Walt Disney World    |    Nieuws    |    'Mickey's Royal Friendship Faire' show in Magic Kingdom met o.a. Rapunzel en Frozen
'Mickey's Royal Friendship Faire' show in Magic Kingdom met o.a. Rapunzel en Frozen
01/08/2016

'Mickey's Royal Friendship Faire' show in Magic Kingdom met o.a. Rapunzel en Frozen

In de zomer van 2016 is 'Mickey’s Royal Friendship Faire' officieel in première gegaan op de Castle Stage in Magic Kingdom. Tijdens deze nieuwe show neemt Mickey je mee op een muzikale reis met hulp van zijn vriendjes uit o.a. The Princess and the Frog, Rapunzel en Frozen. In 2022 wordt de show vernieuwd voor de 50e verjaardag van Walt Disney World.


Mickey's Royal Friendship Faire in Walt Disney World

Mickey wordt bijgestaan door Minnie, Goofy, Donald en Daisy in kostuums die speciaal gemaakt zijn voor de nieuwe show. Daarnaast is dit de eerste keer dat Mickey en Minnie hun nieuwe 'look' uit Shanghai Disneyland laten zien.

Uiteraard zullen liedjes en figuren uit de Disney klassiekers voorbij komen, maar ook nieuwere Disney figuren zullen de revue passeren. De show wordt vanaf 25 februari 2022 vernieuwd met een nieuwe opening en finale voor de 50e verjaardag van Walt Disney World.

Zo zijn de figuren uit The Princess and the Frog, Rapunzel en Frozen uitgenodigd om mee te doen aan deze koninklijke viering. Hierdoor zal de show een unieke mix van klassieke en moderne Disney figuren hebben.

Mickey's Royal Friendship Faire zal meermaals per dag worden opgevoerd op de Castle Stage voor Cinderella Castle, ter vervanging van de 10 jaar oude 'Dream Along with Mickey' show. Vanwege de populariteit van de oude show, heeft Disney lang gewacht met een opvolger.

In april dit jaar was de laatste opvoering van 'Dream Along with Mickey' te zien voor een uitzinnig publiek. Bekijk de hoogtepunten van deze laatste show:

Aangezien de show wordt opgevoerd voor het kasteel, en daarom niet overdekt is, is het belangrijk te onthouden dat de show afgelast kan worden in verband met weersomstandigheden. Het is daarom aan te raden de show niet te laat in de middag te plannen, omdat de kans op regenbuien dan groter is in Orlando.

Het weer blijft echter onvoorspelbaar en daarom is het handig de Walt Disney World App altijd te raadplegen om je planning zo goed mogelijk te laten verlopen.

Uiteraard mag vuurwerk niet ontbreken tijdens een 'castle show' en Mickey's Royal Friendship Faire pakt groots uit tijdens de finale waarin Mickey nog een verrassing voor het publiek heeft. De nieuwe show combineert klassieke figuren met Disney's nieuwste helden en heeft een aanstekelijke soundtrack. Bekijk de complete video van de eerste show tijdens de premiere in juni:

De show zal daarnaast tijdens de populaire seizoenen Halloween en kerst worden voorzien van een speciale seizoensfinale. Een speciale versie van 'Vive La Vie', in Parijs te horen tijdens Mickey's Halloween Harvest Celebration, zal worden gebruikt waarbij de Disney figuren unieke pakjes zullen dragen. Bekijk de video van de speciale finale:


Mickey's Magical Friendshow Faire tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World

Vanaf 25 februari 2022 wordt de originele show vernieuwd en omgetoverd tot "Mickey's Magical Friendship Faire". Er zijn nieuwe outfits voor Mickey en z'n vriendjes met daarnaast het nieuwe nummer 'Where The Magic Feels Like Home'. Bekijk de nieuwe finale:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Nieuwe Little Mermaid show komt naar Disney's Hollywood Studios in Walt Disney World
19/12/2023
Bekijk de nieuwe Little Mermaid show in het Animation Courtyard Theater in Walt Disney World[...] Lees meer
Park Hopper in Walt Disney World keert terug met onbeperkt toegang tot alle parken
11/10/2023
Geen beperking meer bij het park hoppen van het ene naar het andere park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen