Walt Disney World    |    Nieuws    |    Walt Disney World opent all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
Openingstijden vandaag
Zaterdag 03 december 2022
Disneyland Park
09:00 tot 22:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:00 tot 21:00
08:00 tot 09:00 - Extra Magische Uren
Walt Disney World opent all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
09/08/2017
Walt Disney World opent all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip

In Walt Disney World krijgen Star Wars fans binnenkort de ultieme mogelijkheid om in stijl te overnachten. Grenzend aan Star Wars: Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios opent Disney namelijk een uniek all-inclusive Star Wars hotel met een 2 nachten beleving onder de naam Star Wars: Galactic Starcruiser. Het resort opent op 1 maart 2022.


Star Wars: Galactic Starcruiser

Gasten van dit nieuwe resort hotel stappen letterlijk in een ruimteschip met kamers die uitzicht bieden over wisselende bestemmingen in het Star Wars universum. Om de ervaring compleet te maken hebben gasten een uitgebreide Star Wars garderobe tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen verkleden als hun favoriete figuur uit de films. Bij aankomst stap je aan boord van de Galactic Starcruiser om je avontuur te beginnen.

Eenmaal binnen wordt je ondergedompelt in een pure Star Wars beleving waarbij alle faciliteiten van het hotel in thema zijn. Van de lobby tot de restaurants en van de bars tot de accommodaties, alles straalt Star Wars uit. 

Er zullen diverse restaurants en bars te vinden zijn aan boord de Galactic Cruiser, waaronder een tafelservice locatie met Star Wars dinner show en een 'adults only' lounge/bar met interactieve spellen.

Tijdens je verblijf ontmoet je al je favoriete Star Wars figuren en zijn er veel interactieve belevingen aan boord, zoals missies op de brug van het ruimteschip om een aanval van de First Order af te slaan en een unieke lightsaber training game waar je leert verdedigen als een Jedi met de eerste écht werkende lightsaber ter wereld.


Star Wars accommodaties

De high-tech 'Standard Cabin' kamers beschikken over een groot digitaal 'raam' waarin beelden uit de ruimte worden getoond die overeenkomen met de locatie van de Galactic Cruiser. Daarnaast heeft iedere suite (Galaxy Class Suite en Grand Captain Suite) een eigen interactieve droid. Tijdens het 3-daagse verblijf krijgen gasten diverse missies voorgeschoteld en worden zij onderdeel van het verhaal.

Niet alleen de acteurs tijdens de missies zullen in thema zijn, ook het voltallige hotelpersoneel is onderdeel van de Star Wars beleving met genoeg entertainment voor meerdere dagen. In eerste instantie opent het hotel in maart 2022 met 400 kamers, maar in de toekomst kan dit tot 1000 kamers worden uitgebreid.


Direct toegang tot Star Wars: Galaxy's Edge

Om het geheel compleet te maken worden gasten van dit hotel via speciale bussen vervoerd naar Disney's Hollywood Studios. Zonder de buitenwereld te zien worden bezoekers via een afgesloten 'luchtsluis' direct in de bus geleid (vergelijkbaar met de loopbruggen op grote vliegvelden om het vliegtuig in te stappen).

Eenmaal in de bus kan er niet naar buiten gekeken worden, maar zijn de 'ramen' voorzien van schermen om zo de illusie te wekken dat ze via een transportschip worden vervoerd naar de planeet Batuu (Star Wars: Galaxy's Edge).

Het hotel komt naast Star Wars Galaxy's Edge te liggen (de officiële naam van het nieuwe Star Wars Land; klik hier voor meer informatie). Prijzen voor deze 2 nachten / 3 dagen all-inclusive ervaring: vanaf $749 per persoon op basis van 4 personen op de kamer.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen in 2022 en 2023

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor aankomsten in 2022 of 2023.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
Disney's Blizzard Beach Water Park krijgt Frozen thema met Olaf in Walt Disney World
25/10/2022
Nieuw Frozen thema voor Disney's Blizzard Beach Water Park in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen