Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Signature Collection Disneyland Paris: Arrangementen met Marvel en Disney figuren
Openingstijden vandaag
Dinsdag 16 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Signature Collection Disneyland Paris: Arrangementen met Marvel en Disney figuren
05/03/2018

Signature Collection Disneyland Paris: Arrangementen met Marvel en Disney figuren

Disneyland Paris lanceert nieuwe arrangementen in de Disney hotels met o.a. maaltijden en ontmoetingen in het bijzijn van Marvel of Disney figuren en daarnaast een speciaal verblijf met een georganiseerd bezoek aan de stad Parijs onder de naam 'Signature Collection'. 


In de zomer van 2018 zijn er een gelimiteerd aantal arrangementen in de Disney hotels beschikbaar met toevoeging van één van de drie nieuwe 'Signature Collection' pakketten. Fans van superhelden kunnen hun hart ophalen met de 'Signature Marvel Package' voor een diner Marvel figuren, gasten die wat te vieren hebben kunnen 'tea time' reserveren in het bijzijn van Disney figuren met de 'Signature Celebration Package' en cultuurliefhebbers komen aan het trekken tijdens een georganiseerd bezoek aan de stad Parijs met de 'Signature Disneyland & Paris Package'.


Signature Marvel Package

Het Marvel arrangement is te reserveren voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018 tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' en bestaat uit het volgende:

  • Verblijf in één van de Disney hotels
  • Toegangstickets voor beide parken
  • Amerikaans all-you-can-eat buffet in Manhatten Restaurant (Disney's Hotel New York) met Captain America, Thor en Black Widdow
  • Exclusieve ontmoeting met Spider-Man
  • €60 giftcard te gebruiken in de Disney parken en Disney Village
  • Disney PhotoPass+ pakket voor een onbeperkt aantal foto's bij PhotoPass locaties
  • Prijs: vanaf €236 inclusief toegang & verblijf in de Disney hotels (of vanaf €170 voor jaarkaarthouders)

Foto & video: Mousesteps

Het Signature Marvel Arrangement is te boeken vanaf €236 inclusief een compleet arrangement met toegang & verblijf in de Disney hotels én alle bovenstaande extra's. Het diner is tevens 'los' beschikbaar als 'walk-in' voor €69 per volwassene en €39 per kind, maar alleen op basis van beschikbaarheid. Gasten van het arrangement krijgen altijd toegang. Als het restaurant vol zit met arrangement gasten, dan worden er geen 'walk-ins' geaccepteerd. Bereken je prijs van het Signature Marvel Arrangement voor alle hotels:


Signature Celebration Package

Het Celebration arrangement is te reserveren voor aankomsten van 10 juni t/m 30 september 2018 tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' en bestaat uit het volgende:

  • Verblijf in één van de Disney hotels
  • Toegangstickets voor beide parken
  • Tea Time met Disney figuren in The Lucky Nugget Saloon (Disneyland Park) met Mickey, Minnie en Goofy
  • VIP FastPass voor één dag met onbeperkt toegang tot attracties met FastPass
  • Goodiebag met Disney merchandise
  • Disney PhotoPass+ pakket voor een onbeperkt aantal foto's bij PhotoPass locaties

Foto & video: Mousesteps

Het Signature Celebration Arrangement is te boeken vanaf €272 inclusief een compleet arrangement met toegang & verblijf in de Disney hotels én alle bovenstaande extra's. De high-tea is tevens 'los' beschikbaar als 'walk-in' voor €30 per persoon, maar alleen op basis van beschikbaarheid. Gasten van het arrangement krijgen altijd toegang. Als het restaurant vol zit met arrangement gasten, dan worden er geen 'walk-ins' geaccepteerd. Bereken je prijs van het Signature Celebration Arrangement voor alle hotels:


Signature Disneyland & Paris Package

Het Disneyland & Paris arrangement is te reserveren voor aankomsten van 10 juni t/m 30 oktober 2018 tijdens 'Marvel Superhelden Zomer' en 'Disney's Halloween Festival' en bestaat uit het volgende:

  • Verblijf in één van de Disney hotels
  • Toegangstickets voor beide parken
  • Excursie naar Parijs met bezoek aan de 10 meest populaire monumenten inclusief lunch in de stad
  • Disney PhotoPass+ pakket voor een onbeperkt aantal foto's bij PhotoPass locaties

Let op: Dit arrangement is alleen te reserveren voor Italiaanse gasten van Disneyland Paris. Overige gasten kunnen één van de bestaande Parijs tours (vergelijkbaar met dit arrangement) reserveren. Bekijk het complete overzicht van alle beschikbare excursies naar de stad Parijs:


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Disney's Davy Crockett Ranch krijgt nieuwe blokhutten met Donald Duck in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe blokhutten voor Disney's Davy Crockett Ranch in Disneyland Paris met Donald Duck thema[...] Lees meer
Disney Adventure World wordt de nieuwe naam van het Studios Park in Disneyland Paris
12/04/2024
Walt Disney Studios Park in Disneyland Paris wordt Disney Adventure World[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen