Walt Disney World    |    Nieuws    |    Star Wars: Rise of the Resistance opent in Walt Disney World met grootste attractie ooit
Star Wars: Rise of the Resistance opent in Walt Disney World met grootste attractie ooit
13/11/2019
Star Wars: Rise of the Resistance opent in Walt Disney World met grootste attractie ooit

Afgelopen zomer opende Walt Disney World het grote "Star Wars: Galaxy's Edge" met o.a. de simulator attractie "Millennium Falcon: Smugglers Run", eetgelegenheden en winkels in Disney's Hollywood Studios. Eind dit jaar opent de grootste Star Wars attractie ooit gemaakt onder de naam "Star Wars: Rise of the Resistance" met gigantische sets, diverse ritsystemen en special effects.


Black Spire Outpost

Sinds de opening van Star Wars: Galaxy's Edge genieten bezoekers van zowel Disneyland Resort, als Walt Disney World Resort van het meest indrukwekkende themagebied dat Disney ooit heeft gemaakt. De grootte van het land, de sfeer en de details zijn 'out of this world' waarbij je niet eens meer door hebt dat je in een themapark loopt. Bezoekers worden getransporteerd naar de grenspost 'Black Spire Outpost' op de planeet Batuu aan de rand van het Star Wars universum.

Het nieuwe land is de kroonjuweel van Disney's Hollywood Studios en bestaat uit vele paden, steegjes, gebouwen, voertuigen, hoge bergen en prachtige uitzichten over de planeet Batuu. Het gebied bestaat uit diverse eetgelegenheden, een bar, winkels, outdoor podia voor Star Wars entertainment en de Millennium Falcon: Smugglers Run attractie. Vanaf 5 december 2019 opent de tweede attractie in hetzelfde land onder de naam Star Wars: Rise of the Resistance. Laten we een kijkje nemen.


Star Wars: Rise of the Resistance

De opening van Star Wars: Galaxy's Edge is voorzien in twee fases. Tijdens de eerste fase (vanaf 29 augustus 2019 in Disney's Hollywood Studios) opende het complete land met daarnaast de Millennium Falcon: Smugglers Run attractie. Vanaf 5 december 2019 volgt fase twee met de opening van de gigantische Star Wars: Rise of the Resistance attractie in Walt Disney World waarbij verschillende ritsystemen worden gebruikt.

De attractie wordt uniek in zijn soort en combineert drie verschillende ritsystemen (trackless, simulator en elevator), gigantische decors en nieuwe high-tech special effects. De gehele beleving van pre-show tot de hoofdattractie gaat maar liefst 18 minuten duren waarbij bezoekers in de huid kruipen van 'the resistance'. Bekijk de eerste beelden uit de attractie:

Tijdens de opening was er een spectaculaire stuntshow te zien in Star Wars: Galaxy's Edge met o.a. Rey en Kylo Ren. Bekijk de video van de complete show:


Boarding Groups

Sinds de opening van de attractie op 5 december 2019 werkt Disney met een speciaal 'Boarding Groups' systeem. Via de My Disney Experience app kun je vanaf het moment dat Disney's Hollywood Studios opent een plaats reserveren om te attractie te beleven. Wees er snel bij want op drukke dagen zijn de 'tickets' zo weg. Via de app wordt je vervolgens op de hoogte gehouden wanneer je in de attractie mag zodat je in de tussentijd andere dingen kunt doen in het park.

Vanaf 23 september 2021 stopt Disney met de Virtual Queues en zal de attractie voor het eerst via de Standby wachtrij te bezoeken zijn, zonder reservering.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Nieuwe attracties van Coco en Encanto in Magic Kingdom Park in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Coco en Encanto attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe attracties van Zootopia en Moana in Disney's Animal Kingdom in Walt Disney World
13/09/2022
Bekijk de eerste concepten voor nieuwe Zootopia en Moana attracties in Walt Disney World[...] Lees meer
Vuurwerkshow Happily Ever After keert terug in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/09/2022
De populaire vuurwerkshow Happily Ever After keert terug als de grote avondshow in Magic Kingdom Park[...] Lees meer
Boek 'A Portrait of Walt Disney World: 50 Years of the Most Magical Place on Earth'
04/07/2022
Ontdek het prachtige nieuwe boek over de 50e verjaardag van Walt Disney World met historie, foto's en concept arts[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen