Disneyland Paris    |    Nieuws    |    Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
Openingstijden vandaag
Maandag 29 april 2024
Disneyland Park
09:30 tot 23:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Walt Disney Studios Park
09:30 tot 21:00
08:30 tot 09:30 - Extra Magische Uren
Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris
11/09/2023

Disneyland Hotel opent op 25 januari 2024 met nieuwe Royal kamers in Disneyland Paris

Het vernieuwde Disneyland Hotel in Disneyland Paris opent op 25 januari 2024 haar deuren na ruim 2 jaar gesloten te zijn geweest. Het hotel is van top tot teen gerenoveerd met nieuw decor, nieuwe restaurants, nieuwe bar en nieuwe Royal prinsessen kamers uit bekende Disney films.


Vernieuwing Disneyland Hotel met prinsessen thema

Sinds de opening van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel in Disneyland Paris is het Disneyland Hotel gesloten geweest voor onderhoud en upgrades waarbij de volledige gevel en daken compleet zijn vernieuwd. Het hotel krijgt een Royal thema met bekende prinsen en prinsessen uit recente en actuele Disney films.

Het 5-sterren hotel ligt bij de ingang van het Disneyland Park en biedt kamers met uitzicht op Fantasia Gardens, de omliggende tuinen of Main Street. Reserveringen voor het vernieuwde Disneyland Hotel gaan op 12 september 2023 open via onze speciale Vroegboekvoordeel aanbieding en de Laagste Prijs Kalender.

De majestueuze lobby is onder handen genomen en refereert nu aan Doornroosje met o.a. een prachtig kustwerk van ons kasteel en gothisch decor in de stijl van Beauty and the Beast. De "rotunda" met live muziek bij de ingang van de restaurants en bar is eveneens vernieuwd en zal van tijd tot tijd worden bezocht door de Disney prinsessen.


Prinsessen kamers in het Disneyland Hotel

Naast alle voorzieningen en faciliteiten, zijn ook de kamers vernieuwd met een koninklijke upgrade. De kamers krijgen allemaal een prinsessen thema en zijn beschikbaar in drie varianten van standaard naar luxe: The Superior Room (eerste foto; 346 kamers), The Deluxe Room (tweede foto; 82 kamers) en The Castle Club Room (zelfde als tweede foto; 41 kamers).

Een Castle Club kamer is hetzelfde als een Deluxe kamer, maar dan met meer diensten, zoals kamers op privé etage, eigen lift, speciale incheck-balie en toegang tot de Castle Club Lounge voor o.a. ontbijt met de Disney prinsessen en inbegrepen snacks en drank in de middag.

Verder zijn er ook suites met elk een apart thema, zoals Sleeping Beauty, Cinderella, Rapunzel, Frozen en Beauty and the Beast.


Nieuwe restaurants, bar en lounges in het Disneyland Hotel

Het voormalige Inventions Restaurant is omgedoopt tot "The Royal Banquet Buffet Restaurant" met all-you-can-eat buffetservice voor ontbijt, lunch en diner (Mickey en z'n vriendjes komen aan tafel tijdens de lunch en diner). Het voormalige California Grill Restaurant is verbouwd tot balzaal van Beauty and the Beast met de naam "Le Table de Lumière" (Disney prinsessen komen aan tafel tijdens lunch en diner).

Beide restaurants zijn alleen te reserveren voor gasten van het Disneyland Hotel tijdens het diner. Lunch is ook beschikbaar voor gasten van de overige Disney hotels. Bezoekers die niet in een Disney hotel verblijven, dagjesmensen of mensen die buiten het resort overnachten kunnen geen reservering maken.

Gasten van de Castle Club krijgen toegang tot de exclusieve "Castle Club Lounge" met uitzicht op het Disneyland Park. In de ochtend is hier het ontbijt met Disney prinsessen en in de middag snacks en drank (inbegrepen).

De nieuwe bar "Le Fleur de Lys Bar" ligt tegenover de twee grote restaurants in het midden van het hotel en serveert speciale drankjes en cocktails, vergelijkbaar met de Skyline Bar in Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.


Bibbidi Bobbidi Boutique en Royal Kids Club

Voor kinderen zijn er diverse diensten en services beschikbaar tegen betaling met "The Royal Kids Club" in een magische bibliotheek uit Beauty and The Beast waar kids mee kunnen doen aan interactieve spellen en "My Royal Dream" (voorheen bekend als Bibbidi Bobbidi Boutique) waar kids (jongens en meiden) worden omgetoverd tot prins of prinses.

Gasten van het Disneyland Hotel kunnen tevens via de Disneyland Paris app een koninklijk moment met een Disney prins en prinses reserveren (gratis; dagelijks van 08:30 tot 11:00 uur en van 18:00 tot 22:00 uur), vergelijkbaar met de ontmoetingen met Marvel superhelden in de Hero Station van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel.


Zwemmen en wellness in het Disneyland Hotel

Ontspannen is mogelijk in de vernieuwde "Crystal Pool & Health Club" met zwembad (één groot bad en één kinderbad), bubbelbad, terras en tuin. Daarnaast is de fitnessruimte compleet vernieuwd met de nieuwste apparatuur van Technogym en zijn er wellness behandelingen tegen betaling mogelijk.

Bekijk de volledige uitzending met exclusieve beelden en interviews met ontwerpers waarin Disneyland Paris de verbouwing en upgrade van het Disneyland Hotel uit de doeken doet:


Reserveer Disneyland Paris nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2024 en 2025

Profiteer van onze speciale Disneyland Paris aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten.

Maak gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel, per maand.

Op zoek naar voordelige losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken (dagkaarten of meerdaagse tickets) met gratis annuleren via onze goedkope voordeeltickets.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en goedkoop vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Aziatische gerechten in Disneyland Paris bij Last Chance Cafe met o.a. soepen, salades en rijst
24/04/2024
De eerste Aziatische gerechten van Disneyland Paris zijn verkrijgbaar bij Last Chance Cafe met een nieuw menu[...] Lees meer
Disneyland Paris wijzigt Ratatouille attractie in het Studios Park van 3D naar 2D
23/04/2024
Geen 3D meer bij de Ratatouille: The Adventure attractie in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe winkels in Disney Village met lifestyle en homeware shops en grotere Disney Store
13/04/2024
Disney Village wordt vernieuwd en krijgt nieuwe lifestyle en homeware shops en een grotere Disney Store in Disneyland Paris[...] Lees meer
Nieuwe avondshow met Doctor Strange en Wanda bij Avengers Campus in Disneyland Paris
12/04/2024
Nieuwe Marvel avondshow in Disneyland Paris met Doctor Strange en Wanda op de daken van de Spider-Man attractie[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen