Walt Disney World    |    Nieuws    |    'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
29/11/2022

'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon

Eind 2022 start Walt Disney World met de uitrol van de 'Hey Disney!' Voice Assistant van Amazon in de Disney hotels waarbij gasten van Disney's Polynesian Village Resort als eerste de mogelijkheid krijgen om het apparaat te gebruiken. Vanaf begin 2024 is de service in alle Disney hotels te vinden.


Digitale assistent 'Hey Disney!' in de Disney hotels van Walt Disney World

De 'Hey Disney!' assistent wordt gemaakt door Amazon via Alexa en geeft gasten o.a. de mogelijkheid om vragen te stellen over de parken en het hotel, spellen te spelen en contact op te nemen met de klantenservice. De Disney versie van Alexa is te gebruiken op alle Echo apparaten, maar een speciale versie zal te vinden zijn in alle kamers van de Disney hotels.

Het apparaat bevat 25 stemmen van bekende Disney, Pixar, Star Wars en Marvel figuren en werkt samen met de interactieve MagicBand+. Relevante figuren werken samen met bepaalde diensten, zoals Olaf uit Frozen die het weerbericht doet. De uitrol begint bij Disney's Polynesian Village Resort en zal vervolgens gefaseerd in alle Disney hotels te vinden zijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen voor 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $210 voor bepaalde aankomsten in 2024.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen