Walt Disney World    |    Nieuws    |    Vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom voor 50e verjaardag Walt Disney World
Vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom voor 50e verjaardag Walt Disney World
26/06/2021
Vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom voor 50e verjaardag Walt Disney World

Ter ere van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Magic Kingdom Park vanaf 1 oktober 2021 de gloednieuwe avondshow 'Disney Enchantment' met niet alleen groot vuurwerk, lichtbundels en lasers, maar ook voor het eerst projecties op de gebouwen van Main Street.


Disney Enchantment in Magic Kingdom Park

Naast projecties op het kasteel zelf, wordt de show nu ook uitgebreid naar Main Street met nieuwe projecties op de gebouwen. Hierdoor worden bezoekers die op Main Street staan meer betrokken bij de show. De nieuwe 'Disney Enchantment' vuurwerkshow in Magic Kingdom vervangt Happily Ever After. Speciaal voor de show worden tevens nieuwe lanceerplatformen rondom het park gemaakt voor grootschalig vuurwerk.

De techniek voor projecties in Main Street is niet nieuw. In Disneyland Resort in Californië maakten de shows 'Disneyland Forever' en 'Mickey's Mix Magic' ook al gebruik van beelden op de gebouwen van Main Street voor een nog intensere ervaring. Bekijk beide shows:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen