Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney
19/10/2021
Walt Disney World 50th Anniversary Collection online verkrijgbaar via shopDisney

Walt Disney World viert haar 50e verjaardag met gloednieuwe merchandise die voor het eerst ook online verkrijgbaar is voor consumenten buiten de VS. shopDisney lanceert de nieuwe lijn met een wisselende collectie. Bekijk ze in dit artikel en bestel ze direct.


Nieuwe merchandise lijn voor de 50e verjaardag van Walt Disney World

De speciale Walt Disney World 50th Anniversary Collection zal vanaf 20 oktober 2021 online verkrijgbaar zijn met tijdens de lancering de volgende merchandise: knuffels van Mickey en Minnie, Spirit Jersey voor volwassenen, Minnie Mouse oortjes, kerst ornament, medaille en een mok. De collectie wordt de komende tijd aangevuld. Klik op de afbeeldingen voor meer informatie & prijzen.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel voor 2022

Profiteer van onze speciale aanbieding bij een arrangement in de Disney hotels met gratis wijzigen tot 7 dagen vóór aankomst en ontvang tot 7 dagen gratis entree + gratis Memory Maker + tot 35% korting op Disney Genie+ voor bepaalde aankomsten in 2022.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met tickets vanaf €49 via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Walt Disney World en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelige vliegtickets naar Orlando. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Walt Disney World nieuwsberichten
Fantasmic in Walt Disney World wordt vernieuwd met Frozen, Aladdin en Moana
23/11/2021
De vernieuwde Fantasmic show met Frozen, Aladdin en Moana keert in 2022 terug in Disney's Hollywood Studios[...] Lees meer
The Princess and the Frog kamers bij Disney's Port Orleans Resort in Walt Disney World
25/10/2021
Bekijk de speciale The Princess and the Frog kamers in Disney's Port Orleans Resort - Riverside[...] Lees meer
Disney KiteTails show in Walt Disney World met vliegers, performers en jetski's
13/10/2021
Zie de Disney figuren als gigantische vliegers tijdens de nieuwe Disney KiteTails show in Disney's Animal Kingdom[...] Lees meer
Mini Disney LEGO kasteel uit Walt Disney World met Mickey Mouse - 40478
07/10/2021
Mini LEGO Disney kasteel uit Magic Kingdom inclusief LEGO poppetje van Mickey Mouse[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen