Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
13/08/2021
Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden

Een bezoek brengen aan Walt Disney World vraagt om de nodige voorbereiding en Disney gaat daar nu een handje bij helpen. Met de nieuwe gratis Disney Genie Service wordt de planning ter plaatse uit handen genomen met o.a. complete touring plans, schema's en tips gebaseerd op je eigen voorkeuren en wensen met actuele wachttijd informatie.


Persoonlijke assistent via Disney Genie

Walt Disney World is zo'n gigantische groot resort dat een 'spontaan' bezoek aan de parken zonder voorbereiding resulteert in lange wachttijden en het missen van unieke belevenissen. Met Disney Genie worden handige schema's gemaakt op basis van je voorkeuren en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je graag thrill rides bezoekt, een culinaire tour wilt maken met lekkernijen uit de hele wereld of een prinsessen dag wilt beleven. De app maakt dan een schema om de parken te bezoeken dat realtime aangepast kan worden als je beslist iets anders te willen doen.

Disney Genie zal worden geïntegreerd in de bestaande My Disney Experience app zodat alle onderdelen van je vakantie te zien zijn, zoals je aankomst- en vertrekdatum, het resort waarin je verblijft en de tickets die gekoppeld zijn aan je account. Disney Genie gebruik je vervolgens in de parken als persoonlijke assistent waarbij de service op zoek gaat naar een touring plan met de kortste wachttijden voor de attractie die je wilt beleven.


Disney Genie+ met Lightning Lane

Naast de gratis versie van Disney Genie, zal er ook een betaalde variant geïntroduceerd worden met Disney Genie+ waarbij je voor een vast bedrag per persoon, per dag reserveringen kunt maken voor snelle toegang tot attracties via de Lightning Lane rij. Individuele toegang is eveneens mogelijk. Klik hier voor meer informatie over deze betaalde service.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Ontdek de nieuwe merchandise voor de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen