Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag
01/10/2021
Nieuwe MagicBand+ voor bezoekers van Walt Disney World tijdens 50e verjaardag

Na het grote succes van de bekende MagicBand komt Walt Disney World in 2022 met de opvolger in de vorm van MagicBand+. Deze nieuwe band combineert alle functies van de reguliere MagicBand met nieuwe interactieve mogelijkheden.


MagicBand+ in Walt Disney World

De orriginele MagicBand zag het levenslicht in 2013 en werd direct een grote hit onder bezoekers van Walt Disney World. In 2021 werden MagicBand functies ook toegevoegd aan de Disney MagicMobile service en in 2022 introduceert Disney de fysieke opvolger in de vorm van MagicBand+. De nieuwe band heeft speciale licht- en vibratie-effecten en kan handgebaren herkennen.

Zo kan de MagicBand+ o.a. worden gebruikt bij een speurtocht door Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios en zijn er interactieve elementen tijdens avondshows, zoals Harmonious in Epcot en Disney Enchantment in Magic Kingdom.

Daarnaast reageert de band op de unieke Character Statues tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World. De nieuwe band blijft naast de reguliere MagicBands bestaan en kan met korting worden aangeschaft door gasten van de Disney hotels.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel voor 2022

Profiteer van onze speciale aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + tot 35% korting op Disney Genie+ voor bepaalde aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen