Walt Disney World    |    Nieuws    |    Verenigde Staten stopt met testverplichting voor alle vluchten vanaf 12 juni 2022
Openingstijden vandaag
Donderdag 18 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Verenigde Staten stopt met testverplichting voor alle vluchten vanaf 12 juni 2022
19/04/2022

Verenigde Staten stopt met testverplichting voor alle vluchten vanaf 12 juni 2022

Goed nieuws! De Verenigde Staten stoppen met de verplichte negatieve test voor vluchten naar de VS vanaf 12 juni 2022. Eerder werd de mondkapjesplicht ook al afgeschaft waardoor vliegen naar Amerika weer normaal verloopt.


Geen negatieve test meer voor vluchten naar de Verenigde Staten

De Biden regering heeft aangekondigd dat de verplichting voor een negatieve test voor alle vluchten naar de VS vanaf 12 juni 2022 wordt afgeschaft. De beslissing komt nadat het CDC het advies had gegeven om de testverplichting los te laten.


Geen mondkapjes meer in vliegtuigen in de Verenigde Staten

Een rechterlijke uitspraak in Florida maakte per 18 april 2022 al een einde aan de mondkapjesplicht in vliegtuigen in de Verenigde Staten. Oorspronkelijk zou de verplichting gelden tot 3 mei 2022, maar door de uitspraak van de rechter is deze onmiddelijk geschrapt. Het gevolg van de uitspraak is dat Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen de regel per direct laten vervallen en het dragen van mondkapjes optioneel wordt.

De nieuwe situatie is alleen van toepassing op vluchten naar en in de VS. Voor vluchten vanuit de VS naar internationale bestemmingen blijft testverplichting en/of mondkapjesplicht wel van kracht, mits het land van de eindbestemming dit vereist. 


Geen mondkapjes meer in Walt Disney World

Eerder stopte Walt Disney World al met de mondkapjesplicht in de parken. Het verdwijnen van de mondkapjes in de Amerikaanse vervoerssector zorgt er voor dat Walt Disney World tevens de verplichting los laat om ze te dragen in de bussen, monorails, boten en Skyliner binnen het resort.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkope vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
FREE Dining in Walt Disney World voor 2025 met 7 dagen gratis entree + €200 korting
04/04/2024
Ontvang GRATIS Disney Dining Credit + 7 dagen GRATIS entree + €200 korting + GRATIS Memory Maker in Walt Disney World[...] Lees meer
Nieuwe versie Test Track geïnspireerd op World of Motion opent in Walt Disney World
30/03/2024
Test Track in Walt Disney World wordt vernieuwd met een World of Motion variant in Epcot[...] Lees meer
Nieuwe droneshow 'Disney Dreams That Soar' in Walt Disney World bij Disney Springs
21/03/2024
Eerste droneshow in Walt Disney World met Disney Dreams That Soar op Lake Buena Vista in Disney Springs[...] Lees meer
Gratis toegang tot de waterparken in Walt Disney World voor gasten van de Disney hotels
27/02/2024
Gasten van de Disney hotels in Walt Disney World krijgen gratis toegang tot de waterparken op de dag van aankomst[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen