Walt Disney World introduceert Disney MagicMobile met MagicBand functies op je telefoon
12/03/2021
Walt Disney World introduceert Disney MagicMobile met MagicBand functies op je telefoon

In 2021 introduceert Walt Disney World de nieuwe Disney MagicMobile service met MagicBand functies op je telefoon of smartwatch. Krijg toegang tot de parken en je hotelkamer via de My Disney Experience app en de digitale portemonnee van je smartphone.


Disney MagicMobile

De nieuwe service zal begin 2021 in fases worden uitgerold als extra optie voor alle gasten van Walt Disney World. Het blijft mogelijk om een MagicBand of Key to the World Card naar keuze te gebruiken. Gasten krijgen de optie om een MagicMobile Pass aan te maken in de My Disney Experience app en zo gebruik te maken van de functie om via je smartphone of smartwatch toegang te krijgen tot de parken en je hotelkamer.

Foto's: Blog Mickey


50e verjaardag Walt Disney World

Vanaf 1 oktober 2021 viert Walt Disney World haar 50e verjaardag met een flink aantal nieuwe attracties en shows. Zo geniet je o.a. van de spectaculaire TRON Lightcycle Power Run achtbaan, de nieuwe reverse launch achtbaan Guardians of the Galaxy: Cosmic Rewind, de transformatie van Epcot met nieuwe belevingen gebaseerd op films als Ratatouille, The Incredibles en Moana én de grootste avondshow ooit tijdens Harmonious.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Ontmoet Mickey Mouse onderwater in zijn duikerspak bij The Seas in Walt Disney World
09/06/2021
Duik onderwater met Mickey en ontmoet de bekende muis in Epcot[...] Lees meer
Walt Disney World stopt met mondkapjes plicht en verkort het afstand houden
15/05/2021
Versoepelingen in Walt Disney World met het niet meer verplicht stellen van mondkapjes en afstand houden[...] Lees meer
Harmonious avondshow in Walt Disney World met videowalls, lasers en vuurwerk
28/04/2021
Ontdek Disney's grootste avondshow ooit met Harmonious in Epcot[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen