Star Wars: A Galactic Spectacular met projecties en vuurwerk in Disney's Hollywood Studios
13/03/2016
Star Wars: A Galactic Spectacular met projecties en vuurwerk in Disney's Hollywood Studios

Na het grote succes van de laatste Star Wars film en de aankondiging van Star Wars Land in Disney’s Hollywood Studios en Disneyland in Californië, heeft Disney nog meer Star Wars entertainment aangekondigd. Het gaat om een nieuwe show: ‘Star Wars: A Galaxy Far Far Away’, een parade en een nieuwe vuurwerkshow in Disney’s Hollywood Studios.


Star Wars: A Galaxy Far Far Away

Recht voor het Chinese Theater in het park zal vanaf 4 april de nieuwe show ‘Star Wars: A Galaxy Far Far Away’ opgevoerd worden. In de show zullen veel sterren uit Star Wars te zien zijn. De nieuwe commander van de First Order uit Star Wars: The Force Awakens, Kylo Ren, zal te zien zijn en uiteraard de slechterik der slechteriken: Darth Vader. Daarnaast zullen lievelingen als Chewbacca en het robotje BB-8 ook aanwezig zijn. In de show zullen bekende scènes uit de film nagebootst worden. De show zal een aantal keer per dag worden opgevoerd. Naast deze show zal er ook een parade opgevoerd gaan worden, waarin First order stormtroopers van de Star Wars Launch Bay naar het podium voor het Chinese Theater zullen marcheren. Dit onderleiding van Captain Phasma. 


Star Wars: A Galactic Spectacular

Als Star Wars fan zul je van de zomer het park niet voor het donker kunnen verlaten, want dan zul je de nieuwste vuurwerkshow in Walt Disney World missen! Het vuurwerkspektakel, genaamd ‘Star Wars: A Galactic Spectacular’, zal je meenemen naar de zonnen van Tatooine, gevechten tussen droids, Starkiller Base en natuurlijk de Death Star. Door middel van videoprojecties en special effects zullen het Chinese Theather en andere gebouwen rondom Center Stage omgetoverd worden tot deze Star Wars bestemmingen. Tijdens de show zullen bovendien, door middel van de nieuwste vuur- en lichteffecten, enorme lightsabers de lucht ingeschoten worden.


Star Tours en Star Wars Launch Bay

Het aangekondigde Star Wars entertainment komt bovenop de al bestaande Star Wars attracties: Star Wars Launch Bay en Star Tours: The Adventure Continues. Star Tours: The Adventures Continue is de nieuwe versie van Star Tours. De attractie is zo geprogrammeerd dat je nooit dezelfde belevenis hebt. Bovendien is de attractie in 3D, wat een extra dimensie geeft aan deze attractie. Bovendien zijn er nieuwe scenes uit de laatste Star Wars films toegevoegd in de attractie.

Naast Star Tours is onlangs de Star Wars Launch Bay geopend in Disney’s Hollywood Studios. In Star Wars Launch Bay zijn props uit de film te vinden, spelletjes te spelen en kun je de helden en slechteriken uit de laatste Star Wars film tegen komen. Fotomogelijkheden met Kylo Ren en Chewbacca zijn hier ook aanwezig.


Star Wars Land

In 2015 is Star Wars Land officieel aangekondigd voor Disney’s Hollywood Studios. Tijdens de jaarlijkse aandelenvergadering van The Walt Disney Company heeft CEO Robert Iger bekend gemaakt dat de bouw van het nieuwe Star Wars Land officieel gaat beginnen in april 2016. Bovendien zei Iger dat de originele plannen voor Star Wars Land verbeterd zijn en dat men “zich niet moet focussen op wat er was in een eerder ontwerpplannen, want wat we gaan bouwen wordt geweldig.”. Bekijk het complete gebied met twee grote attracties in ons speciale artikel door hier te klikken.

Tijdens de D23 Expo in juli 2017 presenteerde Bob Chapek, Chairman Walt Disney Parks & Resorts, de officiele maquette van Star Wars Land voor zowel Walt Disney World, als Disneyland Resort. Bekijk de video:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Verenigde Staten van Amerika openen grenzen vanaf eind 2020 voor reizigers uit Europa
16/10/2020
Goed nieuws voor vakantiegangers en bezoekers van Walt Disney World met de opening van de Amerikaanse grenzen[...] Lees meer
Eerste blik: Walt Disney World opent de parken met nieuw entertainment en Disney figuren
08/07/2020
Ontdek het nieuwe entertainment in alle parken van Walt Disney World[...] Lees meer
Splash Mountain in Walt Disney World krijgt upgrade met The Princess and the Frog
26/06/2020
Nieuwe versie van Splash Mountain met figuren uit The Princess and the Frog in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Kasteel in Magic Kingdom krijgt upgrade voor 50e verjaardag Walt Disney World
13/06/2020
Bekijk de nieuwe look van Cinderella Castle in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen