Walt Disney World    |    Nieuws    |    Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag
Openingstijden vandaag
Maandag 22 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag
01/10/2021

Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag

Na het grote succes van de bekende MagicBand komt Walt Disney World vanaf 27 juli 2022 met de opvolger in de vorm van MagicBand+. Deze nieuwe band combineert alle functies van de reguliere MagicBand met nieuwe interactieve mogelijkheden.


MagicBand+ in Walt Disney World

De orriginele MagicBand zag het levenslicht in 2013 en werd direct een grote hit onder bezoekers van Walt Disney World. In 2021 werden MagicBand functies ook toegevoegd aan de Disney MagicMobile service en in 2022 introduceert Disney de fysieke opvolger in de vorm van MagicBand+. De nieuwe band heeft speciale licht- en vibratie-effecten en kan handgebaren herkennen.

Zo kan de MagicBand+ o.a. worden gebruikt bij een speurtocht door Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios en zijn er interactieve elementen tijdens avondshows, zoals Harmonious in Epcot en Disney Enchantment in Magic Kingdom. De banden reageren tevens op de vele gouden standbeelden van Disney figuren in alle parken.

Daarnaast reageert de band op de unieke Character Statues tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World. De nieuwe band blijft naast de reguliere MagicBands bestaan en kan met korting worden aangeschaft door gasten van de Disney hotels. MagicBand+ zal vanaf 27 juli 2022 beschikbaar zijn in de winkels van Walt Disney World.

Dit zijn de designs vanaf de lanceringsdag ($34,99 voor de banden met enkel kleur; $44,99 voor de design banden; $10 korting voor gasten van de Disney hotels als je ze vóór aankomst online aanschaft):

De reguliere MagicBand blijft ook gewoon verkrijgbaar, net als MagicMobile via je smartphone om toegang te krijgen tot je hotelkamer en de parken. Wat zijn de verschillen tussen al deze services? Bekijk het hier:


Reserveer Walt Disney World nu met vroegboekvoordeel in 2024 of Free Dining in 2025

Profiteer van onze speciale Walt Disney World aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Profiteer daarnaast van Free Dining en ontvang gratis Disney Dining Plan + tot 7 dagen gratis entree + €200 korting gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2025.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen