Nieuws
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024
03/08/2017

Goed nieuws voor Disneyland Paris: Parijs organiseert de Olympische Spelen in 2024

Het Internationaal Olympisch Comité (IOC) heeft bekend gemaakt dat Parijs de Olympische Spelen van 2024 mag organiseren. De Zomerspelen komen dan precies 100 jaar later terug naar de Franse hoofdstad die eerder in 1924 het grootste sportevenement ter wereld organiseerde. De komst van de Olympische Spelen is goed nieuws voor Disneyland Paris.


Olympische Spelen in steden met Disney parken

Naast Parijs heeft ook Los Angeles de kandidatuur verzilverd en organiseert het evenement in 2028. Eerder werd al bekend dat Tokyo gastheer is voor de Spelen van 2020. De drie steden hebben één ding gemeen: alle drie beschikken ze over een Disney resort. Tokyo heeft Tokyo Disney Resort, Parijs heeft Disneyland Paris en Los Angeles heeft Disneyland Resort. De komende Zomerspelen krijgen dus allemaal een Disney tintje.


Uitbreiding Disney parken

Dergelijke sportevenementen trekken een groot publiek en bieden kansen voor toeristische bestemmingen, zoals de Disney parken. Tokyo Disney Resort heeft al flinke uitbreidingen aangekondigd die klaar moeten zijn rond de start van de Spelen in die stad.

Met de overname door The Walt Disney Company zal Disneyland Paris eveneens een flinke injectie krijgen om het resort klaar te stomen voor de Olympische Spelen in 2024. Met name het Walt Disney Studios Park zal onder handen worden genomen en krijgt o.a. nieuwe Marvel en Frozen gebieden, inclusief attracties, restaurants, winkels en entertainment.


Tour de France in Disneyland Paris

Tijdens het 5-jarig bestaan in 1997 was Disneyland Paris tevens gastheer van een etappe van de Tour de France. Vanuit Main Street, U.S.A. vertrokken de renners om natuurlijk eerst even met de Disney figuren op de foto te gaan.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen