Openingstijden vandaag
Donderdag 19 oktober 2017
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
09/08/2017
Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip

Als in 2019 het langverwachte Star Wars Land haar deuren opent in Walt Disney World, krijgen Star Wars fans de ultieme mogelijkheid om in stijl te overnachten. Naast het nieuwe gebied in Disney's Hollywood Studios opent Disney namelijk een uniek aangrenzend all-inclusive Star Wars hotel met een exclusieve 360 graden beleving.


Gasten van dit nieuwe resort hotel stappen letterlijk in een ruimteschip met kamers die uitzicht bieden over wisselende bestemmingen in het Star Wars universum. Om de ervaring compleet te maken hebben gasten een uitgebreide Star Wars garderobe tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen verkleden als hun favoriete figuur uit de films. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen interactieve droid. Tijdens het verblijf krijgen gasten diverse missies voorgeschoteld en worden zij onderdeel van het verhaal.

Niet alleen de acteurs tijdens de missies zullen in thema zijn, ook het voltallige hotelpersoneel is onderdeel van de Star Wars beleving met genoeg entertainment voor meerdere dagen. In eerste instantie opent het hotel met 400 kamers, maar in de toekomst kan dit tot 1000 kamers worden uitgebreid. Het hotel komt naast Star Wars Galaxy's Edge te liggen (de officiële naam van het nieuwe Star Wars Land; zie maquette in de video hieronder) ,waar nu nog de huidige ingang van Disney's Hollywood Studios ligt. Het park krijgt binnenkort namelijk een nieuwe ingang. Prijzen voor deze all-inclusive ervaring zijn nog niet bekend, maar er moet rekening gehouden worden met Disney Cruise Line prijzen.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens schoolvakanties. Wacht niet te lang, want de beschikbaarheid is beperkt.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Walt Disney World start met de 'Minnie Vans' taxi-service voor vervoer binnen het resort
18/07/2017
Nieuwe Uber-achtige taxi-service in Walt Disney World met 'Minnie Vans' via de My Disney Experience app[...] Lees meer
Walt Disney World introduceert Mobile Order in counterservice restaurants via app
28/06/2017
Maak gebruik van Mobile Order en bestel je eten en drinken in bepaalde restaurants via de app zonder te wachten[...] Lees meer
Nieuw gondelsysteem als transport tussen resorts en parken in Walt Disney World
26/04/2017
Walt Disney World voegt nieuw gondelsysteem 'Disney Skyliner' toe aan de vervoersmogelijkheden tussen enkele resorts en parken[...] Lees meer
Toy Story Land opent in 2018 met twee nieuwe familie attracties in Walt Disney World
14/04/2017
Disney's Hollywood Studios krijgt in 2018 nieuwe Toy Story attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen