Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot
16/05/2018
Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot

Walt Disney World krijgt een nieuw 'Space Restaurant' in Epcot genaamd Space 220 waarbij gasten het gevoel krijgen in de ruimte te dineren met zicht op de Aarde. Het restaurant gaat gebruikmaken van de laatste nieuwe projectietechnieken en zal gebouwd worden in het Future World gedeelte van het park.


Space 220 Restaurant

Het Space Restaurant werd in 2017 reeds aangekondigd, maar tijdens D23 in 2019 heeft Disney meer details én een locatie bekendgemaakt. Het restaurant komt naast Mission: SPACE, de simulator attractie die onlangs werd vernieuwd met nieuwe missies naar Mars. Het gebouw krijgt geen echte ramen, maar zogenaamde 'digital windows' waarbij projecties van het heelal worden getoond om zo de illusie te wekken dat gasten daadwerkelijk in de ruimte dineren.

Toegang tot het restaurant is mogelijk via een 'Departure Lobby' waar gasten kunnen inchecken. Vervolgens stappen de gasten aan boord van een 'Transportation Chamber' (lift) die hen naar de ruimte zal vervoeren.

Eenmaal in de 'ruimte' lopen gasten door een lange gang ('Space Cellar'), met vele soorten wijn in vitrines, richting het restaurant dat bestaat uit twee verdiepingen met in totaal meer dan 350 plaatsen en een bar met 12 zitplaatsen. Het restaurant zal dagelijks open gaan voor ontbijt, lunch en diner.

Disney heeft bekendgemaakt dat het restaurant in september 2021 haar deuren zal openen in Epcot, samen met Remy's Ratatouille Adventure (vanaf 1 oktober 2021) in het paviljoen van Frankrijk. Daarna openen Guardians of the Galaxy (Epcot) & TRON Lightcycle Power Run (Magic Kingdom) in 2022.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen