Nieuws
Openingstijden vandaag
Zaterdag 27 juli 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Verslag: Disney on Ice 'Durf te Dromen' met Frozen, The Little Mermaid, Vaiana en Coco
23/12/2023

Verslag: Disney on Ice 'Durf te Dromen' met Frozen, The Little Mermaid, Vaiana en Coco

Op 22 december 2023 waren wij aanwezig bij de première van Disney on Ice in Jaarbeurs Utrecht voor de nieuwe show 'Durf te Dromen'. De ijsshow keert voor het eerst in 4 jaar terug naar Nederland. Mickey en Minnie presenteerden de mooiste momenten uit het Disney én Pixar universum tijdens deze betoverende show op het ijs. Lees ons verslag van de show.


Disney on Ice "Durf te Dromen" in Jaarbeurs Utrecht

Om 18:00 uur opende de deuren van Hal 10 in Jaarbeurs Utrecht met de start van de show om 19:00 uur (10 minuten pauze). Rondom de tribunes zijn standjes te vinden met exclusieve Disney snacks en Disney on Ice merchandise. De show opent met Mickey en Minnie. Zij nemen ons mee op een reis door vele Disney klassiekers en Pixar momenten.

De aftrap wordt verzorgt door Aladdin als we aankomen op de markt in Agrabah waarbij Aladdin en Abu moeten ontkomen aan de wachters. Als Aladdin uiteindelijk wordt gepakt ontmoeten we Jasmine. De Genie zorgt voor een spectaculair einde van dit verhaal.

Van de woestijn naar de magische onderwater wereld van The Little Mermaid waarbij we kennismaken met Prins Eric en de matrozen op zijn schip. Vervolgens duiken we onderwater met Sebastian tijdens 'Under the Sea' en zien we alle dochters van Triton, waaronder Ariel als zij door Ursula wordt getransformeert van een zeemeermin naar een mens.

Natuurlijk mogen de andere prinsessen niet ontbreken en zien we scenes met Tiana uit The Princess and the Frog, Rapunzel met Flynn Rider, Cinderella met haar prins, Aurora met haar prins en Belle met Lumiere tijdens 'Be Our Guest'.

Het hoogtepunt van het eerste deel van de show is echter Vaiana op haar zeilschip als zij samen met Maui bekende nummers uit de film zingt.

Tijdens het tweede deel van de show, na de pauze, is het tijd voor Coco met Miguel als hij in z'n hoodie de ijsvloer opkomt en zijn gitaar bespeeld. De hele zaal swingt mee op de klanken van 'Poco Loco' en 'Proud Corazón'. 

Uiteraard mag Frozen niet ontbreken en tijdens de spectaculaire finale wordt alles uit de kast getrokken met vuurwerk en sneeuw. De hele film komt langs met alle bekende liedjes en op het einde komen alle Disney figuren nog één keer het ijs op voor de extra finale.


Tickets Disney on Ice

De show 'Durf te Dromen' is dit jaar voor het eerst in zowel de Nederlandstalige versie, als de originele Engelstalige versie te zien van 22 t/m 30 december 2023 in Jaarbeurs Utrecht. Tickets zijn te koop via www.disneyonice.nl


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele nieuwsberichten
Deadpool & Wolverine speakeasy bar in Disneyland Paris bij Hotel New York - The Art of Marvel
25/07/2024
Ontdek de nieuwe Deadpool & Wolverine bar in Disneyland Paris met een speakeasy in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel[...] Lees meer
Deadpool komt naar Disneyland Paris als Marvel figuur bij Avengers Campus in de Studios
23/07/2024
Deadpool komt als Marvel figuur naar Disneyland Paris en zal te zien zijn bij Avengers Campus in het Walt Disney Studios Park[...] Lees meer
Digitale bestelzuilen in Disneyland Paris voor snelle maaltijden bij counterservice restaurants
17/07/2024
Bestel je eten bij de counterservice restaurants van Disneyland Paris via de nieuwe bestelzuilen[...] Lees meer
Nieuwe Sports Bar in Disneyland Paris met grotere indoor en outdoor bar & lounge in Disney Village
26/06/2024
Ontdek de compleet vernieuwde en uitgebreide Sports Bar in Disney Village met een terras, lounge en bar in Disneyland Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen