Eerste blik op Disney's Hotel New York - The Art of Marvel in Disneyland Paris
28/05/2021
Eerste blik op Disney's Hotel New York - The Art of Marvel in Disneyland Paris

Disneyland Paris opent op 21 juni 2021 het eerste Marvel hotel ter wereld in de vorm van Disney's Hotel New York - The Art of Marvel. Neem alvast een kijkje tijdens de preview opening voor cast members met een rondleiding door het compleet vernieuwde hotel, de lobby, restaurants, bars en kamers.


Marvel hotel in Disneyland Paris

In de zomer van 2017 werden de verbouwingen aangekondigd waarbij het hotel een Marvel thema zou krijgen. Sinds januari 2019 is het originele Hotel New York gesloten geweest voor de grote renovatie en upgrade.

Vanwege de corona crisis, en de daarbij horende tweede sluiting van de parken, werd de opening van het hotel uitgesteld naar 21 juni 2021, enkele dagen nadat ook de parken weer open gaan. Neem een exclusief kijkje:

Tijdens de preview voor bepaalde fansites van Disneyland Paris mocht een select groepje alvast het hotel bekijken. Check de eerste beelden in onderstaande video's:


Openingsaanbieding Disney's Hotel New York - The Art of Marvel

Profiteer van onze exclusieve openingsaanbieding voor Disney's Hotel New York - The Art of Marvel en ontvang een gratis gelimiteerde Marvel deluxe poster en een gratis non-alcoholisch drankje met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022. Boek vóór 29 juli 2021.


Reserveer nu met vroegboekvoordeel en gratis annuleren voor 2021 en 2022

Profiteer van onze speciale vroegboekvoordeel aanbiedingen bij een arrangement in de Disney hotels met de laagste prijsgarantiegratis annuleren en géén boekingskosten voor alle aankomsten in 2021 en 2022.

Maak daarnaast gebruik van onze handige laagste prijs kalender en ontdek in één oogopslag wat de voordeligste aankomstdagen zijn per Disney hotel.

Op zoek naar losse tickets? Ontvang tot 50% korting op toegangstickets voor de parken met gratis annuleren via onze voorverkoop actie.


Aanbiedingen

Ontdek de magie van Disneyland Paris en profiteer van onze speciale aanbiedingen met extra voordeel op je verblijf (hotel + tickets), hoge korting op losse toegangstickets en voordelig vervoer met bus of trein. Er zijn diverse aanbiedingen voor alle periodes beschikbaar, ook tijdens de schoolvakanties.

Nog meer actuele Disneyland Paris nieuwsberichten
Hoe werkt het coronapaspoort voor Disneyland Paris? Wij leggen het uit
21/07/2021
Vanaf 21 juli 2021 is het coronapaspoort verplicht voor toegang tot de parken van Disneyland Paris[...] Lees meer
Neem een kijkje achter de schermen in de Disney parken met Behind the Attraction
19/07/2021
Bekijk de nieuwe Behind the Attraction serie op Disney+ met beelden achter de schermen in de Disney parken[...] Lees meer
Disneyland Paris serveert Frozen Margarita's bij Fuente del Oro in het Disneyland Park
17/07/2021
Voor het eerst margarita's, bier, wijn en (alcoholische) milkshakes verkrijgbaar in het Disneyland Park[...] Lees meer
Nederlanders blijven welkom in Frankrijk en Disneyland Paris ondanks code rood
15/07/2021
Geen extra maatregelen voor gevaccineerde Nederlanders in Frankrijk na code rood in de EU[...] Lees meer
Deel deze pagina
pijl
Bekijk hier alle aanbiedingen