Walt Disney World    |    Nieuws    |    TRON Lightcycle Run achtbaan opent op 4 april 2023 in Walt Disney World's Magic Kingdom
Openingstijden vandaag
Vrijdag 27 januari 2023
Disneyland Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
TRON Lightcycle Run achtbaan opent op 4 april 2023 in Walt Disney World's Magic Kingdom
11/01/2023
TRON Lightcycle Run achtbaan opent op 4 april 2023 in Walt Disney World's Magic Kingdom

Op 4 april 2023 opent Walt Disney World de nieuwe TRON Lightcyle Run achtbaan in Magic Kingdom. De populaire lanceerachtbaan, orrigineel uit Shanghai Disneyland, komt naast Space Mountain te liggen in het Tomorrowland deel van het park.


TRON achtbaan in Magic Kingdom

Tomorrowland in Magic Kingdom Park wordt uitgebreid met de nieuwe TRON Lightcycle Run achtbaan waarbij je liggend (vergelijkbare houding met Flight of Passage in Disney's Animal Kingdom) naar buiten wordt gelanceerd en vervolgens The Grid binnen gaat om te racen tegen een virtueel team. Deze spectaculaire attractie opende in 2026 als eerste in Shanghai Disneyland en zal vanaf 4 april 2023 ook te vinden zijn in Walt Disney World.

Als de avond valt wordt de bijzondere overkapping op magische wijze verlicht en zijn er extra lichteffecten die de treinen volgen als ze over de baan vliegen. Bezoekers moeten hun persoonlijke eigendommen in gratis kluisjes achterlaten om aan boord te mogen stappen.

Neem een kijkje in de vergelijkbare attractie in Shanghai Disneyland om een goede indruk te krijgen van deze unieke achtbaan via onderstaande video van de buitenkant, wachtrijen, instapplatform en de rit zelf.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis wijzigen in 2023

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 4 nachten & 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker t.w.v. $199 voor alle aankomsten.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Top Deal Walt Disney World: Tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker
14/12/2022
Ontvang tot 4 nachten & 7 dagen GRATIS + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Under the Sea kamers bij Disney's Caribbean Beach Resort in Walt Disney World
02/12/2022
Bekijk de nieuwe Under the Sea kamers in Disney's Caribbean Beach Resort[...] Lees meer
'Hey Disney!' Voice Assistant in de Disney hotels van Walt Disney World via Amazon
29/11/2022
Ontdek de nieuwe interactieve 'Hey Disney' Voice Assistant voor gasten van de Disney hotels in Walt Disney World[...] Lees meer
Disney's Blizzard Beach Water Park krijgt Frozen thema met Olaf in Walt Disney World
25/10/2022
Nieuw Frozen thema voor Disney's Blizzard Beach Water Park in Walt Disney World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen