Walt Disney World    |    Nieuws    |    Ontdek de geschiedenis van Amerika tijdens hilarische show met The Muppets
Ontdek de geschiedenis van Amerika tijdens hilarische show met The Muppets
23/01/2017

Ontdek de geschiedenis van Amerika tijdens hilarische show met The Muppets

Sinds oktober vorig jaar heeft Liberty Square in Magic Kingdom er nieuwe bewoners bij: The Muppets! Kermit, Miss Piggy en vele andere figuren uit de succesvolle televisieserie hebben hun eigen show waarin ze op humoristische wijze verschillende momenten uit de Amerikaanse geschiedenis belichten. Er zijn dagelijks twee verschillende versies van de show te zien.


De show, genaamd “The Muppets present…Great Moments in American History”, wordt gepresenteerd door James J.J. Jefferson, de stadsomroeper van Liberty Square, en Sam the Eagle, de patriottistische arend uit The Muppets. Kermit en zijn vrienden zullen daarna hun muzikale en humoristiche kijk op bepaalde momenten uit de Amerikaanse geschiedenis geven. Een voorbeeld van zulke momenten is de ondertekening van de Onafhankelijkheidsverklaring ("Declaration of Independence"). Echter zijn er meerdere momenten, zoals een tweede show over Paul Revere, een held uit de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog.

De show wordt verscheidene keren per dag opgevoerd in Liberty Square, waarbij The Muppets te zien zijn vanuit de ramen van het gebouw naast de Hall of Presidents (Sam the Eagle zit zelfs in de nok van de Hall of Presidents!). Doordat de show buiten wordt opgevoerd, zijn er geen zitplaatsen beschikbaar, maar er is genoeg ruimte in Liberty Square voor vele toeschouwers. De show is dus niet te vergelijken met reguliere shows in theaters, zoals Mickey’s Philarmagic of de Hall of Presidents, echter is het een zeer goed alternatief voor de middag, wanneer de wachttijden bij de meeste attracties het langst zijn in Magic Kingdom. Als je geen zin hebt om in de felle zon van Florida te staan kun je ook naar de avondvoorstellingen kijken. 

De show is niet de enige plek in Walt Disney World waar je The Muppets kunt zien. In Disney’s Hollywood Studios kun je genieten van de doldwaze avonturen van The Muppets in Muppet*Vision 3D, een spectaculaire 3D show gelegen in Muppet Courtyard. In diezelfde courtyard kun je sinds kort ook genieten van Italiaans fast-food in het nieuwe PizzeRizzo, het restaurant van Rizzo the Rat. Stop hier voor pizza, een Italiaanse gehaktbal of een salade. Tip: de menu’s van alle restaurants in Walt Disney World zijn verkrijgbaar in de My Disney Experience app.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen