Openingstijden vandaag
Zondag 25 maart 2018
Disneyland Park
10:00 tot 21:30
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
09/08/2017
Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip

Als in 2019 het langverwachte Star Wars Land haar deuren opent in Walt Disney World, krijgen Star Wars fans de ultieme mogelijkheid om in stijl te overnachten. Naast het nieuwe gebied in Disney's Hollywood Studios opent Disney namelijk een uniek aangrenzend all-inclusive Star Wars hotel met een exclusieve 360 graden beleving.


Gasten van dit nieuwe resort hotel stappen letterlijk in een ruimteschip met kamers die uitzicht bieden over wisselende bestemmingen in het Star Wars universum. Om de ervaring compleet te maken hebben gasten een uitgebreide Star Wars garderobe tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen verkleden als hun favoriete figuur uit de films. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen interactieve droid. Tijdens het verblijf krijgen gasten diverse missies voorgeschoteld en worden zij onderdeel van het verhaal.

Niet alleen de acteurs tijdens de missies zullen in thema zijn, ook het voltallige hotelpersoneel is onderdeel van de Star Wars beleving met genoeg entertainment voor meerdere dagen. In eerste instantie opent het hotel met 400 kamers, maar in de toekomst kan dit tot 1000 kamers worden uitgebreid. Het hotel komt naast Star Wars Galaxy's Edge te liggen (de officiële naam van het nieuwe Star Wars Land; klik hier voor meer informatie). Prijzen voor deze all-inclusive ervaring zijn nog niet bekend, maar er moet rekening gehouden worden met Disney Cruise Line prijzen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Eerste Mickey Mouse attractie 'Mickey & Minnie's Runaway Railway' in Walt Disney World
12/02/2018
Allereerste Mickey Mouse attractie ter wereld opent met de laatste nieuwe technieken in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
Spectaculaire TRON achtbaan uit Shanghai Disneyland komt naar Walt Disney World
21/01/2018
Walt Disney World in Florida opent populaire Tron achtbaan uit Shanghai Disneyland in Magic Kingdom[...] Lees meer
Nieuwe 'Guardians of the Galaxy' attractie met indoor achtbaan in Walt Disney World
18/01/2018
Walt Disney World in Florida opent eerste Guardians of the Galaxy attractie in Epcot[...] Lees meer
Star Wars Land komt naar Walt Disney World met nieuwe attracties en entertainment
19/12/2017
Disney's Hollywood Studios opent een gigantisch nieuw Star Wars gebied met state-of-the-art attracties, restaurants, bars en winkels[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen