Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024

Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar

Disneyland Paris is een samenwerking begonnen met Marcel Travel Posters voor nieuwe posters van iconische gebouwen uit de parken, waaronder het kasteel, de ingang van het Walt Disney Studios Park en Ratatouille.


Nieuwe posters van Disneyland Paris

De nieuwe posters zijn gemaakt door Marcel Travel Posters en passen perfect in de woonkamer boven de dessoir of op iedere andere plek in huis. In eerste instantie zullen er posters verkijgbaar zijn van het kasteel in het Disneyland Park, de entree van het Walt Disney Studios Park met de iconische Earful Tower en Ratatouille.

Ze zijn voor €30 per stuk te koop bij winkels die collectables verkopen, zoals Harrington's en The Storybook Store op Main Street, U.S.A, Chez Marianne in het Studios Park en World of Disney in Disney Village. Bekijk ze allemaal:


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Disney Genie+ wordt vervangen door Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World
25/06/2024
Ontdek de nieuwe Lightning Lane Multi & Single Pass in Walt Disney World met snelle toegang tot attracties en belevenissen[...] Lees meer
Nieuw themalied voor Disneyland Paris: Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life
24/06/2024
Beluister het nieuwe themalied voor Disneyland Paris met Nos Histoires Prennent Vie / Stories Come to Life[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen