Vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom voor 50e verjaardag Walt Disney World
26/06/2021
Vuurwerkshow Disney Enchantment in Magic Kingdom voor 50e verjaardag Walt Disney World

Ter ere van de 50e verjaardag van Walt Disney World presenteert Magic Kingdom Park vanaf 1 oktober 2021 de gloednieuwe avondshow 'Disney Enchantment' met niet alleen groot vuurwerk, lichtbundels en lasers, maar ook voor het eerst projecties op de gebouwen van Main Street.


Disney Enchantment

Naast projecties op het kasteel zelf, wordt de show nu ook uitgebreid naar Main Street met nieuwe projecties op de gebouwen. Hierdoor worden bezoekers die op Main Street staan meer betrokken bij de show. De nieuwe 'Disney Enchantment' vuurwerkshow in Magic Kingdom vervangt Happily Ever After. Speciaal voor de show worden tevens nieuwe lanceerplatformen rondom het park gemaakt voor grootschalig vuurwerk.

De techniek voor projecties in Main Street is niet nieuw. In Disneyland Resort in Californië maakten de shows 'Disneyland Forever' en 'Mickey's Mix Magic' ook al gebruik van beelden op de gebouwen van Main Street voor een nog intensere ervaring. Bekijk beide shows:


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen