Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk

In 2021 presenteert Walt Disney World de groote avondshow ooit in de vorm van Harmonious. De nieuwe show zal dagelijks te zien zijn op World Showcase Lagoon in Epcot en bestaat uit de laatste technologische snufjes zoals high-tech videowalls, roterende armen, lasers, fonteinen en vuurwerk.


Hamonious in Epcot

Voor de nieuwe show worden vijf grote bouwwerken met show tech op drijvende platformen in het midden van World Showcase Lagoon gepositioneerd. Op deze manier is de show vanuit alle zijden goed te zien. Vier van deze platformen bevatten gigantische videowalls, terwijl het platform in het midden een grote ringvormige structuur heeft.

Al deze platformen bevatten tevens high-tech show elementen, waaronder lasers en lichtbundels op roterende armen. Vanwege de omvang en verankering in het meer blijven alle show platformen ook overdag in World Showcase Lagoon. Fonteinen zullen de platformen overdag op magische wijze verbergen.

De show zal medio 2021 (exacte datum volgt nog) te zien zijn als onderdeel van de grote transformatie van Epcot met o.a. een nieuwe ingang, nieuwe gebieden en nieuwe attracties van Moana, Ratatouille en Guardians of the Galaxy die binnenkort zullen openen. Klik hier voor meer informatie over de vernieuwingen in Epcot.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis annuleren of wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Walt Disney World heropent populaire PeopleMover attractie na lange renovatie
26/04/2021
Stap aan boord de karretjes van de Tomorrowland Transit Authority PeopleMover in Walt Disney World[...] Lees meer
Reserveer een Disney PhotoPass fotograaf voor een privé fotoshoot in de parken
20/04/2021
Ontdek de nieuwe 'Capture Your Moment' service van Disney PhotoPass in Walt Disney World[...] Lees meer
Walt Disney World start met optionele gezichtsherkenning voor toegang tot de parken
23/03/2021
Contactloze toegang tot de parken van Walt Disney World via gezichtsherkenning[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen