Nieuwe avondshow 'Rivers of Light' met boten en fonteinen in Disney's Animal Kingdom
19/10/2015
Nieuwe avondshow 'Rivers of Light' met boten en fonteinen in Disney's Animal Kingdom

Als onderdeel van de grootste uitbreiding van Disney’s Animal Kingdom in de geschiedenis van het park, zal er vanaf 17 februari 2017 een nieuwe innovatieve avondshow te zien zijn. ‘Rivers of Light’ neemt je aan de oevers van Discovery River mee op een magische reis vol live muziek, zwevende lantaarns, waterschermen en levendige beelden uit het dierenrijk.


Speciaal voor de nieuwe show worden er tribunes gebouwd tussen Discovery Island en Expedition Everest en op een natuurlijke wijze geïntegreerd in de omgeving. Rivers of Light wordt een ceremoniële show ter afsluiting van een dag vol avonturen in Disney’s Animal Kingdom en maakt gebruik van live artiesten, prachtige beelden op het water en magische lantaarns in de lucht. De iconische Tree of Life krijgt duizenden lampjes ingebouwd om de show kracht bij te zetten.

Op 7 februari 2017 kregen enkele genodigden een eerste preview te zien van de nieuwe show. Vanwege de complexiteit, is de première van de show meerdere malen uitgesteld. Rivers of Light zal vanaf 17 februari 2017 offcieel te zien zijn voor alle bezoekers van Disney's Animal Kingdom. Bekijk de eerste video van de show:

Vanaf zomer 2018 presenteert Disney op bepaalde avonden een speciale 'Rivers of Light Dessert Party' waar je vanaf 1 uur en 15 minute vóór aanvang van de show toegang krijgt tot een afgesloten gedeelte van het theater en kunt genieten van heerlijke snacks & drankjes met daarnaast VIP zitplaatsen voor het beste zicht op de prachtige show. De Dessert Party kost $79 per volwassene en $47 voor kinderen (3-9 jaar) en dient vooraf gereserveerd te worden.

Foto's: WDW News Today

Vanaf eind mei 2019 wordt de show vernieuwd met de naam 'Rivers of Light: We Are One' waarbij er nieuwe beelden te zien zijn uit de diverse DisneyNature series én klassieke Disney films. Disney figuren uit bekende animatiefilms vieren de wondere wereld van moeder natuur waarbij de originele soundtrack wordt verrijkt met nummers uit de films.

Naast de nieuwe avondshow, komt er nog meer entertainment naar Walt Disney World’s jongste park. ‘Sunset Kilimanjaro Safaris’ wordt de nieuwe avondversie van de populaire attractie in het Afrika gedeelte van Animal Kingdom en neemt je mee op reis door de Afrikaanse savanne terwijl de zon langzaam ondergaat. Speciaal voor deze tour zijn er twee extra diersoorten te zien: Afrikaanse wilde honden en hyena’s.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Ontdek het nieuwe entertainment in alle parken van Walt Disney World[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World
13/06/2020
Bekijk de nieuwe look van Cinderella Castle in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen