Nieuws
Openingstijden vandaag
Maandag 22 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen
08/01/2024

Nieuwe 'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 unieke en exclusieve artikelen

Vanaf 8 janauri 2024 arriveert de nieuwe "PARIS" merchandise lijn in de winkels van Disneyland Paris met maar liefst 130 nieuwe exclusieve items en artikelen als eerbetoon aan zowel de stad Parijs, als Disneyland, sommigen met favoriete Disney-personages.


'PARIS' merchandise in Disneyland Paris met 130 nieuwe artikelen

Niet minder dan 130 nieuwe exclusieve items zijn een eerbetoon aan zowel de stad Parijs als Disneyland Paris, waarbij diverse Disney figuren onderdeel zijn van de artikelen zoals Mickey, Minnie, Stitch en Knabbel & Babbel. Daarnaast zijn ook het kasteel van Doornroosje en de Eiffeltoren prominent aanwezig. Bekijk de volledige merchandise lijn:

Deze artikelen zullen vanaf 8 januari 2024 gefaseerd beschikbaar zijn in de volgende winkels: Flora's Unique Boutique, Emporium, World of Disney, Sir Mickey's Boutique, Constellations, Chez Marianne Souvenirs de Paris, Les Légendes d'Hollywood, Bay Boutique, Trading Post, Northwest Passage, Disney Store en Alamo-Trading Post.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen