Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Griezelig leuk entertainment tijdens Disney's Halloween Festival 2016 in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Vrijdag 26 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Griezelig leuk entertainment tijdens Disney's Halloween Festival 2016 in Disneyland Paris
01/09/2016

Griezelig leuk entertainment tijdens Disney's Halloween Festival 2016 in Disneyland Paris

Dit najaar wordt het weer griezelig leuk tijdens Disney's Halloween Festival in Disneyland Parijs. Het Disneyland Park viert de herfst met onder andere Mickey's Halloween Harvest Celebration parade, de Disney schurken op de Royal Castle Stage en natuurlijk Disney figuren in speciale outfits. Disney's Halloween Festival is dit jaar te zien van 1 oktober t/m 2 november 2016.


Decoratie & Disney figuren

Bij binnenkomst in het Disneyland Park kom je al direct in de Halloween sfeer met oranje decoratie en vriendelijke spookjes in Main Street, U.S.A. Even verderop bij Central Plaza ontdek je vele pompoenen in de vorm van bekende Disney figuren, zoals Mickey, Minnie, Goofy en Donald. Rondom het kasteel zijn de Royal Castle Stage en Castle Courtyard overgenomen door de Disney schurken met decoratie van gigantische doorns. Frontierland is omgetoverd tot Halloweenland met decoratie van pompoenmannen en vrouwen.

Ontmoet de Disney figuren in hun speciale Halloween outfits, zoals Mickey en Minnie in Frontierland; Stitch, Daisy, Marie en Goofy in Main Street; Woody in Frontierland en Balou en Knabbel & Babbel in Adventureland. Daarnaast zijn er natuurlijk vele Disney schurken te ontmoeten, zoals Chessire Cat, Queen of Hearts en Maleficent in Fantasyland; Captain Hook en Jafar in Adventureland en natuurlijk Jack Skellington en Sally uit The Nightmate Before Christmas bij Phantom Manor.


Mickey's Halloween Harvest Celebration

Het hoogtepunt van dit seizoen is Mickey's Halloween Harvest Celebration. Deze vrolijke parade is iedere dag meerdere keren te zien langs de paraderoute. De bonte stoet bevat vele dansers, wagens en natuurlijk Disney figuren. Mickey en z'n vriendjes vieren de oogstmaand op de aanstekelijke klanken van 'Vive La Vie!'. De familie Duck opent de parade in een grote hooiwagen, terwijl Winnie the Pooh en z'n vriendjes druk bezig zijn om alle bladeren te vangen en te verzamelen. Clarabelle Koe, Horace en de Drie Biggetjes wensen iedereen een fijne Halloween en Mickey, Minnie en hun vriendjes sluiten de bonte stoet af op hun wagen vol pompoenen, fruit en bloemen.

Tijden: 11:50 / 13:00 / 14:25 (dagelijks)


It's Good to Be Bad with the Disney Villains

Tijdens Halloween mogen de Disney schurken natuurlijk niet ontbreken en dit keer nemen ze de Royal Castle Stage en Castle Courtyard over. Op het podium voeren ze iedere dag meerdere keren een korte show op, met The Evil Queen in de ene versie (Engelstalig) en Cruella de Vil in de andere versie (Franstalig). Vervolgens komen de overige schurken erbij en krijg je na afloop de mogelijkheid om met ze op de foto te gaan. Maleficent heeft de Castle Courtyard overgenomen met een indrukwekkende draak gemaakt uit gigantische doorns. The Mistress of All Evil wacht hier op een ontmoeting met haar fans.

Tijden: 15:00 / 15:30 / 16:00 / 18:30 (weekdagen); 15:00 / 15:30 / 16:00 / 18:30 / 19:00 / 19:30 / 20:00 / 20:30 (zaterdag); 15:00 / 15:30 / 16:00 / 18:30 / 19:00 / 19:30 (zondag)


Disney Dreams!

Sluit je griezelig leuke dag af met de spectaculaire avondshow Disney Dreams! bij het kasteel. Tijdens de show met projecties, fonteinen, vuur, speciale effecten, lasers en vuurwerk proberen de schurken de boel weer eens op stelten te zetten. Niemand minder dan Dr. Facilier, Ursula, Maleficent en Captain Hook nemen het kasteel over in een explosie van vlammenwerpers en vuurwerk.

Tijden: Als het Disneyland Park sluit


Disney's Halloween Party

Op 31 oktober is het tijd voor Disney’s Halloween Party. Tijdens deze avond, waarvoor een apart ticket nodig is, mag je verkleed naar het Disneyland Park komen. Van 20:30 tot 01:00 uur zijn er unieke shows, een parade en zeldzame Disney figuren te zien. Daarnaast blijven vrijwel alle attracties in het park tot sluitingstijd geopend. Wees er snel bij, want deze avond is ieder jaar uitverkocht.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen