Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip
09/08/2017
Walt Disney World krijgt all-inclusive Star Wars hotel met kamers in een ruimteschip

In Walt Disney World krijgen Star Wars fans binnenkort de ultieme mogelijkheid om in stijl te overnachten. Grenzend aan Star Wars: Galaxy's Edge in Disney's Hollywood Studios opent Disney namelijk een uniek all-inclusive Star Wars hotel met een 3-daagse beleving onder de naam Star Wars: Galactic Starcruiser.


Star Wars: Galactic Starcruiser

Gasten van dit nieuwe resort hotel stappen letterlijk in een ruimteschip met kamers die uitzicht bieden over wisselende bestemmingen in het Star Wars universum. Om de ervaring compleet te maken hebben gasten een uitgebreide Star Wars garderobe tot hun beschikking waarmee ze zich kunnen verkleden als hun favoriete figuur uit de films. Daarnaast heeft iedere kamer een eigen interactieve droid. Tijdens het 3-daagse verblijf krijgen gasten diverse missies voorgeschoteld en worden zij onderdeel van het verhaal.

Niet alleen de acteurs tijdens de missies zullen in thema zijn, ook het voltallige hotelpersoneel is onderdeel van de Star Wars beleving met genoeg entertainment voor meerdere dagen. In eerste instantie opent het hotel met 400 kamers, maar in de toekomst kan dit tot 1000 kamers worden uitgebreid.

Om het geheel compleet te maken worden gasten van dit hotel via speciale bussen vervoerd naar Disney's Hollywood Studios. Zonder de buitenwereld te zien worden bezoekers via een afgesloten 'luchtsluis' direct in de bus geleid (vergelijkbaar met de loopbruggen op grote vliegvelden om het vliegtuig in te stappen). Eenmaal in de bus kan er niet naar buiten gekeken worden, maar zijn de 'ramen' voorzien van schermen om zo de illusie te wekken dat ze via een transportschip worden vervoerd naar de planeet Batuu (Star Wars: Galaxy's Edge).

Het hotel komt naast Star Wars Galaxy's Edge te liggen (de officiële naam van het nieuwe Star Wars Land; klik hier voor meer informatie). Prijzen voor deze 3-daagse all-inclusive ervaring zijn nog niet bekend, maar er moet rekening gehouden worden met Disney Cruise Line prijzen.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis annuleren of wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker voor alle aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Walt Disney World start met optionele gezichtsherkenning voor toegang tot de parken
23/03/2021
Contactloze toegang tot de parken van Walt Disney World via gezichtsherkenning[...] Lees meer
Vernieuwde kamers in Disney's All-Star Resorts met moderne look in Walt Disney World
23/03/2021
Bekijk de nieuwe moderne kamers in Disney's All-Star Resorts[...] Lees meer
Walt Disney World introduceert Disney MagicMobile met MagicBand functies op je telefoon
12/03/2021
Bekijk de nieuwe manier om toegang te krijgen tot de parken en je hotelkamer in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe Moana kamers in Disney's Polynesian Village Resort in Walt Disney World
05/03/2021
Neem een kijkje in de nieuwe Moana kamers in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen