Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
Openingstijden vandaag
Maandag 17 juni 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023

Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's

Tijdens het kerstseizoen in Disneyland Paris kunnen gasten van Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel een unieke Christmas Gift Box bestellen voor op de kamer met speciale merchandise en cadeau's.


Christmas Gift Box in je hotelkamer in Disneyland Paris

Om je verblijf nóg magischer te maken, biedt Disneyland Paris sinds kort de mogelijkheid om een Christmas Gift Box te bestellen in de hotelkamers van Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel tijdens Disney's Betoverende Kerst.

In de speciale box is diverse merchandise te vinden, aangevuld met cadeau's die uniek zijn voor het hotel. Zo krijg je o.a. een kerstmuts met het logo van het hotel, een Mickey (Newport Bay Club) of Groot (Hotel New York) kerstknuffel, ornamenten, fleeze deken en tas. Bekijk de inhoud van beide boxen:

Beide pakketten kosten €169 per stuk en kunnen ter plaatse bij de receptie worden aangeschaft of op voorhand telefonisch worden toegevoegd aan een bestaand arrangement via de Disney reserveringslijn.


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
De inwoners van Main Street keren terug in Disneyland Paris als streetmosphere
17/06/2024
Ontmoet de inwoners van Main Street, U.S.A. in Disneyland Paris als test voor streetmosphere entertainment[...] Lees meer
Indiase gerechten in Disneyland Paris bij Colonel Hathi's Outpost met o.a. kipcurry pizza's
12/06/2024
De eerste Indiase gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Colonel Hathi's Outpost met een nieuw menu[...] Lees meer
Figuren uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris, zoals Joy, Sadness en Anger
09/06/2024
Joy, Sadness en Anger uit Pixar's Inside Out komen naar Disneyland Paris als onderdeel van en show of meet & greet[...] Lees meer
Nieuwe Disneyland Paris posters in samenwerking met Marcel Travel Posters nu verkrijgbaar
05/06/2024
Bekijk de nieuwe Marcel Travel Posters van Disneyland Paris met iconische gebouwen uit de Disney parken[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen