Openingstijden vandaag
Maandag 16 december 2019
Disneyland Park
10:00 tot 19:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disney FastPass+

Disney FastPass+

Om het meeste uit je dag te halen, zijn de meeste attracties en een selectie van het entertainment in de parken uitgerust met het Disney FastPass+ systeem. Hiermee reserveer je een bepaald tijdstip en geniet je van de attractie of entertainment met minimale wachttijd. Deze service is gratis beschikbaar voor alle bezoekers van Walt Disney Wold.


Algemeen

De Disney FastPass+ service laat je een bepaald aantal attracties, shows, parades en ontmoetingen met de Disney figuren op voorhand reserveren, nog vóór je voet zit in de parken. FastPass+ is de opvolger van het oude FastPass systeem dat bij slechts een aantal populaire beschikbaar was en nog met geprinte tickets werkte. Sinds 2013 is het nieuwe digitale systeem in gebruik en stelt bezoekers in staat om vanaf 30 dagen vóór aankomst FastPass+ reserveringen te maken voor het complete verblijf. Gasten van de Disney hotels kunnen zelfs al vanaf 60 dagen vóór aankomst reservringen maken.


Reserveren

Reserveren is mogelijk via de My Disney Experience website of app. Met een gratis account koppel je de tickets (los of als onderdeel van een arrangement) aan My Disney Experience en kunnen reserveringen worden gemaakt. In totaal zijn er meer dan 60 attracties, shows, parades en ontmoetingen met de Disney figuren in Walt Disney World op voorhand te reserveren via dit systeem, waarbij je tevens de mogelijkheid krijgt om ter plaatse wijzigingen aan te brengen.

Reserveer tot 3 FastPass+ selecties in één park naar keuze, per dag. Nadat je deze 3 selecties hebt gebruikt, mag je nog extra selecties maken via de app of bij de FastPass+ kiosken in de parken naar gelang beschikbaarheid. Bekijk tips om het meeste uit je FastPass+ reserveringen te halen:

Via My Disney Experience kun je de tickets van familieleden en/of vrienden aan elkaar koppelen om zo dezelfde FastPass+ selecties te reserveren. Plan je verblijf nog vóór je voet zet in de parken en reserveer je favoriete attracties, shows en ontmoetingen met de Disney figuren en ervaar ze met slechts een minimale wachttijd. Het gebruik van FastPass+ is optioneel. Je kunt er ook voor kiezen om de reguliere wachtrijen te nemen en zo spontaan beslissen welke attractie je wilt beleven op momenten wanneer het jou uikomt.

My Disney Experience


MagicBand

Als onderdeel van My Disney Experience ontvang je zogenaamde MagicBands. Dit zijn persoonlijke polsbandjes met een RFID chip ingebouwd die dienst doen als toegang tot de attracties, shows, parades en ontmoetingen met de Disney figuren via FastPass+. Scan de MagicBand bij de speciale wachtrij voor FastPass+ en je kunt direct genieten. De MagicBand is tevens je kamersleutel voor je Disney hotel en toegangsbewijs voor de parken.

Optioneel kan het polsbandje ook als betaalmiddel worden ingezet voor aankopen in de winkels of maaltijden in de restaurants door een creditcard te koppelen bij de receptie van je Disney hotel. De MagicBands hebben de papieren FastPass tickets in Walt Disney World vervangen.

Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen