Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
Openingstijden vandaag
Woensdag 29 november 2023
Disneyland Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's
15/11/2023

Christmas Gift Box in de Disney hotels van Disneyland Paris met merchandise en cadeau's

Tijdens het kerstseizoen in Disneyland Paris kunnen gasten van Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel een unieke Christmas Gift Box bestellen voor op de kamer met speciale merchandise en cadeau's.


Christmas Gift Box in je hotelkamer in Disneyland Paris

Om je verblijf nóg magischer te maken, biedt Disneyland Paris sinds kort de mogelijkheid om een Christmas Gift Box te bestellen in de hotelkamers van Disney's Newport Bay Club en Disney's Hotel New York - The Art of Marvel tijdens Disney's Betoverende Kerst.

In de speciale box is diverse merchandise te vinden, aangevuld met cadeau's die uniek zijn voor het hotel. Zo krijg je o.a. een kerstmuts met het logo van het hotel, een Mickey (Newport Bay Club) of Groot (Hotel New York) kerstknuffel, ornamenten, fleeze deken en tas. Bekijk de inhoud van beide boxen:

Beide pakketten kosten €169 per stuk en kunnen ter plaatse bij de receptie worden aangeschaft of op voorhand telefonisch worden toegevoegd aan een bestaand arrangement via de Disney reserveringslijn.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2023 en 2024

Profiteer van onze speciale aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Frozen parade in Disneyland Paris met Anna, Elsa, Olaf en Kristoff voor de 10e verjaardag
14/11/2023
Ontdek de nieuwe Frozen parade in Disneyland Paris ter ere van de 10e verjaardag van de film[...] Lees meer
A Million Splashes of Colour dagshow in Disneyland Paris met Disney figuren, parade en showstop
30/10/2023
Ontdek de nieuwe A Million Splashes of Colour dagshow tijdens Disney Symphony of Colors met parade en showstop bij het kasteel in Disneyland Paris[...] Lees meer
Upgrade en renovatie voor Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris met nieuwe kamers
26/10/2023
Disney's Sequoia Lodge in Disneyland Paris wordt vernieuwd en verbouwd tijdens een renovatie en upgrade van o.a. de kamers[...] Lees meer
Billy Bob's Buffet opent in Disneyland Paris met nieuw buffetrestaurant in Disney Village
17/10/2023
Nieuw buffetrestaurant Billy Bob's Buffet opent vanaf 22 oktober 2023 in Disneyland Paris[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen