2024
Bekijk de eerste foto's en video's van het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Mobile Check-in voor verblijfsgasten van Disneyland Paris met digitale Magic Pass in de app
18/01/2024
Ontdek de nieuwe Mobile Check-in service voor gasten van de Disney hotels in Disneyland Paris met een digitale Magic Pass[...] Lees meer
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024
Bekijk de nieuwe 'PARIS' merchandise lijn met 130 nieuwe artikelen in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen