Openingstijden vandaag
Vrijdag 19 oktober 2018
Disneyland Park
10:00 tot 20:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
10:00 tot 18:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Meer dan 80 Disney figuren tijdens de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris
03/06/2018
Meer dan 80 Disney figuren tijdens de Disney FanDaze Inaugural Party in Disneyland Paris

Op zaterdag 2 juni 2018 organiseerde Disneyland Paris het eerste Disney FanDaze evenement. Deze avondhappening voor Disney fans in het Walt Disney Studios Park stond bol van de shows, parades, conferenties en meer dan 80 Disney figuren. Wij nemen je mee met een blik op al het unieke entertainment tijdens dit speciale evenement.


De avond begon met een korte openingsceremonie om 20:00 uur op La Place des Stars in de Studios. Het reeds bestaande podium was flink uitgebreid en verlengd met o.a. bruggen, CO2-blazers, lichteffecten en vlammenwerpers. Deze werd tijdens het evenement gebruikt voor de grote avondshow. De Disneyland Paris Ambassadeurs 2017-2018 (Laura Janice Gedigk en Michael Giordano) zorgden samen met Catherine Powell (CEO van Disneyland Paris) voor de opening.

Er was die avond veel entertainment te zien in de vorm van twee shows, twee parades, een interactieve sing-along, conferenties met o.a. Imagineers en tekenaars en ontmoetingen met meer dan 80 Disney figuren door het hele park. Daarnaast waren ook de meeste attracties geopend. We beginnen met de shows.


Shows

Op Hollywood Boulevard was een uniek moment te zien met de wereldwijde première van Ortensia; het vriendinnetje van Oswald the Lucky Rabbit. Tijdens de "Oh my, Ortensia!" show, met dansers en ragtime muziek, werd ze feestelijk binnengehaald. Het is voor het eerst dat Ortensia te zien is in een Disney park en Parijs heeft de primeur.

Bezoekers kregen daarnaast de mogelijkheid om karaoke te zingen met bekende Disney liedjes in het Animagique Theater. Tijdens "Oswald's Sing-Along Challenge" werd het publiek getrakteerd op live zangers en dansers met tussendoor een zangwedstrijd met mensen uit het publiek.

Op het grote podium bij de Tower of Terror was de derde show van de avond te zien in de vorm van "Max Live! Gettin' Goofy With It". Tijdens deze show neemt Max, de zoon van Goofy, je mee op een muzikale reis door diverse Disney films, zoals Zootopia, The Emperor's New Groove en Stitch. Goofy struikelt echter over een kabel, waardoor alles mis gaat. De show bevat vele dansers, CO2-kanonnen, lichteffecten, vlammenwerpers en projecties op de Tower of Terror.


Parades

Speciaal voor het evenement werden er twee parades ontworpen. De eerste is gebaseerd op Duck Tales en maakt gebruik van nieuw gethematiseerde fietskarren die eerder werden gebruikt tijdens de Grand Celebration ter ere van de lancering van de 25e verjaardag op 12 april 2017 in het Disneyland Park. De hele familie Duck is tijdens "Dance Your DuckTales Parade" te zien met daarnaast vele dansers en een exclusieve soundtrack. De parade heeft twee interactieve show stops.

Ter afsluiting van de avond was "The Farewell Street Party" te zien vanuit Toon Studio naar Backlot met alle figuren van de avond. De cavalcade bevat meer dan 100 Disney figuren en enkele wagens uit Disney's Stars 'n' Cars. Kun jij alle zeldzame Disney figuren spotten?


Conferenties

Naast shows en parades waren er tevens conferenties te zien in Art of Disney Animation en Animagique Thetaer waar apart voor betaald moest worden. De eerste lezing was met tekenaar Andreas Deja, de tweede lezing ging over Duffy the Disney Bear en de derde over Walt Disney Imagineering met Imagineer Tom Fitzgerald. Met name de conferentie met Fitzgerald was interessant waarbij tevens de gigantische uitbreiding van het Walt Disney Studios Park werd besproken.


Disney figuren

Meer dan 80 Disney figuren waren tijdens de avond te zien met zo'n 20 vaste meet & greet locaties door het hele park. Daarnaast liepen er vele figuren 'los' door het park. Uniek aan het evenement was de hoeveelheid zeldzame figuren die vaak nog nooit eerder te zien zijn geweest in een Disney park. Bekijk een overzicht van vrijwel alle speciale figuren in onderstaande video.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Disneyland Paris introduceert Super FastPass en Ultimate FastPass voor snelle toegang
17/10/2018
Ontdek de nieuwe varianten van Disney FastPass in Disneyland Parijs die op voorhand online kunnen worden aangeschaft[...] Lees meer
Ontdek de Promenade bij Villages Nature met winkels, restaurants, bars en bowling
16/10/2018
Bekijk onze foto tour van alle winkels, restaurants, bars en bowling aan de Promenade van Villages Nature bij Disneyland Paris[...] Lees meer
Festival van The Lion King & Jungle in Disneyland Paris met nieuwe show en extra parade
13/10/2018
Disneyland Paris viert de zomer met een nieuw festival in het Disneyland Park rondom The Lion King en The Jungle Book[...] Lees meer
Nieuwe versie Phantom Manor in Disneyland Paris met special effects en meet & greet
10/10/2018
Ontdek de grote upgrade van Phantom Manor in Disneyland Paris met nieuwe special effects[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen