Walt Disney World    |    Nieuws    |    Star Wars: A Galactic Spectacular met projecties en vuurwerk in Disney's Hollywood Studios
Openingstijden vandaag
Woensdag 17 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Star Wars: A Galactic Spectacular met projecties en vuurwerk in Disney's Hollywood Studios
13/03/2016

Star Wars: A Galactic Spectacular met projecties en vuurwerk in Disney's Hollywood Studios

Na het grote succes van de laatste Star Wars film en de aankondiging van Star Wars Land in Disney’s Hollywood Studios en Disneyland in Californië, heeft Disney nog meer Star Wars entertainment aangekondigd. Het gaat om een nieuwe show: ‘Star Wars: A Galaxy Far Far Away’, een parade en een nieuwe vuurwerkshow in Disney’s Hollywood Studios.


Star Wars: A Galaxy Far Far Away

Recht voor het Chinese Theater in het park zal vanaf 4 april de nieuwe show ‘Star Wars: A Galaxy Far Far Away’ opgevoerd worden. In de show zullen veel sterren uit Star Wars te zien zijn. De nieuwe commander van de First Order uit Star Wars: The Force Awakens, Kylo Ren, zal te zien zijn en uiteraard de slechterik der slechteriken: Darth Vader. Daarnaast zullen lievelingen als Chewbacca en het robotje BB-8 ook aanwezig zijn. In de show zullen bekende scènes uit de film nagebootst worden. De show zal een aantal keer per dag worden opgevoerd. Naast deze show zal er ook een parade opgevoerd gaan worden, waarin First order stormtroopers van de Star Wars Launch Bay naar het podium voor het Chinese Theater zullen marcheren. Dit onderleiding van Captain Phasma. 


Star Wars: A Galactic Spectacular

Als Star Wars fan zul je van de zomer het park niet voor het donker kunnen verlaten, want dan zul je de nieuwste vuurwerkshow in Walt Disney World missen! Het vuurwerkspektakel, genaamd ‘Star Wars: A Galactic Spectacular’, zal je meenemen naar de zonnen van Tatooine, gevechten tussen droids, Starkiller Base en natuurlijk de Death Star. Door middel van videoprojecties en special effects zullen het Chinese Theather en andere gebouwen rondom Center Stage omgetoverd worden tot deze Star Wars bestemmingen. Tijdens de show zullen bovendien, door middel van de nieuwste vuur- en lichteffecten, enorme lightsabers de lucht ingeschoten worden.


Star Tours en Star Wars Launch Bay

Het aangekondigde Star Wars entertainment komt bovenop de al bestaande Star Wars attracties: Star Wars Launch Bay en Star Tours: The Adventure Continues. Star Tours: The Adventures Continue is de nieuwe versie van Star Tours. De attractie is zo geprogrammeerd dat je nooit dezelfde belevenis hebt. Bovendien is de attractie in 3D, wat een extra dimensie geeft aan deze attractie. Bovendien zijn er nieuwe scenes uit de laatste Star Wars films toegevoegd in de attractie.

Naast Star Tours is onlangs de Star Wars Launch Bay geopend in Disney’s Hollywood Studios. In Star Wars Launch Bay zijn props uit de film te vinden, spelletjes te spelen en kun je de helden en slechteriken uit de laatste Star Wars film tegen komen. Fotomogelijkheden met Kylo Ren en Chewbacca zijn hier ook aanwezig.


Star Wars Land

In 2015 is Star Wars Land officieel aangekondigd voor Disney’s Hollywood Studios. Tijdens de jaarlijkse aandelenvergadering van The Walt Disney Company heeft CEO Robert Iger bekend gemaakt dat de bouw van het nieuwe Star Wars Land officieel gaat beginnen in april 2016. Bovendien zei Iger dat de originele plannen voor Star Wars Land verbeterd zijn en dat men “zich niet moet focussen op wat er was in een eerder ontwerpplannen, want wat we gaan bouwen wordt geweldig.”. Bekijk het complete gebied met twee grote attracties in ons speciale artikel door hier te klikken.

Tijdens de D23 Expo in juli 2017 presenteerde Bob Chapek, Chairman Walt Disney Parks & Resorts, de officiele maquette van Star Wars Land voor zowel Walt Disney World, als Disneyland Resort. Bekijk de video:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen