Walt Disney World    |    Nieuws    |    Disney After Hours in Walt Disney World met attracties zonder wachttijd, snacks en drankjes
Disney After Hours in Walt Disney World met attracties zonder wachttijd, snacks en drankjes
20/01/2020

Disney After Hours in Walt Disney World met attracties zonder wachttijd, snacks en drankjes

Op bepaalde dagen organiseert Walt Disney World het exclusieve Disney After Hours evenement in alle parken waarbij bezoekers na officiële sluiting voor enkele uren toegang krijgen tot het park zonder wachttijden bij attracties en gratis snacks & drankjes.


After Hours event in Walt Disney World

De avondhappening is dé ideale manier om alle populaire attracties in Magic Kingdom, Disney's Hollywood Studios, Epcot en Disney's Typhoon Lagoon zonder wachttijd te doen aangezien er slechts een zeer beperkt aantal tickets per avond wordt verkocht. Daarnaast geniet je van gratis snacks & drankjes bij mobiele verkooppunten in het park, zoals ijsjes, popcorn en frisdrank.

Disney After Hours is een 'hardticket' evenement waar apart voor betaald moet worden en is tevens toegankelijk voor gasten die niet in een Disney hotel verblijven.

Naast de reguliere After Hours in Magic Kingdom, wordt er op bepaalde avonden ook een speciale 'Disney Villains After Hours' versie georganiseerd waarbij tevens exclusief entertainment te zien, zoals de 20-minuten durende show 'Villains Unite the Night' bij het kasteel, Maleficent als vuurspuwende draak langs de parade route en sfeerverlichting met een eigen achtergrondmuziek.

Gasten met een ticket krijgen al vanaf 19:00 uur toegang tot Magic Kingdom, Disney's Animal Kingdom, Disney's Hollywood Studios of Epcot waarbij het evenement zelf van 22:00 tot 01:00 uur duurt met ontmoetingen en geopende top attracties. After Hours in Disney's Typhoon Lagoon is van 20:00 tot 23:00 uur met toegang tot het waterpark vanaf 18:00 uur.

Daarnaast zijn er door het hele park kraampjes te vinden met lekkere snacks en drankjes die bij de prijs van een ticket zijn inbegrepen. All-you-can-eat! Wil je liever wat uitgebreider eten, dan zijn ook enkele restaurants geopend (tegen betaling).


Disney Enchantment tijdens Disney After Hours in Magic Kingdom in 2024

In 2024 zal de Disney Enchantment avondshow tijdens ieder Disney After Hours event in Magic Kingdom te zien zijn, exclusief voor gasten met een party ticket. De reguliere Happily Ever After show blijft te zien voor gasten zonder party ticket.


Tickets

Disney After Hours wordt het hele jaar door op bepaalde dagen georganiseerd in de parken van Walt Disney World. Een regulier toegangsticket voor het desbetreffende op die dag is tevens vereist. Gasten met een party ticket hebben vanaf 17:00 uur toegang tot het park waarbij het evenement vanaf 22:00 uur start. Bestel de tickets voor Disney After Hours en alle andere avondhappenings en belevingen in Walt Disney World eenvoudig online.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen