Walt Disney World    |    Nieuws    |    Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot
Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot
16/05/2018
Space 220 Restaurant in Walt Disney World met uitzicht op onze planeet in Epcot

Walt Disney World krijgt een nieuw 'Space Restaurant' in Epcot genaamd Space 220 waarbij gasten het gevoel krijgen in de ruimte te dineren met zicht op de Aarde. Het restaurant gaat gebruikmaken van de laatste nieuwe projectietechnieken en zal gebouwd worden in het Future World gedeelte van het park.


Space 220 Restaurant

Het Space Restaurant werd in 2017 reeds aangekondigd, maar tijdens D23 in 2019 heeft Disney meer details én een locatie bekendgemaakt. Het restaurant komt naast Mission: SPACE, de simulator attractie die onlangs werd vernieuwd met nieuwe missies naar Mars. Het gebouw krijgt geen echte ramen, maar zogenaamde 'digital windows' waarbij projecties van het heelal worden getoond om zo de illusie te wekken dat gasten daadwerkelijk in de ruimte dineren.

Toegang tot het restaurant is mogelijk via een 'Departure Lobby' waar gasten kunnen inchecken. Vervolgens stappen de gasten aan boord van een 'Transportation Chamber' (lift) die hen naar de ruimte zal vervoeren.

Eenmaal in de 'ruimte' lopen gasten door een lange gang ('Space Cellar'), met vele soorten wijn in vitrines, richting het restaurant dat bestaat uit twee verdiepingen met in totaal meer dan 350 plaatsen en een bar met 12 zitplaatsen. Het restaurant zal dagelijks open gaan voor ontbijt, lunch en diner.

Disney heeft bekendgemaakt dat het restaurant in september 2021 haar deuren zal openen in Epcot, samen met Remy's Ratatouille Adventure (vanaf 1 oktober 2021) in het paviljoen van Frankrijk. Daarna openen Guardians of the Galaxy (Epcot) & TRON Lightcycle Power Run (Magic Kingdom) in 2022.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel in 2022 en Free Dining in 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor aankomsten in 2022 of gratis Disney Dining Credits + 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + giftcard voor bepaalde aankomsten in 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen