Walt Disney World    |    Nieuws    |    Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
Openingstijden vandaag
Saturday 01 April 2023
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 22:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden
13/08/2021
Disney Genie Service voor Walt Disney World met tips en planningen voor korte wachttijden

Een bezoek brengen aan Walt Disney World vraagt om de nodige voorbereiding en Disney gaat daar nu een handje bij helpen. Met de nieuwe gratis Disney Genie Service wordt de planning ter plaatse uit handen genomen met o.a. complete touring plans, schema's en tips gebaseerd op je eigen voorkeuren en wensen met actuele wachttijd informatie.


Persoonlijke assistent via Disney Genie

Walt Disney World is zo'n gigantische groot resort dat een 'spontaan' bezoek aan de parken zonder voorbereiding resulteert in lange wachttijden en het missen van unieke belevenissen. Met Disney Genie worden handige schema's gemaakt op basis van je voorkeuren en wensen. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven dat je graag thrill rides bezoekt, een culinaire tour wilt maken met lekkernijen uit de hele wereld of een prinsessen dag wilt beleven. De app maakt dan een schema om de parken te bezoeken dat realtime aangepast kan worden als je beslist iets anders te willen doen.

Disney Genie zal worden geïntegreerd in de bestaande My Disney Experience app zodat alle onderdelen van je vakantie te zien zijn, zoals je aankomst- en vertrekdatum, het resort waarin je verblijft en de tickets die gekoppeld zijn aan je account. Disney Genie gebruik je vervolgens in de parken als persoonlijke assistent waarbij de service op zoek gaat naar een touring plan met de kortste wachttijden voor de attractie die je wilt beleven.


Disney Genie+ met Lightning Lane

Naast de gratis versie van Disney Genie, zal er ook een betaalde variant geïntroduceerd worden met Disney Genie+ waarbij je voor een vast bedrag per persoon, per dag reserveringen kunt maken voor snelle toegang tot attracties via de Lightning Lane rij. Individuele toegang is eveneens mogelijk. Klik hier voor meer informatie over deze betaalde service.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen in 2023

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor alle aankomsten.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe avondshow, concerthal en meet & greet locatie voor Disney100 in Walt Disney World
15/03/2023
De nieuwe TRON Lightcycle Run achtbaan in Walt Disney World opent op 4 april 2023 in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
TRON Lightcycle Run achtbaan opent op 4 april 2023 in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/01/2023
De nieuwe TRON Lightcycle Run achtbaan in Walt Disney World opent op 4 april 2023 in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Top Deal Walt Disney World: Tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker
14/12/2022
Ontvang tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen