Walt Disney World opent all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
09/08/2017
Walt Disney World opent all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip

In Walt Disney World krijgen Star Wars fans binnenkort de ultieme mogelijkheid om in stijl te overnachten. Grenzend aan Star Wars: Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios opent Disney namelijk een uniek all-inclusive Star Wars hotel met een 2 nachten beleving onder de naam Star Wars: Galactic Starcruiser. Het resort opent in voorjaar 2022.


Star Wars: Galactic Starcruiser

Gasten van dit nieuwe resort hotel stappen letterlijk in een ruimteschip met kamers die uitzicht bieden over wisselende bestemmingen in het Star Wars universum. Om de ervaring compleet te maken hebben gasten een uitgebreide Star Wars garderobe tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen verkleden als hun favoriete figuur uit de films. Bij aankomst stap je aan boord van de Galactic Starcruiser om je avontuur te beginnen.

Eenmaal binnen wordt je ondergedompelt in een pure Star Wars beleving waarbij alle faciliteiten van het hotel in thema zijn. Van de lobby tot de restaurants en van de bars tot de accommodaties, alles straalt Star Wars uit. 

Er zullen diverse restaurants en bars te vinden zijn aan boord de Galactic Cruiser, waaronder een tafelservice locatie met Star Wars dinner show en een 'adults only' lounge/bar met interactieve spellen.

Tijdens je verblijf ontmoet je al je favoriete Star Wars figuren en zijn er veel interactieve belevingen aan boord, zoals missies op de brug van het ruimteschip om een aanval van de First Order af te slaan en een unieke lightsaber training game waar je leert verdedigen als een Jedi met de eerste écht werkende lightsaber ter wereld.


Star Wars accommodaties

De high-tech 'Standard Cabin' kamers beschikken over een groot digitaal 'raam' waarin beelden uit de ruimte worden getoond die overeenkomen met de locatie van de Galactic Cruiser. Daarnaast heeft iedere suite (Galaxy Class Suite en Grand Captain Suite) een eigen interactieve droid. Tijdens het 3-daagse verblijf krijgen gasten diverse missies voorgeschoteld en worden zij onderdeel van het verhaal.

Niet alleen de acteurs tijdens de missies zullen in thema zijn, ook het voltallige hotelpersoneel is onderdeel van de Star Wars beleving met genoeg entertainment voor meerdere dagen. In eerste instantie opent het hotel in 2022 met 400 kamers, maar in de toekomst kan dit tot 1000 kamers worden uitgebreid.


Direct toegang tot Star Wars: Galaxy's Edge

Om het geheel compleet te maken worden gasten van dit hotel via speciale bussen vervoerd naar Disney's Hollywood Studios. Zonder de buitenwereld te zien worden bezoekers via een afgesloten 'luchtsluis' direct in de bus geleid (vergelijkbaar met de loopbruggen op grote vliegvelden om het vliegtuig in te stappen).

Eenmaal in de bus kan er niet naar buiten gekeken worden, maar zijn de 'ramen' voorzien van schermen om zo de illusie te wekken dat ze via een transportschip worden vervoerd naar de planeet Batuu (Star Wars: Galaxy's Edge).

Het hotel komt naast Star Wars Galaxy's Edge te liggen (de officiële naam van het nieuwe Star Wars Land; klik hier voor meer informatie). Prijzen voor deze 2 nachten / 3 dagen all-inclusive ervaring: vanaf $749 per persoon op basis van 4 personen op de kamer.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en Free Dining voor 2022

Profiteer van onze speciale Free Dining aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang gratis Disney Dining Credit + tot 7 dagen gratis entree + $200 Disney Giftcard + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Finding Nemo Musical keert terug in Walt Disney World met nieuwe versie in Animal Kingdom
15/09/2021
Nieuwe versie van Finding Nemo: The Musical zal in 2022 te zien zijn in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Ferrytale Fireworks Dessert Cruise in Walt Disney World tijdens vuurwerk in Magic Kingdom
28/08/2021
Ontdek de unieke Ferrytale Fireworks: A Sparkling Dessert Cruise tijdens de vuurwerkshow in Magic Kingdom[...] Lees meer
Remy's Ratatouille Adventure in Walt Disney World bij het Franse paviljoen in Epcot
19/08/2021
Ontdek de nieuwe Remy's Ratatouille Adventure attractie in Epcot tijdens de 50e verjaardag van Walt Disney World[...] Lees meer
Disney Genie+ met Lightning Lane vervangt FastPass+ bij attracties in Walt Disney World
18/08/2021
Ontdek de nieuwe Disney Genie+ service met Lightning Lane in Walt Disney World ter vervanging van FastPass+[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen